Je bent erbij!!!

Jeeeh! Super leuk dat je je hebt aangemeld voor de gratis training De 4 dingen die je tegenhouden om een MAGISCH LEVEN  te leven en wat je hier aan kan gaan doen! Ik kan niet wachten om deze informatie met je te delen!

Wanneer is de training?!
Woensdag 16/9 van 10 – 11

Waar kan je de training volgen?!
Je ontvangt binnen nu en een paar minuten de link naar de speciale online omgeving waar je op woensdag 16/9 de training live kan volgen in je mailbox! 

Komt er een opname?
Yes! Maar alleen voor 3 dagen! 3 dagen lang kun je de opname van de terug terug kijken. Daarna haal ik hem offline.

Wat kan je nu doen? Check je mail. Whitelist mijn mailtje. Of te wel vertel even aan je mailsysteem dat ik niet ongewenst ben :). En dan spreken we elkaar woensdag de 16de!

Kan je niet zolang wachten? En wil je direct aan de slag met stappen zetten in de richting van jouw Magisch Leven?! Dan heb ik hier een eenmalig aanbod wat je zeker niet wilt missen! 

Maak een visiebord dat echt werkt!

Heb jij wel eens een visiebord gemaakt? Je weet wel, zo’n leeg canvas schilderij waar je mooie plaatjes opplakt van dingen die wel leuk lijken om te hebben. Uren op gezweet? Tientallen tijdschriften door gebladderd? Lopen knippen en plakken tot je vingers er pijn van deden?

En, heeft het gewerkt?

Of ben jij degene die vol goede moed aan je visiebord begint maar halverwege afhaakt. Omdat je je afvraagt. Wat heeft het voor zin? Gaat dit ooit voor me werken? En heb je verschillende onafgemaakte visieborden op zolder staan? Of bij het oudpapier :).

En ik snap je, echt waar. Hoe vaak ik wel niet aan een visiebord ben begonnen maar het toch niet heb afgemaakt…. Omdat ik weer geen twijfelen. Was dit dan wel wat ik echt wilde? En gaat dit echt werken? Ook voor mij?

En dat terwijl ik er echt in geloof! Weet dat ze werken! Om me heen bij anderen zag dat ze werkten. Maar het zelf maar niet voor elkaar leek te krijgen.

Want, hoe dan? Hoe dan? Hoe kan ik een visiebord ook voor mij laten werken?

Nou, het heeft even geduurd maar ik heb het uitgevogeld :). Ik heb de missing link ontdekt!

Om een visiebord voor je te laten werken moet je weten wat je doet en het doen! En dit is meer dan plaatjes op een canvas plakken en er elke dag even naar staren!

Nu maak ik namelijk visieborden die wel werken!

Hoe ik dat doe? Ik vertel je er alles over in de training:

Zodat ook jij kunt aantrekken wat het is dat je wilt!

In deze 10-daagse online training ‘Maak je eigen visiebord’ ontvang je 10 dagen lang informatie en opdrachten in je mailbox. Het is een echte doe training waarin je zelf aan de slag gaat en ik je laat zien ook jij je visiebord voor je kan laten werken!

Ben jij klaar om aan te trekken wat je wilt en wil je een visiebord maken dat werkt als een rode lap op een stier?

DAN IS DEZE TRAINING VOOR JOU!

Maak je eigen visiebord – 10 daagse online training waarin ik je laat zien hoe ook jij een visiebord maakt dat echt werkt!

Bonus 1: Maak een visiebord dat echt werkt videotraining – Waarin ik je nog meer vertel over de ins en outs van een visiebord en laat zien hoe je heel gemakkelijk een digitaal visiebord maakt!

Bonus 2: Manifestatie driehoek video training – Waarin ik je mijn 3 staps manifestatie proces laat zien zodat je nog gemakkelijker alles kan aantrekking wat je maar wilt!

De waarde van dit alles is meer dan 77€!

Alleen vandaag! Krijg jij het van mij,

voor slechts 7 €!