Heb je het gevoel dat je aan het eind van je geld altijd nog een stuk maand over hebt?

Heb je het idee dat wat je ook doet. Hoe hard je ook probeert. Je wat geld betreft maar niet vooruit lijkt te komen? Elke keer als je een meevaller hebt en er onverwacht meer geld binnen komt. Vliegt het er net zo hard weer uit!?

Heeft geld jou in je macht in plaats van dat jij de macht over je geld hebt?

Ben je op zoek naar een DUIDELIJK en EENVOUDIG stappenplan om moeiteloos meer geld aan te trekken?

En een GELDMAGNEET te worden?

Zoek niet verder. Je bent op de juiste plek! 

Geld is altijd een dingetje geweest in mijn leven. Zeg maar gerust een ding :). Ik heb nooit tekort gehad. Altijd genoeg. Maar dat was het ook. Precies genoeg. En zolang ik me kan herinneren heb ik geleefd vanuit angst als het gaat om geld. Ik had wat ze dan zeggen een schaarste mindset.

Ik heb mijn hele leven lang hard gespaard. Vanaf mijn eerste baantje. Dat is er van huis uit in gedrild. Maar ik durfde er niets van uit te geven! Omdat ik bang was. Bang om niet genoeg te hebben. Bang om te kort te komen. 

Ik kon niet genieten van het geld dat ik had! En voelde me altijd schuldig als ik geld aan iets wilde uitgeven wat geen normale uitgave was.

4 jaar geleden heb ik mijn baan als diëtist opgezegd om voor mezelf te beginnen. Ik heb er ongeveer 10 jaar over gedaan om die beslissing te nemen. Want ik durfde niet. Durfde mijn vaste salaris niet los te laten. En er is heel wat innerlijk werk voor nodig geweest om die stap te durven zetten. 

Maar toen ik die stap eenmaal gezet had ontdekte ik iets bijzonders. Binnen een paar maanden zat ik qua inkomen namelijk weer precies op hetzelfde niveau als wat ik had toen ik nog in loondienst werkte. He dacht ik toen. Hier is iets aan de hand.

Waarom is het zo gemakkelijk voor me om op het niveau te blijven waar ik zat? Ook al doe ik iets heel anders?

Het begon tot me door te dringen dat hier iets onder zat. Dat het met energie te maken had.

De volgende stap in mijn bedrijf bleek echter een stuk lastiger te zijn. Mijn inkomen te laten groeien. Boven mijn salaris te stijgen. Verder te groeien. Meer te kunnen ontvangen.  

Dat is het punt waarop ik echt naar mezelf en mijn patronen begon te kijken. En ik ontdekte dat er allerlei onbewuste patronen in mezelf aan het uitleven waren. Die er voor zorgden dat ik precies bleef op het niveau waar ik mijn hele leven had gezeten.

Genoeg. Maar ook niet meer.

Toen ben ik er echt in gedoken. Heb ik mijn geld mindset binnenste buiten gekeerd. En heb ik het innerlijke werk gedaan om mijn geld mindset te vergroten. Om eindelijk meer dan genoeg aan te trekken.

En dat is gelukt! En ik kan niet beschrijven hoe geweldig dat voelt. Om eindelijk vrij te zijn van de angst om geld. En moeiteloos de hoeveelheid geld aan te trekken dat ik maar wil.  

Sindsdien is mijn inkomen verdrievoudigd. En dit neemt alleen maar toe. En dat wil ik ook voor jou!

Vandaar dat ik dit voor je heb gemaakt:

Word een geldmagneet! 

Een 30-daagse intensive waarin je je geldmindset gaat resetten van schaarste naar overvloed en moeiteloos meer geld in je leven aan gaat trekken! 

Want weet je wat het is? Verandering. Meer geld aantrekken. Leven vanuit overvloed? 

DAT ONTSTAAT NIET VANZELF!

Het schip met geld komt niet zomaar binnen varen. Niet als jij dit schip met geld niet bewust naar je toe gaat trekken! 

Kijk. Ik heb het al vaker gezegd. ALLES WAT JE NODIG HEBT IS IN JEZELF AANWEZIG. En dat geldt ook voor geld. Voor meer geld! Meer geld is mogelijk voor jou. Je moet het zo zien. Dat schip met geld? Dat is er al! Dat dobbert al op zee.

De enige vraag die er is, is deze: 

Sta jij open om het schip met geld te zien? Heb jij al duidelijk gemaakt dat het schip met geld jouw kant op mag varen? Ben jij die heldere vuurtoren waardoor de overvloed die er alom vertegenwoordigd is je kan vinden?!

DAAR ZIT HET VERSCHIL!

En dat betekent niet als een gek in de ronde roepen dat je meer geld wilt. ZOLANG JE IN DE ENERGIE VAN SCHAARSTE ZIT GA JE NEVER NOOIT NIET MEER GELD AAN TREKKEN! Zo simpel is het! 

Maar dat is lastig. Als alles om je heen op het tegendeel wijst. Als je gefrustreerd bent omdat je zo hard je best doet. Je een slag in de rondte werkt. Maar toch geen vooruitgang ziet! 

Ik weet er alles van!

2 jaar lang. Heb ik keihard gewerkt. Harder dan hard. Super hard mijn best gedaan. Om verder te groeien. Door te groeien. Boven mijn normaal uit te stijgen. 

Maar niets hielp! Er veranderde niets. 

Oh ja. Mijn bedrijf ging rustig door. Ik verdiende geld. En daar konden we prima van leven. Maar ja. Ik wilde vooruit. Ik wilde meer. Ik wilde groeien! 

En dat gebeurde niet. 

Waar het in zat? Niet in mijn harde werken. Dat deed ik genoeg. Niet in mijn motivatie. Die was er genoeg. Niet in mijn verlangen. Die had ik genoeg. 

Waar dan wel?

IN MIJN ENERGIE!

WANT HET GAAT ALTIJD ALLEEN MIJ OM DE ENERGIE. Om de energie die ik uitstraalde. Wat bepaalde wat ik weer terug kreeg. Onbewust was ik afgestemd op een diëtisten salaris. Dat was mijn normaal. En dat was wat ik terug kreeg. Wat ik ook deed. Wat ik ook probeerde. Hoe hard ik ook mijn best deed. 

Mijn taak? En dus ook jouw taak! 

JE NORMAAL VERANDEREN! Je normaal verhogen. Een nieuwe normaal, normaal maken :). 

Maar dat doe je niet door hard te werken. Aan de buitenkant. Dat doe je door het innerlijke werk te doen. Aan de binnenkant! 

En dat is wat ik heb gedaan! En dat heeft alles voor me verandert! 

En ik ga je laten zien. Hoe ook jij dat kan doen! Je normaal te worden. En een geldmagneet te worden!

Word een geldmagneet! 

Een 30-daagse intensive waarin je je geldmindset gaat resetten van schaarste naar overvloed en moeiteloos meer geld in je leven aan gaat trekken! 

Wat gaan we doen?

30 dagen lang. 

Elke week een core training.

Waarin ik het proces van moeiteloos geld in je leven aantrekken met je doorneem. Stap voor stap. Neem ik je bij de hand. Laat ik je zien wat ik gedaan heb. En hoe jij dit ook kan doen. Hoe ook jij deze principes voor jezelf kan gaan toepassen en meer geld in je leven aantrekken. 

Elke dag aanvullende opdrachten en oefeningen. 

Want weet je wat het is? Het resetten van je geld mindset? Dat is niet iets wat je in 1x doet. Er even voor zitten en klaar. Nee! Je geld mindset veranderen. Je geld mindset verhogen! Een nieuwe normaal creëeren voor jezelf. Dat is een proces! 

En in Word een geldmagneet neem ik je 30 dagen lang mee door dit proces. Zodat jij aan het eind van deze intensive jouw geld mindset gereset hebt van schaarste naar overvloed!  

Hoe gaan de komende 30 dagen eruit zien?

Module 1: Helen van je verleden

Wat is het dat je wilt? En waarom krijg je niet wat je wilt? Daar gaat deze eerste week over. Want de reden waarom jij niet krijgt wat je wilt? Dat zit in je verleden! In jouw gedachten, in jouw overtuigingen. In hoe jij naar de wereld kijkt. En wat jij over het leven gelooft. En in deze eerste week ga je kijken naar jouw verleden. Het licht laten schijnen over jouw verleden en jouw (onbewuste) overtuigingen. En hoe je dit in de weg staat om het geld aan te trekken wat je wilt. En veranderen! 

Module 2: De energie van overvloed

Als het puntje bij het paaltje komt is er maar 1 ding wat bepaald hoeveel geld jij in je leven aantrekt. En dat heeft niets met economie of wat dan ook te maken. Wat dit is? Energie! Alles draait om energie. En de hoeveel geld die jij aantrekt? Is afhankelijk van de energie die jij uitstraalt! Ik ga je laten zien hoe de energie van overvloed voelt en hoe ook jij moeiteloos die energie in jouw lijf kan laten stromen! 

Module 3: Leven vanuit overvloed

Als je weet hoe je in de energie van overvloed kan zijn is het tijd voor de volgende stap. En dat is Leven vanuit overvloed.  Of te wel. Actie nemen vanuit overvloed! Want alleen in de energie van geld zijn gaat nog niet meer geld je leven in trekken. Er is ook actie voor nodig. Alleen wel de juiste actie. Vanuit de juiste energie. En hoe je dat doet? Dat ga ik je laten zien! 

Module 4: Manifesteren 2.0

Heb ik je in de eerste 3 weken stap voor stap door mijn 8 stappen geld manifestatie proces genomen. In deze module ga ik je laten zien hoe je het hele proces kan versnellen. Zodat je nog gemakkelijker geld aan gaat trekken. En een geldmagneet wordt! 

Word een geldmagneet! 

Een 30-daagse intensive waarin je je geldmindset gaat resetten van schaarste naar overvloed en moeiteloos meer geld in je leven aan gaat trekken! 

30 dagen lang. 

Elke week een core training.

Waarin ik het proces van moeiteloos geld aantrekken met je doorneem. Stap voor stap. Neem ik je bij de hand. Laat ik je zien wat ik gedaan heb. En hoe jij dit ook kan doen. Hoe ook jij deze principes voor jezelf kan gaan toepassen en meer geld in je leven aantrekken. 

Elke dag aanvullende opdrachten en oefeningen. 

Zodat je direct alles wat je in de core trainingen ontdekt hebt kan gaan implementeren.

Want weet je wat het is? Het resetten van je geld mindset? Dat is niet iets wat je in 1x doet. Er even voor zitten en klaar. Nee! Je geld mindset veranderen. Je geld mindset verhogen! Een nieuwe normaal creëeren voor jezelf. Dat is een proces! 

En in Word een geldmagneet neem ik je 30 dagen lang mee door dit proces. Zodat jij aan het eind van deze intensive jouw geld mindset gereset hebt van schaarste naar overvloed!  

Voelt dit als een JA DIT WIL IK training voor jou? 

Meld je dan nu aan!!! 

En binnen een paar minuten ontvang je de eerste module in je mailbox! 

1 betaling a 222€

2 betalingen a 117€