Essential Rewards

Wat is Essential Rewards en waarom zou je er gebruik van maken? (Bekijk de volledige uitleg hieronder)

Essential Rewards – Je maandelijkse wellness box!

Het is een beetje als jarig zijn. Maar dan elke maand!!

Essential Rewards is een maandelijks wellness box programma die 1x per maand wordt verwerkt. Opmerkingen: Alle andere bestellingen die je beslist die maand te plaatsen kunnen gedaan worden als een snelle bestelling.

 • Probeer voor de maand vooruit te plannen en alles wat je voor die maand wilt bestellen in je Essential Rewards maandje legt zodat je kan profiteren van de maandelijkse promoties van Young Living. (De 120, 190, 250 en 350 pv promoties worden elke eerste van de maand vrij gegeven.  Je kan de promoties van de huidige maand zien in het dashboard van je Young Living account.)

Je kan de inhoud van je Essential Rewards wellness box elke maand veranderen!

 • Ik bestel meestal elke maand is compleet anders afhankelijk van wat ik nodig heb in huis of wat ik die maand uit wil proberen.
  (wasmiddel, Thieves cleaner, supplementen, Nigxia Red)

Je kan de verwerkingsdatum van je Essential Rewards wellness box bestelling elke maand veranderen.

 • Als je eerder wilt bestellen dan kan je de datum naar voren halen.
 • Klik op ‘Verwerk vandaag’ als je je bestelling direct wilt verwerken.
 • Als je nog niet klaar bent om op jouw datum te bestellen dan kan je de datum aanpassen naar een datum later die maand.
 • Je kan altijd met de klantenservice bellen als je je bestelling wilt laten verwerken op een dag die niet beschikbaar is of hulp nodig hebt om je bestelling voor het eind van de maand te verwerken. Young Living klantenservice: 0031207975809.

Als deze veranderingen kan je doen in je Young Living account onder het kopje Essential Rewards.

Zorg dat je alles opslaat anders wordt het niet verwerkt!

Als je de producten in je Essential Rewards verandert verandert vergeet dan niet op opslaan te klikken! Dit moet je elke keer doen als je de inhoud van je Essential Rewards bestelling wilt wijziging. Je weet zeker dat je bestelling goed is opgeslagen als je op de pagina komt waar staat: Gefeliciteerd! Uw Essential Rewards bestelling is bewaard.

Je Essential Rewards bestelling wordt automatisch verwerkt om middennacht op jouw ER datum. Tot dit tijd kan je je bestelling zo vaak aanpassen als je maar wilt.

Waarom zou ik meedoen aan het Essential Rewards programma?

Er zijn verschillende redenen om je aan te melden voor ER. Maar de belangrijkste is toch wel? Je gezondheid! Om je gezondheid te veranderen moet je consistent zijn. En dat betekend te producten dagelijks gebruiken! Het is belangrijk om het aantal chemische stoffen waaraan je wordt blootgesteld te minderen zodat je lichaam optimaal kan functioneren. Het is dan ook een no-brainer om ER te gebruiken om de producten met chemische stoffen te vervangen door natuurlijke varianten.

Bestel je starterskit en meld je aan voor ER met een paar extra producten om uit te proberen. Bijvoorbeeld de Thieves wasmiddel en de Thieves cleaner. De volgende maand, voeg Ninxia Red toe aan je dagelijkse routine. Vervang de maand daarop wat van je gezichtsverzorgingsproducten. Vervang daarna een paar oliën en daarna weer een aantal andere producten. Gebruik Essential Reward om je huis te transformeren naar een gifvrij huis en bespaar geld terwijl je dit doet!

Bonus punten!

Dit is het aller leukste! Elke maand ontvang je een percentage terug van het een PV (persoonlijke volume punten) dat je die maand hebt besteld. Dit percentage krijg je terug in bonus punten die je kan gebruiken voor gratis olietjes en andere producten vanaf de derde maand dat je op ER staat.

 

 • Maand 1 – 3 ontvang je 10% terug in bonus punten.
 • Maand 4 – 24 ontvang je 20% terug in bonus punten.
 • Maand 25+ ontvang je 25% terug in bonus punten.

Bonus punten gebruiken

Plaats een snelle bestelling en kies bij het afrekenen voor betalen met je bonus punten.

Maar er is meer!

Sta je op ER dan ontvang je na 3, 6, 9 en 12 maanden een gratis extra olietje! Welke dat zijn? Dat is een verrassing!

Het enige wat jij hoeft te doen? Een maandelijkse ER bestelling te plaatsen van 50 pv of meer. Komt je ER bestelling onder de 50 pv dan ga je terug naar maand 1 met 10% bonus punten. En bouw je het weer opnieuw op.

Om er voor te zorgen dat dit niet gebeurd heeft Young Living een veiligheidssysteem ingebouwd, nl de PV assistent. Als je deze hebt ingevuld in je account vervangt Young Living automatisch een product wat (tijdelijk) niet meer leverbaar is voor een product in je PV assistent. Zodat je nooit je bonuspunten misloopt!

Klaar om je aan te melden voor ER?!

Drie eenvoudige stappen!

 • Stap 1: Klik op Essential Rewards in het linker menu in je Young Living dashboard.
 • Stap 2: Volg de stappen en vul je winkelmandje. Vergeet niet op te slaan!
 • Stap 3: Kies je verwerkingsdatum