Klaar om een te gaan doen wat je echt wilt? Klaar voor een Magisch Leven?

Dan ben je hier op de juiste plek!

Ik ben Anke, levensgenieter, Magisch Leven en Wet van de Aantrekking expert. Het is mijn missie om jou te helpen het leven van je dromen te creëren! Te gaan doen wat je echt wilt!

Ik snap je, echt waar. Je weet ongeveer wat je wilt. Je gelooft dat er meer is tussen hemel en aarde. Je weet dat het Universum overvloedig is en dat er meer dan genoeg is voor iedereen. Je ziet om je heen anderen de meest waanzinnige situaties creëren. En jij wilt dit ook! Elke keer begin je enthousiast met het opschrijven van je doelen en je kunt bijna een halve kamer behangen met je moodboards. Maar eigenlijk geloof je diep van binnen niet dat dit ook voor jou mogelijk is en ondertussen raak je alleen maar gefrustreerd als je naar je doelenlijstjes en moodboards kijkt. Want je wensen zijn niet uitgekomen. Je doet nog niet wat je echt wilt. Het leven van je dromen is nog mijlen ver weg.

Wat is erger?

Je leven sukkelt door. Kansen om te gaan doen wat je echt wilt glippen voorbij zonder dat je er erg in hebt. Je voelt je onrustig van alle ideeën die je hebt maar je durft er niets mee te doen want, die hypotheek en die….. Regelmatig schiet de gedachte ‘is dit het nou’ door je heen. Je mist uitdaging, passie en plezier in je leven. Je mis vrijheid! Je hebt het gevoel dat er meer in je zit dan dat er nu uitkomt. En eigenlijk weet je ook wel dat het tijd is voor verandering maar je wordt al misselijk van de gedachte dat je zekerheden los moet laten. En dus sta je stil!

Maar weet je,

  • Het kan anders! Ook jij verdiend het om het leven van je dromen, een Magisch Leven, te gaan leven!
  • Je weet het en je voelt tot in je tenen dat nu hét moment is om je magische zelf te bevrijden
  • Ook jij kan de magie voor je te laten werken!

Magisch Leven

Het kan. Ook voor jou! Samen creëren we jouw Magisch Leven. Zodat ook jij kan zeggen dat je het leven van je dromen leeft! Een leven dat de moeite waard is. Waarin je doet wat je wilt, wanneer je het wilt. Een leven vol vrijheid, passie en plezier. Vanuit flow! Kansen komen als vanzelf op je pad. Je herkent ze en durft ze ook te pakken. Je vertrouwt volledig op je gevoel en gaat heerlijk met de stroom mee. Het leven is moeiteloos en makkelijk. Je doet waarvoor je geboren bent! Je doet waarvoor je hier op aarde bent!

Ik heb een programma dat werkt! Zodat jij een routeplan hebt naar jouw Magisch Leven en ook een bewuste creator wordt! Is dit voor jou? Neem dan contact met me op voor een gratis Geluksgesprek.

Over mij

Ik help jou om weer contact te maken met je gevoel, te weten wat het is dat je werkelijk wilt, je angsten te overwinnen en te gaan doen! Ik help jou om te creëren! Wat? Het leven van je dromen! Je eigen Magisch Leven!

Zolang ik me kan herinneren heb ik me al bezig gehouden met de Wet van de Aantrekking. Eerst alleen voor mezelf, later ook in mijn werk als diëtist en nu dus volledig in het licht als een Magisch Leven expert. Waardoor ik nu werkelijk kan zeggen: Dit is het! Ik leef mijn passie, mijn droom, mijn Magisch Leven!

Hoe ben ik hier gekomen?

Er komt een punt dat je niet anders kan doen, dan wat goed voelt.

Jaren heb ik als diëtist bij verschillende organisaties gewerkt. Maar ik liep vast omdat ik me aan steeds meer regeltjes moest houden wat ik helemaal niet wilde. Ik wilde vrij zijn en mensen helpen. En me niet druk maken over hoeveel tijd ik aan iemand kon besteden. Ik wilde het verschil maken voor mensen. Ondertussen las ik alles wat los en vast zat over de Wet van de Aantrekking en was ik hier zelf al druk mee bezig. Ik snapte dat weer een nieuwe baan niet de oplossing zou zijn en dus ben ik voor me zelf begonnen. Veilig naast mijn goed betaalde baan in loondienst. Want ja, zekerheden loslaten was ik eerst ook niet zo goed in. Maar daardoor was ik opeens meer dan fulltime aan het werk. Ik moest steeds meer dingen van mezelf waardoor ik aan alles wat ik deed een hekel begon te krijgen. Ik zou bijna de handdoek in de ring gooien toen ik me realiseerde dat het leven bedoeld is om leuk te zijn! Ik ben terug gegaan naar de basis van de Wet van de Aantrekking: weten wat je wilt, heb vertrouwen en bereid je voor. Ik wist wat ik wilde, ik had vertrouwen en heb me voorbereid door tijd te maken voor wat ik wilde en dus mijn baan opgezegd. Sindsdien help ik vrouwen om van hun wens werkelijkheid te maken en ook het leven van hun dromen te creëren.

Je kan het!  Ook jij kan gaan doen wat je echt wilt! Ook al weet je nu nog niet precies wat dit dan is. Je droom van een Magisch Leven is dichterbij dan je denkt! Doe je mee?

Gratis e-book

De 7 sleutels naar een Magisch Leven

Ga ook van wens naar werkelijkheid. Ontdek de 7 sleutels voor een Magisch Leven en begin met het creëren van jouw droomleven! Download hier mijn gratis ebook.