ANGST IS DAT WAT JE VOELT ALS JE VERGETEN BENT WIE HET IS DAT JE WERKELIJK BENT!

Angst is dat wat je voelt als je vergeten bent wie het is dat je bent. Angst is niet echt. Angst is gewoon een gevoel. Een gevoel veroorzaakt door een gedachte.

Dat is namelijk hoe het werkt.

Je denkt wat.
Je voelt wat.
Je doet wat.
Je krijgt wat.

Heel simpel. Het leven is niet zo ingewikkeld .

En angst is dus een gevoel. Die ontstaat uit een gedachte. Of gedachten. En in dit geval uit gedachten van tekort, schaarste, er alleen voor staan. Wat dan ook.

Of te wel. Gedachten die je alleen maar kan denken omdat je vergeten bent wie het is dat je werkelijk bent!

Want als je wist wie het is dat je werkelijk bent dan zou er geen reden zijn om dit soort gedachten te denken. En angst gevoelens te voelen!

En wie je bent? Wie het is dat je werkelijk bent?

Jij bent een spiritueel wezen dat hier een spirituele ervaring heeft. In deze aardse werkelijkheid. En jij kan alles creëren wat je maar wilt! Alles!

En omdat je een spiritueel wezen bent. We allemaal spirituele wezens zijn. En we daardoor allemaal met elkaar verbonden zijn. Kan niet anders. Want in essentie zijn we allemaal energie. Dat houdt het namelijk in om een spiritueel wezen te zijn . Je bent energie. Een energie vorm.

En die energie vorm? Die is niet te scheiden. Die is niet af te scheiden. Die is niet los te maken. Van de oorspronkelijke energie! Kan niet. Onmogelijk.

En dus ben jij onlosmakelijk verbonden met de oerbron. De oer energie. God. Het Universum. Het Al. De Bron. Hoe je het maar wilt noemen.

Maar ook met al die andere spirituele wezens om je heen. Je mede mens dus. Of je het nu leuk vindt of niet. Of je ze nu leuk vindt of niet.

We zijn met elkaar verbonden.

En daarom is haar pijn jouw pijn.
Doe je wat je een ander aan doet jezelf aan.

Want zij is jou.
Jij bent haar.

Er is geen afscheiding. Er is geen onderscheidt. Er is geen einde. Er is geen begin.

En dus?

Is er ook geen reden om bang te zijn! Geen reden om angstig te zijn. Want angst ontstaat altijd uit het idee van tekort. Het idee ergens niet genoeg van te hebben. Tijd. Geld. Energie. Of ergens niet genoeg van te zijn.

En dat idee. Het idee van tekort. Kan je alleen maar denken. Kan je alleen maar geloven. Als je vergeten bent wie het is dat je werkelijk bent!

Want als jij je herinnert wie het is dat je bent. Bewust bent van wie het is dat je werkelijk bent.

Dat spirituele wezen dat een spirituele ervaring heeft op deze aardse wereld. Die oneindig is. Onlosmakelijk verbonden met al dat is. God. De Bron. Het Universum. Je mede mens.

Maar ook!

Met al dat is. Al dat is geweest. Al dat nog komen gaat.

Want ook al dat komen gaat. Is al. Alles is er immers al?! Alles wat je mogelijkerwijs maar zou kunnen doen. Zou kunnen ervaren. Zou kunnen hebben. Zou kunnen willen.

Is er al! Is al in potentie aanwezig. Een versie van jou leeft het al! Een versie van de spirituele zelf die je bent die maakt het al mee. Die heeft het al. Die doet het al.

En het enige wat jij hoeft te doen? Is in de energie stappen van die versie van jezelf die je wilt zijn. Om quantum sprongen te maken. Tijd te overbruggen. En van de ene tijdlijn naar de andere te schieten.

Om van de ene versie van de werkelijkheid naar de andere versie van de werkelijkheid te gaan.

En dus?

Is er geen reden om bang te zijn! Is er geen reden om angst te voelen.
En zijn er alleen maar redenen om jezelf te herinneren. Te herinneren wie het is dat je werkelijk bent.

Ik zeg het nog maar een keer. Om het je te helpen herinneren .

Een spiritueel wezen dat hier een spirituele ervaring heeft.

En is het tijd. Om je te verbinden met wie het is dat je werkelijk bent. Je te verbinden met dat spirituele dat je werkelijk bent. En je aardse leven te leven vanuit je spirituele werkelijkheid!

En dat is waar de magie plaatsvindt! Dat is ‘where the Magic happens’ . Dat is waar je quantum sprongen maakt en wonderen ontstaan.

Ook voor jou!

-XX-

Anke

Klaar om de leiding over je eigen leven te nemen en bewust het leven te creëren dat je wilt? Download dan hier mijn gratis ebook: de 5 vragen die jezelf elke dag moet stellen om het leven te creëren dat je wilt! 

Kijk. Hoe het leven werkt. Hoe jij het leven creëert wat je wilt. Dat ontstaat niet als jij vertwijfeld in de ronde blijft kijken. Jezelf afvragend. Is dit het nou?!

Nee! Het leven creëren wat je wilt. Creëer je van binnen uit! Vanuit jou dus! Door jezelf vragen te stellen. Door je hogere zelf vragen te stellen! Waardoor je een glashelder beeld krijgt van wat het is dat jij wilt.

En mag gaan claimen dat je het al hebt! En daardoor kan het leven niet anders dan je geven wat het is dat je wilt!

Hoe dit werkt?! Download nu mijn gratis ebook ‘De 5 vragen die je jezelf elke dag moet stellen’. En creëer het leven dat je wilt! 

{a3247ar40452}