HET LEVEN VERANDERT PAS ALS JIJ VERANDERT!

Lukt het je niet om de Wet van de Aantrekking voor je te laten werken? Manifesteer je af en toe wat. Heb je af en toe een uitschieter. Maar niets consistent? Zijn er altijd weer 2 stappen achteruit elke keer als je en stap vooruit zet? En snap je niet waarom? Waarom het jou niet lukt om als vanzelf te manifesteren?

Lukt het je niet om te vertrouwen op het leven en op je eigen manifestatie krachten. En vind je het zo frustrerend dat je je doelen maar niet bereikt terwijl het anderen ze gemakkelijk af lijkt te gaan? Die branden bij wijze van spreken alleen een kaarsje en hup. Al het moois stroomt hun kant op. 

Ik snap je. Want daar ben ik ook geweest. Wetend. Gelovend. Dat de Wet van de aantrekking werkt. Maar toch. Lukte het me niet om de Wet van de Aantrekking consistent voor me te laten werken. Manifesteerde ik af en toe wat. Had ik af en toe een toevalstreffer. Om er ook net zo vaak weer naast te schieten. 

Wat ik nu snap? Wat ik een aantal jaren geleden nog niet snapte? 

Het zit allemaal tussen je oren. Letterlijk! Het zit in je gedachten! Je gedachten creëren je werkelijkheid. De Wet van de Aantrekking reageert op je gedachten. En zolang je je gedachten niet bewust weet te sturen. Ben je aan het creëren vanaf wat is. En is het enige wat je leven binnenkomt stromen. 

Maar het kan anders! Het is nu anders. Voor mij. En het kan ook anders. Voor jou! 

Want sinds ik dit weet. Ben ik diep in de wereld van de gedachtekracht gedoken. En heb ik mijn gedachten verandert. En sindsdien? Is mijn leven verandert! En dat kan ook voor jou! 

Verlang jij naar meer rust, vertrouwen en zekerheid? In dat je altijd en overal het leven kan sturen in de richting dat jij het wilt? Wil jij een bewuste creator zijn? Een bewuste creator van jouw werkelijkheid. En het leven creëren wat je wilt? Moeiteloos. Altijd en overal?

Ben je klaar met bang zijn? Klaar met worstelen? Klaar met onzekerheid? Klaar met niet genoeg? En verlang je er naar dat de dingen eindelijk eens gemakkelijk gaan. Moeiteloos. Flow. Als vanzelf. 

Het kan! Ook voor jou!

VERANDER JE GEDACHTEN. EN JE VERANDERT JE LEVEN! 

En daarom heb ik dit voor je gemaakt

Verander je gedachten. Verander je leven.

Een 11-daagse bootcamp waarin ik je laat zien hoe je van gedachten verandert en gaat denken vanaf wat het is dat je wilt in plaats van hoe het is zodat je eindelijk het leven kan gaan creëren wat je wilt! 

Als je blijft denken vanaf waar je nu bent zal het leven je terug blijven geven wat je nu hebt. 

Je gedachten creëren je werkelijkheid. Of je er nu bewust van bent of niet. Dat is hoe het leven werkt. Want je gedachten zijn krachtig! Gedachten zijn dingen. Gedachten worden dingen. Alles ontstaat vanuit een gedachte. 

En je gedachten veranderen niet vanzelf! Je wordt niet op een dag wakker om spontaan anders te denken. Jij bent degene die wat anders zal gaan moeten denken. Jij bent de baas over je gedachten. En het wordt tijd om weer terug in die leidersrol te stappen. En de patronen die je gedachten in je onderbewustzijn hebben ingesleten te gaan herprogrammeren! 

Want het gaat niet om wat je doet. Je creëert niet vanuit wat je doet. Maar om wie je bent! En wie je bent? Jij bent je gedachten! En vanuit je gedachten ontstaan je gevoelens. En die twee samen? De bepalen welke energie. Welke frequentie jij de wereld in stuurt. En dus wat het is dat je terug krijgt! 

Wil je dus wat anders? Wil je dat anders terug krijgen van het leven? Dan zal je je gedachten moeten veranderen. Zodat ook eindelijk je leven kan gaan veranderen! 

Hi! Ik ben Anke! 

Wat ik fout deed? Ik dacht vanaf waar ik was in plaats van waar ik wilde zijn! 

En toen ik dat begreep en dat veranderde. Toen is alles voor me verandert! 

Ik heb mijn baan opgezegd en ben voor mezelf begonnen. Heb ik de afgelopen 4 jaar niet 1 maar zelfs bedrijven gestart. En is mijn inkomen in die jaren verviervoudigt! En dat groeit alleen maar door! 

Maar het allerbelangrijkste?! Ik voel me geweldig! Want ik doe wat ik wil, wanneer ik het wil en hoe ik het wil. En leef een leven vol vrijheid, passie en plezier. Alles wat ik ooit gewild heb. 

En wat ik nu heel helder zie? Dat mijn gedachten hiervan de basis zijn. Op het moment dat ik mijn gedachten veranderde. Bewust ben gaan denken vanaf waar ik wilde zijn in plaats van waar ik was. Toen is mijn leven gaan veranderen! 

En dat wil ik ook voor jou! 

Wat ik fout deed? Ik dacht vanaf waar ik was in plaats van waar ik wilde zijn! 

En toen ik dat begreep en dat veranderde. Toen is alles voor me verandert! 

Ik heb mijn baan opgezegd en ben voor mezelf begonnen. Heb ik de afgelopen 4 jaar niet 1 maar zelfs bedrijven gestart. En is mijn inkomen in die jaren verviervoudigt! En dat groeit alleen maar door! 

Maar het allerbelangrijkste?! Ik voel me geweldig! Want ik doe wat ik wil, wanneer ik het wil en hoe ik het wil. En leef een leven vol vrijheid, passie en plezier. Alles wat ik ooit gewild heb. 

En wat ik nu heel helder zie? Dat mijn gedachten hiervan de basis zijn. Op het moment dat ik mijn gedachten veranderde. Bewust ben gaan denken vanaf waar ik wilde zijn in plaats van waar ik was. Toen is mijn leven gaan veranderen! 

En dat wil ik ook voor jou! 

 

Dit kan het moment zijn waarop alles voor je verandert! 

Het enige wat je hoeft te doen is beslissen dat je er klaar voor bent, de eerste stap zetten en aan de slag gaan! 

En dat is waarom  ik Verander je gedachten. Verander je leven. heb gemaakt! Een 11-daagse bootcamp waarin ik je laat zien hoe je van gedachten verandert en gaat denken vanaf wat het is dat je wilt in plaats van hoe het is zodat je eindelijk het leven kan gaan creëren wat je wilt! 

Dit is wat we gaan doen in Verander je gedachten. Verander je leven. 

We kicken de bootcamp af met een uitgebreide online masterclass. 

En daarna?! 10-dagen lang elke dag een aanvullende training + opdrachten waarin we dieper en dieper in het proces zakken. En ik je ga laten zien hoe je blijvend je gedachten kan veranderen en dus blijvend je leven kan veranderen! 

Waar gaan we het over hebben?

Ik ga je laten zien wat gedachten nu echt zijn zodat je snapt hoe gedachten werken en hoe je ze voor je kan laten werken. 

Ik ga je leren hoe ook jij bewust je gedachten kan sturen zodat je gedachten eindelijk als een magneet voor wat het is dat je wilt gaan werken! 

Ik ga je laten zien hoe ook kan gaan denken vanaf wat het is dat je wilt in plaats van wat je nu hebt zodat je moeiteloos aantrekt wat het maar is dat je wilt. 

Ik laat je het proces zien dat ik gebruik voor als ik het even kwijt ben en vast zit zodat je moeiteloos en snel weer terug shift naar kalmte, vertrouwen en zekerheid. En de magneet wordt die je hoort te zijn! 

Ik laat je alle hulpmiddelen, tips en tricks zien die ik gebruik om het proces te versnellen zodat ook jij jezelf hiermee kan ondersteunen. Het het transformatie proces gemakkelijker en sneller kan laten gaan. 

En nog veeeeel meer!!!

Je investering voor dit alles? 
Nu slechts 77€!!

Je ontvangt direct toegang tot de eerste training.

Klik op de button hieronder om je aan te melden! 

Wat kan je verwachten na Verander je gedachten. Verander je leven?!

Je weet hoe je bewust jouw leven kan sturen. En alles kan aantrekken wat je maar wilt. 

Je hebt de macht en controle over je leven terug! Jij bent degene die bewust je leven stuur. En bewust bepaald waar jouw leven naar toe gaan. 

Je ervaart meer rust, zekerheid en vertrouwen omdat je weet dat jouw werkelijkheid ontstaat vanuit jouw gedachten en je weet nu hoe je die bewust kan sturen! 

Je hebt jezelf én je leven van binnenuit getransformeerd! 

Klaar om de controle over je leven terug te nemen?!

Het maakt niet uit wat je doet. Als de energie achter wat je doet niet goed is. Gaat het niet voor je werken. En wat zorgt ervoor dat de energie goed is? Wat maakt welke energie jij uitstraalt? Je gedachten! 

Kijk. Ik wil dat je dit snapt. Ik ben niet geboren met de resultaten die ik nu heb. Ik heb ze gecreëerd! Alles wat ik tot nu heb bereikt. Mijn manifestatie coach bedrijf. Mijn essentiële olie bedrijf. Heb ik gecreëerd. 

Ik denk niet vanzelf positieve gedachten. In tegendeel zelfs! Van nature ben ik een het glas is half leeg type :). Maar ik heb geleerd hoe ik mijn gedachten kan veranderen. Geleerd hoe ik mijn gedachten kan sturen. En te denken vanaf wat het is dat ik wil in plaats van dat wat ik niet meer wil. 

En dat wil ik ook voor jou! En dat kan ook voor jou! 

Neem geen genoegen meer met wat is. 

Verander je gedachten. Verander je leven.  

Klik op de button hieronder om je aan te melden!!