Wat zijn Essentiele Olien?

Essentiele Olien zijn hoog geconcentreerde aromatische essenties verkregen uit bomen, struiken, kruiden, grassen, bloemen en hars. Het natuurlijke immuunsysteem en bescherming van de plant. Maar dan in een potje! Of eigenlijk flesje :).

Het zijn maar kleine flesje. En kleine druppeltjes. Maar ze zijn super sterk! Omdat essentiele olien super geconcentreerd zijn. 1 druppeltje  olie is 50 – 70 keer sterker dan kruiden!

Waarom essentiele olien?

Waarom zijn essentiele olien belangrijk? Omdat ons leven vol zit met stoffen die we niet nodig hebben. Sterker gezegd. Omdat ons leven vol zit met chemicaliën die niet goed voor je zijn!

Denk aan je huishoudproducten, shampoo’s, zeep, luchtverfrissers, deodorant. En nog veel meer. Het zit vol met chemicaliën die vreemd zijn voor je lichaam en die je lichaam zeker weten niet nodig heeft.

Maar weet je? Het gaat niet alleen om de gifstoffen in je huis. Al is dit zeker belangrijk. En mag je hier vanaf. Het gaat ook om de gifstoffen in je hoofd. En dan heb ik het over je gedachten. Je beperkende gedachten. Je angst gedachten. Je ik kan dit niet gedachten. Je ik durf dit niet gedachten.

Al die gedachten en gevoelens van angst, twijfel en onzekerheid waardoor je je laat beheersen en niet doet wat je hier op aarde te doen hebt. Niet het leven leeft wat je hier op aarde te leven hebt!

En het mooie? Het goede nieuws :). De natuur heeft een oplossing voor dit alles! Een oplossing voor de gifstoffen in je huis. Maar ook een oplossing voor giftige gedachten in je hoofd. En dat zijn?

Hoe werken essentiele olien?

Het bijzondere aan essentiele olien is dat ze op 3 vlakken werken! Fysiek, emotioneel en mentaal. Ze ondersteunen al je lichaamsfuncties. Maar helpen je dus ook om emotioneel en mentaal in balans te blijven.

Essentiele Olien!

Ik werk met de essentiele olien van Young Living. En echt. Er is geen merk dat beter is. Waarom ik voor Young Living gekozen heb? Verschillende redenen. Maar de belangrijksten zijn toch wel:

Young Living is het oudste en meest gerespecteerde essentiele olien bedrijf in de wereld.
Meer dan 25 jaar ervaring in onderzoek.
Young Living heeft zijn eigen boerderijen.
Alle olien van Young Living zijn organisch.
Young Living biedt een Seed to Seal garantie.

En de belangrijkste reden.

Alles essentiele olien zijn 100% puur en onverdund. 

De beste plek om te beginnen?

De Young Living Starterskit! 

12 essentiele olien + diffuser

Welke olien vind je terug in de kit?

Frankincense
Lavendel
StressAway
PanAway
Copaiba
Orange
Lemon
Thieves
Pepermunt
Purification
RC
Digize

Maar dat is nog niet alles! Want ik heb nog een paar hele gave extraatjes voor je!

30 dagen Essentiele Olie cursus
Toegang tot een online academie boordevol informatie over hoe je essentiele olien kan gebruiken
Ebook Natuurlijke huidverzorging & Ebook Natuurlijk huishouden
Manifesteer het leven van je dromen cursus
+
Een Start met je kit online sessie + persoonlijk wellness plan

In de Start met je kit sessie bespreken we welke doelen jij met de essentiele olien wilt ondersteunen en stellen we een persoonlijk olie voor je op zodat je precies weet welke essentiele olien je wanneer en hoevaak kan gebruiken.

De prijs voor dit alles? 184€!

Is dit voor jou?! Klik dan op onderstaande button en bestel je kit!

Na de betaling word je doorgestuurd naar een speciale pagina waar je je adresgegevens achter laten. En neem ik contact met je op om de Start met je kit sessie met je te plannen.