OOK BIJ MIJ GAAT HET NIET VANZELF.

Ook bij mij gaat het niet vanzelf. Ik heb soms het idee dat je denkt van wel. Hoe ik daarbij kom? Uit wat de mensen tegen me zeggen. Dat ik een powervrouw ben. Ik elke uitdaging aan ga. Geen obstakel me te groot is. Ik ga voor wat het is dat ik wil. En krijg wat het is dat ik wil .

En weet je? Dat is zo!

Ik ben een powervrouw.
Ik ga elke uitdaging aan.
Geen obstakel is me te groot.
Ik ga voor wat het is dat ik wil.
En ik krijg wat het is dat ik wil.

Maar er zijn 2 dingen die je goed met begrijpen.

Ten eerste. Dit is niet altijd zo geweest!

Jaren, jaren en jaren heb ik omgeprutst. Met mijn verlangen. Met mijn dromen. Naar meer! Meer vrijheid, meer passie, meer plezier. Doen wat ik wil, wanneer ik het wil en hoe ik wilde. Jaren waarin ik me liet tegenhouden door mijn angsten. Voelde dat ik niet op de goede weg zat maar niet durfde te veranderen waarin ik me conformeerde naar de regels van anderen. En mezelf verloren was.

En dat waren geen leuke jaren kan ik je vertellen!

Dat waren jaren waarin ik baalde van mezelf. Baalde waarom ik maar niet deed wat ik wilde. Waarom ik geen stappen zetten. Waarom ik niet doorzetten. Waarom ik toch zo’n schijtert was. Dat soort dingen.

Wat het veranderd heeft?

Ik! Ik heb het veranderd! Omdat ik besloten heb dat het genoeg was. Het genoeg was geweest. Dat het klaar was. Dat het tijd was. Om te gaan voor wat ik wilde.

En dat is gelijk het tweede punt. Wat ik wil dat je begrijpt.

Het is gewoon een beslissing! Gaan voor wat je wilt. Een powervrouw zijn. Geen obstakel je te groot laten zijn. Krijgen wat je wilt!

Het is gewoon een beslissing!

Een beslissing dat je gaat voor wat je wilt.
Een beslissing dat je je niet meer laat tegen houden.
Niet door een ander. Niet door je omstandigheden. Maar ook zeker niet door je zelf.
En de beslissing dat je krijgt wat het is dat je wilt!

Het is gewoon een beslissing. En beslissing die alleen jij kan nemen. En een beslissing die je moet nemen! Als je tenminste wilt krijgen wat het is dat je wilt!

En dat is dus de beslissing die ik heb genomen. 3 jaar geleden. Toen ik dit bedrijf begonnen ben. Een jaar geleden. Toen ik besloot om ook vol voor mijn olie bedrijf te gaan waardoor ik nu het doel behaald heb wat ik een jaar geleden met mezelf had afgesproken.

En het is deze beslissing die ik nog steeds elke dag neem! Als ik mijn bed uit stap ‘s ochtends. Om mijn dag te beginnen. Als het even moeilijk is. Als ik nieuwe doelen voor mezelf stel.

Dan neem ik een beslissing! Dat ik ga voor wat ik wil. Dat ik doe wat nodig is. En door ga. Net zolang. Tot ik krijg wat het is dat ik wil.

Dat of iets beters .

Betekent dit dat het niet moeilijk is? Betekent dit dat ik nooit twijfel? Betekent dit dat ik nooit onzeker ben? Dat ik geen angstige momenten ken? Dat ik elke dag vrolijk huppelend de dag door ga?

Natuurlijk niet!

Ik worstel elke dag met mijn eigen onzekerheden.
Ik heb genoeg moeilijke momenten.
En ook ik heb mijn twijfels en onzekerheden waar ik mee worstel.
En ik heb het afgelopen jaar genoeg momenten gehad waarop ik de handdoek ik de ring wilde gooien en gewoon wilde kappen. Met alles. Omdat het te veel was. Omdat het te zwaar was.

Maar ik heb het niet gedaan!

Waarom niet?! Omdat ik op zulke momenten mezelf eraan herinner waarom ik doe wat het is dat ik doe. Wat het is dat ik hier op aarde te doen heb.

En gewoon opnieuw heb besloten.
Te gaan voor wat het is dat ik wilde.
Niet op te geven. Door te zetten. Net zolang. Totdat ik was waar ik wilde zijn.

En gewoon weer de ene voet voor de ander heb gezet. Door ben gegaan!

En dat kan jij ook!
Als je maar beslist!

Wat het is dat je wilt.
Dat je gaat voor wat je wilt.
En dat je blijft gaan voor wat het is dat je dat wilt.
Net zolang totdat je krijgt wat je wilt.

Hoe lang het ook duurt.
Hoe zwaar het ook is.

Want welke andere optie is er?

Niet gaan voor wat je wilt?
Niet doen wat je weet wat je moet doen? Wat je hier op aarde te doen hebt?

Dat is toch geen optie?!
Dat is toch geen keuze?!

Geen echte in ieder geval .
Niet als je aan het eind van de rit terug wilt kijken op een leven waar je alles eruit hebt gehaald wat er in zit. Een leven waarin je echt hebt geleefd. In plaats van bent geleefd!

Dat dus!

Dus neem de beslissing.
Neem hem nu.
Neem hem elke dag.

En leef je beslissing!

En dan? Dan zal ook jij komen waar je wilt zijn.
En het leven leven dat je wilt leven.

Het kan niet anders!

-XX-

Anke

Klaar om de leiding over je eigen leven te nemen en bewust het leven te creëren dat je wilt? Download dan hier mijn gratis ebook: de 5 vragen die jezelf elke dag moet stellen om het leven te creëren dat je wilt! 

Kijk. Hoe het leven werkt. Hoe jij het leven creëert wat je wilt. Dat ontstaat niet als jij vertwijfeld in de ronde blijft kijken. Jezelf afvragend. Is dit het nou?!

Nee! Het leven creëren wat je wilt. Creëer je van binnen uit! Vanuit jou dus! Door jezelf vragen te stellen. Door je hogere zelf vragen te stellen! Waardoor je een glashelder beeld krijgt van wat het is dat jij wilt.

En mag gaan claimen dat je het al hebt! En daardoor kan het leven niet anders dan je geven wat het is dat je wilt!

Hoe dit werkt?! Download nu mijn gratis ebook ‘De 5 vragen die je jezelf elke dag moet stellen’. En creëer het leven dat je wilt! 

{a3247ar40452}