Ik ga op reis en ik neem mee…

Ik ga op reis en ik neem mee… Natuurlijk mijn journal en vulpen. En ook zonder een stapel boeken ga ik de deur niet uit. Niet voor langer dan een dag in ieder geval :).

Maar ook?

Mijn olietjes!

Niet allemaal. Want ik heb ondertussen een aardige verzameling. En voor een lang weekend Terschelling met 1 klein koffertje en een rugzak is dat niet zo handig.

Maar toch echt wel met mijn basis olietjes. De olietjes die ik elke dag gebruik. Of verwacht het komend elke dag te gebruiken :).

Welke dat zijn?

Lemon. Altijd! Elke ochtend. In een glas water.

Digize. Ook altijd. Elke ochtend. In een glas water.

Slique. Gebruik ik sinds kort en bevalt me super goed. Ook om mijn eetlust een beetje onder controle te houden en helpt om mijn buik plat te houden. Ook deze gaat elke ochtend in een glas water.

Mijn rollertjes! Met thieves en lavendel. En sinds vandaag ook StressAway. Omdat ik wat verkouden ben en daardoor vanochtend geen ook heb dicht gedaan.

En mijn noodrantsoen pepermunt.

Ook vanwege de verkoudheid. Om de boel wat open te krijgen.

En voor de extra dosis energie naar een belabberde nacht.

Dus ja. Ik ben er klaar voor!

Nog eventjes en dat zit ik samen met mijn dochter op de boot naar Terschelling!!

Zin in!!!

Goed weekend allemaal!!!

-XX-

Anke Van Ommen
De kunst van gelukkig zijn

Klaar om de leiding over je eigen leven te nemen en bewust het leven te creëren dat je wilt? Download dan hier mijn gratis ebook: de 5 vragen die jezelf elke dag moet stellen om het leven te creëren dat je wilt!