ALLES WAT JE WILT IS BESCHIKBAAR VOOR JE!

Alles wat je wilt is mogelijk voor je. Dat is wat ik geloof. Voor jou! En voor mij. En dat is waar ik naar leef. Voor jou! En voor mij.

En de enige reden dat jij dit nog niet leeft? Dat jij dit nog niet ziet? In jouw leven. Omdat je het nog niet geloof. Nog niet gelooft dat het mogelijk voor je is. Nog niet gelooft dat het leven op deze manier werkt.

Dat is alles.

Maar weet je? Ik zei het van de week nog in training De 7 sleutels voor een Magisch Leven. Geloof is een keuze! Jij kiest wat je gelooft! Bewust of onbewust. Jij kiest wat je gelooft.

En wat je gelooft? Dat is wat het leven aan je terug laat zien. Want het leven is niets meer dan een spiegel. Een spiegel van jouw binnenkant. Een spiegel van wat het is dat jij gelooft.

Want dat is hoe het leven werkt. Het leven werkt naar jou. Het geeft jou terug wat je uitstraalt. Niet wat je wilt! Dat is een belangrijk verschil! Maar wat je uitstraalt!

Dus je kan nog zo graag meer geld willen. Meer liefde willen. Meer tijd willen. Als het hoofdzakelijk weinig geld hebben, geen liefde hebben, geen tijd hebben is wat jij uitstraalt. Is dat wat je terug krijgt.

En je kan nog zo graag meer geld willen. Meer liefde willen. Meer tijd willen. Als jij gelooft dat meer geld ontvangen niet mogelijk is omdat je geen goede baan hebt. Meer liefde niet mogelijk is omdat alle leuke mannen al bezet zijn. Of homo . Meer tijd niet haalbaar is omdat je nu eenmaal al die dingen hebt die je moet doen.

Is dat wat het leven je teruggeeft! Is dat hoe je leven eruit ziet.

Niet omdat het in steen geschreven staat. Maar simpelweg omdat jij het gelooft.

En de weg hieruit? De weg naar verandering? Die begint dus bij geloven dat het wel kan. Dat het wel mogelijk is. Een opening creëren met je geloof! Een opening waardoor het leven je iets anders terug kan geven. Je een andere werkelijkheid kan geven.

Want het leven kan je alleen geven waar jij beschikbaar voor bent. Wat jij gelooft.

In de training In 7 stappen naar een Magisch Leven leg ik het als volgt uit.

Alles begint bij een verlangen. Verlangen is je basis aantrekkingskracht. Weten wat je wilt dus. En daar naar durven verlangen.

Om van daaruit je focus te durven leggen op wat het is dat je wilt. Als of je het al hebt! Een heel belangrijk en essentieel verschil!

Om het daarna gelijk weer los te laten. Je behoefte om te hebben. Heel tegenstrijdig. Ik weet het. Maar dat is nu eenmaal hoe manifesteren, creëren en al die dingen werkt.

Dan komt geloven om de hoek kijken. Geloven dat je het kan hebben. Dat je het mag hebben. Maar bovenal. Dat het mogelijk voor je is.

Om daarna in de energie van verwachten te stappen. Verwachten dat je gaat krijgen. Verwachten dat je gaat ontvangen.

Zodat je vanuit die energie actie kan nemen.

Om er tenslotte voor te zorgen dat je open staat om te ontvangen.

Hoe dit nu proces nu precies werkt dat leg ik je in de training In 7 stappen naar een Magisch Leven uit. En alleen vandaag nog kun je deze hier terug kijken! Daarna haal ik hem weer offline.

En mijn boodschap voor vandaag? Wat ik wil dat je begrijpt? In elke cel van je wezen verankert? Alles is mogelijk! Ook voor jou!

En de enige die staat tussen jou en wat het is dat je wil? De enige die staat tussen waar je nu bent en waar je wilt zijn? De enige die staat tussen het leven dat je nu leeft en het leven dat je wilt leven?

Ben jezelf!

Jouw gedachten, jouw emoties, jouw overtuigingen. Of te wel. Wie je bent. Aan de binnenkant.

Want de binnenkant is altijd een spiegel van de buitenkant! En het mooie is? Die binnenkant kan je veranderen! En zo ingewikkeld is het niet!

Hoe je je binnenkant verandert? En de persoon wordt die je wilt zijn. Die je moet zijn! Om het leven te creëren dat je wilt?!

Dat laat ik je zien in mijn 7-weekse intensive In 7 stappen naar een Magisch Leven!

Ik neem je bij de hand! Stap voor stap! We slaan niets over! In mijn transformerende programma In 7 stappen naar een MAGISCH LEVEN!

……7 MAGISCHE MODULES met interactieve videotrainingen en werkboeken speciaal gemaakt om jou bij te hand te nemen en je mee te nemen door mijn MAGISCH stappenplan zodat jij kan gaan van waar je nu staat naar waar het is dat je wilt zijn! Het leven creëert dat je ook echt wilt!

……2 WAARDEVOLLE, op zichzelf staande, BONUSSEN waardoor je werkelijk alles hebt wat je nodig hebt om te ontdekken wat het is dat je wilt en te gaan doen wat je wilt! Te weten:

Verbind je met je innerlijke stem
Vertrouw op je gevoel
En meer!!!

Alles wat je nodig hebt om het leven te creëren dat jij wilt!!!

Jij gaat jezelf hercoderen! Transformeren! Naar wie het is dat je wilt zijn! Wie het is dat je moet zijn! Om het leven te creëren dat je wilt! Het kan! Ook voor jou!

We beginnen morgen!! Ben jij erbij?!

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden >>> https://web.ankevanommen.nl/7stappen/

Want een Magisch Leven? Een leven waarin je dit wat je wilt, wanneer je het wilt en hoe je het wilt? Een leven vol vrijheid, passie en plezier?! Het is mogelijk! Ook voor jou! Als je maar gelooft!

In 7 stappen naar een Magisch Leven. We beginnen morgen! Zorg dat je erbij bent. Want echt. Dit gaat je leven transformeren!

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden >>> https://web.ankevanommen.nl/7stappen/

-XX-

Anke

Klaar om de leiding over je eigen leven te nemen en bewust het leven te creëren dat je wilt? Download dan hier mijn gratis ebook: de 5 vragen die jezelf elke dag moet stellen om het leven te creëren dat je wilt! 

Kijk. Hoe het leven werkt. Hoe jij het leven creëert wat je wilt. Dat ontstaat niet als jij vertwijfeld in de ronde blijft kijken. Jezelf afvragend. Is dit het nou?!

Nee! Het leven creëren wat je wilt. Creëer je van binnen uit! Vanuit jou dus! Door jezelf vragen te stellen. Door je hogere zelf vragen te stellen! Waardoor je een glashelder beeld krijgt van wat het is dat jij wilt.

En mag gaan claimen dat je het al hebt! En daardoor kan het leven niet anders dan je geven wat het is dat je wilt!

Hoe dit werkt?! Download nu mijn gratis ebook ‘De 5 vragen die je jezelf elke dag moet stellen’. En creëer het leven dat je wilt! 

{a3247ar40452}