Schop je angsten de deur uit en ga doen wat je werkelijk wilt!

Droom jij van een ander leven maar weet je niet waar te beginnen? Is er zoveel wat je zou graag zou willen maar kan je niet kiezen? Zie je zoveel beren op de weg naar het leven van je dromen en ben je bang dat een droomleven voor jou onmogelijk is? Lees dan verder want je bent op de juiste plek!

Vraag jij je regelmatig af: is dit het nou? Heb je het gevoel dat je je tijd aan het vol maken bent maar weet je dat je meer in je mars hebt? Zit je vast in sleur en degelijkheid en verlang je naar meer avontuur, passie, vrijheid en plezier? Heb je geen tijd om te doen wat je leuk vind maar ben je te druk met alles wat je moet? Voel je je overweldigd door angst en twijfels? Droom je stiekem van een ander leven, een magisch leven waarin je in de flow zit, weet wat je wilt en doet wat je wilt. Kansen komen als vanzelf, op een magische wijze, op je pad en je durft ze te pakken?

Je bent niet alleen!

Laat ik je dan eerst gerust stellen. Je bent niet alleen! Ook ik heb jarenlang rond gelopen met angst, onrust, twijfel en onzekerheid. En met een verlangen. Een verlangen naar vrijheid. Mijn droomleven te gaan leven. Een magisch leven. Niet meer ‘moeten’ maar doen wat ik leuk vind. Dat kan namelijk, doen wat je leuk vind! Toen ik op het punt was aangekomen dat ik letterlijk en figuurlijk op instorten stond wist ik dat het nu echt tijd was voor verandering. Ik had de bodem gezien en het was zwemmen of verzuipen en ik ben gaan zwemmen. Ik heb losgelaten wat niet meer bij me paste en ja gezegd tegen alles wat het leven me te bieden had. Eng? Hartstikke. Ik was er soms letterlijk beroerd van. Heerlijk? Harstikke! Het gevoel van vrijheid, plezier en magie dat ik nu heb is met geen pen te beschrijven. En dat gun ik jou ook!

Weet je dat het tijd is voor verandering maar zinkt de moed je in de schoenen bij de gedachte: hoe dan?! Zoek niet verder maar laat mij je helpen!

Herken je dit?

 • Vast in sleur en degelijkheid
 • Onrustig, is dit het nou?
 • Gek worden van al je ideeën, telkens met iets nieuws beginnen
 • Twijfelen aan je zelf, bang dat je het niet kunt, niet goed genoeg bent
 • Vast zitten in een baan die je niet meer leuk vindt
 • Geen tijd om te doen wat je wilt, druk met alles dat moet
 • Bang om zekerheden los te laten
 • Weten dat je meer in je mars hebt maar het er gewoon niet uit krijgen

Maar wil je dit?

 • Vrijheid
 • Rust en vertrouwen
 • Weten wat je wilt
 • Vol zelfvertrouwen creëren
 • Doen wat je werkelijk wilt!
 • Tijd in overvloed
 • Een vol leven!
 • Geloven in jezelf
 • Angsten en blokkades overwinnen

In de eendaagse training ‘Schop je angsten de deur uit en creëer het leven van je dromen training’ gaan we 1 op 1 aan de slag om de geluksfactor terug in je leven te brengen. In 1 dag laat ik je zien hoe je weet wat je wilt, hoe je weet wat jij hier op aarde te doen hebt (en dat is echt niet zo moeilijk als het lijkt!). We halen de rode draad uit al je plannen en ideeën. We gaan terug naar de kern! Terug naar je boodschap. Daar ligt het antwoord! En we gaan met je angsten aan de slag. Want dat is de reden dat je nog niet doet wat je wilt. Niet dat je niet weet wat het is dat je wilt. Dat heb je verstopt onder 3 lagen beton met prikkeldraad erop. Het zit in je. Echt waar! Maar die angsten he? Die verrekte angsten die maken dat je terugdeinst en niet doorpakt. Maar daar gaan we wat aan doen! En we gaan een plan maken! Een plan hoe je ook daadwerkelijk kan gaan doen wat je wilt! Hoe je daadwerkelijk het leven van je dromen kan gaan creëren. En dat allemaal in 1 dag!

Ja, ik houd van aanpakken!

Klinkt jou dit als muziek in de oren? Waar wacht je nog op? De tijd tikt alleen maar door en je wordt er niet jonger op :). Tijd om ja te zeggen tegen jezelf! Let’s make some magic happen!

Even praktisch

 • Een hele dag exclusief met mij waarin ik je laat zien hoe ook jij het leven van je dromen kunt creëren
 • Van 9.30 tot 16.30 op een fijne locatie in het Noorden van Nederland
 • Tussen de middag staat er een heerlijke lunch voor je klaar
 • Voor koffie en thee wordt gezorgd
 • En geen nood, ook aan de lekkere trek is gedacht!

Aan het eind van de dag ga je naar huis met je persoonlijke toverstokje: een concreet stappenplan hoe ook jij een Magisch Leven kunt creëren.

Is dat een ‘Ja Anke, dat wil ik!’ training voor jou?  Voel jij tot in je tenen dat dit hét moment is om weer achter het stuur te gaan zitten, angsten en blokkades te overwinnen en bewust het leven van je dromen te creëren? Wacht dan niet langer en neem contact met me op voor een gratis 1 op 1 Geluksgesprek (twv €97,-). Tijdens dit gesprek kijken we of we een klik hebben en of ik denk dat deze trainingsdag bij je past.

Ik snap je, echt waar!

Ik ben Anke, levensgenieter, Magisch Leven en Wet van de Aantrekking expert. Het is mijn missie om jou te helpen contact te maken met je gevoel, te weten wat het is dat je werkelijk wilt, je angsten te overwinnen en te gaan doen! Ik help jou om te creëren! Wat? Het leven van je dromen! Je eigen Magisch Leven!

Ik snap je, echt waar. Je weet ongeveer wat je wilt. Je gelooft dat er meer is tussen hemel en aarde. Je weet dat het Universum overvloedig is en dat er meer dan genoeg is voor iedereen. Je ziet om je heen anderen de meest waanzinnige situaties creëren. En jij wilt dit ook! Elke keer begin je enthousiast met het opschrijven van je doelen en je kunt bijna een halve kamer behangen met je moodboards. Maar… jij doet nog niet wat je echt wilt. Je leeft nog niet het leven van je dromen. Verre van dat!

Waarom je bij mij moet zijn?

Ik heb in je schoenen gestaan. Ik ben jou, in een andere vorm.

Ik snap je. Echt waar. Ik weet hoe het is om het contact met jezelf kwijt te zijn. Om je verloren te voelen. Verloren in een zee van mogelijkheden. Verloren in een verlangen. Een verlangen naar creëren. Het creëren van jezelf. Zoals je weet at je kan zijn. Zoals je voelt dat je kan zijn. Verloren.

Wetend het leven ook letterlijk ‘verloren’ zal zijn als je niet opstaat. Opstaat en het heft in handen neemt. Zegt: en nu is het klaar! Nu ga ik stoppen met zoeken. Nu ga ik de onrust in mijn lijf en geest aan en ga ik vinden!

Ik heb jaren geworsteld voordat ik op dit punt aan kwam. Cursus na cursus gevolgd. Opleiding na opleiding gedaan. Altijd denken dat ik  meer moest weten, meer moest kunnen, voordat ik ‘het’ kon gaan doen.

Wat dat ‘het’ dan was? Dat is ook al van alles geweest.

Dat is ook al van alles geweest.

Eerst dacht ik dat ik het in de voeding moest zoeken. Ik wilde mensen helpen om op een bewuste, gezonde manier ge gaan eten en zo geen gezond lichaam creeren. Ik heb de opleiding Voeding & diëtetiek gedaan en later nog een cursus orthomoleculaire voeding. 2 cursussen zelf!

Toen dacht ik dat ik het meer in de spiritualiteit moest zoeken. Ik wilde mensen op een energetische manier healen en helpen om zo beter in hun vel te komen zitten. Ik heb ik opleiding aura & chakra healing gedaan en later ook nog de IET cursus.

Daarna kreeg ik interesse in reading. Mensen energetisch lezen en orakelkaarten gebruiken om boodschappen van je engelen, gidsen en hogere zelf door te krijgen. Ik heb verschillende cursussen over het gebruiken van orakelkaarten gevolgd.

Maar ook daarna was het weer het zelfde liedje. Ik had nog steeds het gevoel dat ik niet klaar was om te doen.

Waarom?

Deels onzekerheid natuurlijk. Uitstelgedrag omdat ik bang was Bang wat ‘ze’ er van zouden zeggen. Of ik wel goed genoeg was. Maar ook omdat ik nog steeds niet echt dat deed waarvoor ik hier op aarde ben. Nog steeds mijn echte roeping niet volgde. Ik zat er vlak bij maar het wat het net niet.

Weet je wat het is?

Het is een beslissing die je moet nemen. Een beslissing dat het klaar is. Klaar met ploeteren en aanmodderen. Klaar met maar wat proberen. Klaar met de onrust en de angst. De beslissing dat het nu tijd is voor het echte werk. Tijd om in jezelf te gaan zoeken naar wat het is dat jij hier te doen hebt. En het dan ook gaan doen! Ook al ben je bang.

Want weet je?

Die angst gaat nooit weg!

Ik heb besloten. Ik heb het innerlijke werk gedaan en weet nu wat ik hier te doen heb. En doe het! Ik leef het leven waarvoor ik bestemd ben. Ik doe wat ik hier op aarde te doen heb.

En ik ben nog steeds regelmatig bang of onzeker.

Als je gaat wachten totdat je je er klaar voor voelt, dan kan je wachten totdat je een ons weegt! Je moet gewoon doen!

Dus, waarom moet je bij mij zijn?

Ik snap wat er door je heen gaat, maar ik weet ook dat het mogelijk is. Om te gaan doet wat je echt wilt. Het leven te creëren wat je wilt. Als ik het kan, dan kan jij het ook!

Ik geen excuses accepteer! Ik heb lang genoeg naar mijn eigen excuses moeten luisteren en kan dit niet langer aanhoren. Dus als jij klaar bent voor een figuurlijke schop onder de kont, iemand die je pusht te gaan doen wat je wilt en geen nee accepteert? Dan moet je bij mij zijn.

Omdat ik weet en geloof dat je het in je hebt! Jij hebt de power om het leven te creëren dat je wilt!

Ik alleen met mensen werk die klaar zijn om te beslissen! Beslissen wat ze willen en daar helemaal voor gaan. Slappe hap doe ik niet aan. Dus als jij nog twijfelt of je bij mij moet zijn. Laat ik je dan de moeite besparen en zeggen: ga naar iemand anders.

Ik met mensen werk die resultaten halen. Voor minder doen we het niet! Ik wil het allerbeste. Voor jou en voor mij!

Ik ‘all-in’ ben en dit ook van jou verwacht!

Jij klaar bent om het leven te creëren wat je wilt. Het leven waarvoor je geboren bent! Het leven dat je niet, niet kan leven.

Het niet alleen wilt doen! Het niet alleen hoeft te doen! Samen zijn we sterker!

Daarom moet je bij mij zijn!

Wat kan het voor jou doen?

Angsten en blokkades overwinnen en echt gaan doen! Wat? Wat het maar is! Dat je wilt! Ik geloof namelijk dat het leven best maakbaar is. Alleen moet je het wel gaan maken! Gaan leven! Echt leven! En dat is wat deze dag voor jou kan betekenen. Je gaat weer leven!

Voor wie is het?

Deze training is voor vrouwen die klaar zijn om het heft in eigen handen te nemen en bewust het leven van hun dromen willen creëren. Vrouwen die hun eigen leider willen worden. Zich willen laten leiden door de kracht in zich zelf. Die oerkracht. Je innerlijke stem. Je innerlijk weten. Vrouwen die weten dat ze zijn geboren voor meer en het verschil willen maken. Die klaar zijn met angsten en onzekerheden. Voelen dat het nu tijd is voor actie! En gewoon willen doen!

Hoe ziet het programma eruit?

Een hele dag exclusief met mij waarin ik je laat zien hoe ook jij het leven van je dromen kunt creëren. Wat het is dat je wilt. Welke angsten en blokkades je tegenhouden en hoe je die kan overwinnen en ene concreet stappenplan zodat ook jij het leven van je dromen kunt creëren. Ook jij een Magisch Leven kunt leven!

Ik heb zelf zo veel boeken over de wet van de aantrekkingskracht, spiritualiteit en psychologie gelezen. Cursussen om mezelf meer te ontwikkelen volgde ik en toch waren er nog twee hardnekkige overtuigingen van mezelf waardoor ik mezelf saboteerde. Daardoor luisterde ik niet genoeg naar mijn gevoel en zat ik  nog steeds teveel in mijn hoofd en luisterde ik naar de verhalen van mijn ego. Ik wilde zo graag die laatste stap zetten en door mijn angsten heen. Ik wilde zo graag doen waar ik gelukkig van wordt. En wat Anke zo mooi zegt: “door je angsten heen gaan en gewoon doen”. Het geeft inzicht om daadwerkelijk op papier te zien staan hoe ik me werkelijk wil voelen. Anke laat je er echt over nadenken en hierdoor kan ik steeds weer teruggrijpen naar hoe ik me werkelijk wil voelen en daardoor weet ik nu beter wat ik wil en hoe ik het wil. De positieve affirmaties die zijn ontstaan uit de negatieve overtuigingen van mezelf zijn een mooi geschenk aan mezelf.

Het was een goed verzorgde dag en het vloog voorbij!

Rosemarie

Ik was de focus kwijt voor mijn bedrijf. Er waren een aantal angsten en blokkades die mij weerhielden om verder te gaan, zoals mezelf klein maken / houden en vertrouwen. Hier verschuil ik mij zo af en toe achter op momenten dat het even niet wil. Het fijne was dat ik een aantal zaken met Anke heb herkaderd en dat heeft me weer hele nieuwe inzichten gegeven. Ik heb weer zicht op mijn blokkades en heb opnieuw doelen gesteld wat mij weer de juiste focus heeft gegeven. Vooral opnieuw kijken of dat je denkt dat het zo is of dat het ECHT zo is dat heeft mijn ogen geopend. Angst is een slechte raadgever. Ik heb een angststoornis gehad waar ik mij jaren bezig heb gehouden met alleen maar angsten. Ik wil mij niet meer laten lijden door angsten maar het leven pakken! Het leven heeft meer te bieden! Door deze dag heb ik weer nieuwe energie en focus gekregen, erg fijn! Echt tijd voor actie!

Het was een hele leuke dag. De positieve affirmaties, die actielijst en zicht op mijn angsten en blokkades zijn erg waardevol om mezelf weer verder te helpen. Vooral het hekaderen van mijn angsten en blokkades hebben mij inzicht gegeven dat ik eigenlijk mijzelf hierachter verschuil, hierdoor ga ik verder en dat is zonde!!

Anke is echt een ontzettend leuke & lieve vrouw die zich zelf kwetsbaar kan opstellen waardoor je jezelf ook heel snel open stelt. Ik voel me echt op mijn gemak bij haar en ze kan goed luisteren. Ze stelt de juiste vragen zodat je goed kan nadenken over jezelf. Fijn is dat ze een bepaalde nuchterheid heeft, vond ik zelf heel prettig.

Femke