HET WERKT ALLEEN ALS HET UIT JE HART KOMT!

Dit is wat ik weet. Dit is wat ik zeker weet. Ondernemen. Succesvol zijn. Je mooiste leven leven. Ontstaat maar op 1 manier. Vanuit verbinding!

Vanuit verbinding met wie het is dat jij werkelijk bent. Vanuit verbinding met wat jij hier op aarde te doen hebt. Vanuit verbinding met je hart!

Dat is de enige manier. Voor mij. En de enige manier. Voor jou! Want als jij maar een beetje bent zoals mij. En ik weet dat je bent zoals mij. Anders was je hier niet. Lees je dit niet. Dan ben je niet zoals al die anderen. Die je hard ziet werken. Zwoegen. Plannen maken. Ingewikkelde strategieën uitmappen. En weet ik het allemaal wel. Of te wel. Die je ziet ondernemen vanuit hun hoofd!

En weet je wat het is? Omdat dit zo lang de gangbare manier is geweest. Ondernemen vanuit je hoofd. Logisch nadenken. Als ik A doen dan zal B wel gebeuren. Al dat soort dingen. Denk jij dat je het ook op deze manier moet doen! Dat ook jij. Hard moet werken. Zwoegen. Vrachtladingen plannen moet maken. Ingewikkelde strategieën uit moet werken. Een content plan moet hebben. Al je social media posts weken van te voren klaar moet hebben. Nu al weten wat je in december gaat lanceren.

En dus denk je. Dat jij het ook zo moet doen! En dus probeer je. Heel braaf net als de rest. Keurig je plannentje af te werken. Met als gevolg?

Niets! Er gebeurt niets! Er verandert niets!

Je doet zo je best. Werkt je een slag in de rondte. Het enige wat je terug krijgt? Niets!

En je vraag je af hoe dat kan?

Omdat je niet in verbinding staat met wie het is dat je echt bent!
Omdat je jezelf niet toestaat om te zijn wie het is dat je echt bent.
En te ondernemen vanuit wie het is dat je echt bent.
Op een manier die bij je past. Waar je blij van wordt. In plaats van waar je op leeg loopt.

En ik snap het. Want ik heb het ook gedaan. Ik ben er ook in getrapt. In het idee dat er een ‘juiste’ manier is om te ondernemen. In het idee dat er een geheim. Een geheime manier. Een geheim stappenplan. Een geheime strategie. Om op de juiste manier te ondernemen. En als je die maar eenmaal gevonden hebt. Als je die maar eenmaal onder de knie hebt.

Dan komt het goed! Dan wordt je succesvol! Toch?!

Nee!!

En dus. Doe je training naar training. Over de strategie. De manier. Om succesvol te zijn. Om succesvol online te ondernemen. Je verdiept je in funnels. Je verdiept je in online marketing. Je verdiept je in Messenger bots. Alles! Alles wat je al die anderen ziet doen. En waarvan jij denkt dat je het ook moet doen. Omdat het dé manier is. Dé manier om succesvol te zijn.

Maar nee dus!

Want het maakt niet uit! Uiteindelijk gaat het maar om 1 ding. Is er maar 1 manier. Die je gaat helpen. Dat er echt voor gaat zorgen dat je succesvol gaat zijn. In wat het maar is dat jij wilt. En dat is?

Het moet vanuit je hart!

En daar gaat het mis!
Daar ging het bij mij mis.
En daar is waar ik het bij zovelen mis zie gaan.

Je doet wat je denkt dat je moet doen.
Je zegt wat je denkt dat je moet zeggen.
Wat je denkt dat verstandig is. Wat juist is. Om te doen. Om te zeggen.

En dus? Komt het vanuit je hoofd! En dat gaat niet werken! Niet voor mensen zoals jij en ik in ieder geval! Mensen met een passie. Mensen met een missie. Die een verschil wil maken in de wereld. Die wil helpen! Mensen wil helpen!

Dat doe je niet vanuit je hoofd! Nou ja, je kan het wel doen maar het gaat je geen succes opleveren. En al zeker geen voldoening! Voor mensen zoals jij en ik is er maar 1 manier. 1 manier om succesvol te zijn. 1 manier om voldoening te halen uit wat het is dat je doet.

Het vanuit je hart te doen!
Het vanuit je hart te laten ontstaan.

En dus?

Intuïtief ondernemen!

Op de manier die bij jouw past.
Waar jij je goed bij voelt.
Waar jij blij van wordt.

Want alleen als jij je goed voelt? Alleen als jij je blij voelt? Kan je de impact maken die je voorbestemd bent om te maken. Kan je de mensen helpen waarvoor je hier op aarde bent om te helpen!

Dat dus!

En echt. Sinds ik dat doe. Sinds ik mezelf toestemming heb gegeven. Om het vanuit mijn hart te laten ontstaan. Om intuïtief te ondernemen. Is mijn leven een bedrijf en niet alleen veel leuker op geworden. Maar ook veel succesvoller!

En dat wil ik ook voor jou! En daarom dit

Wat ga je ontdekken in intuïtief ondernemen?!

Ondernemen vanuit je gevoel. Ondernemen vanuit je hart! Hoe ook jij een succesvol online bedrijf kan starten op de manier zoals jij het wilt! Dat past bij wie het is dat jij echt bent. In welke fase van je leven je ook zit!

Want dat is de enige manier! Om het voor te laten werken. Om ondernemen voor je te laten werken! Want vrouwen zoals jij en ik? Die laten het niet voor ons werken als het niet past bij wie het is dat jij werkelijk bent! En dat is waarom je al die ondernemende vrouwen ziet falen! Dit is waarom het jou tot nu toe niet is gelukt!

Niet omdat je niet hard genoeg werkt. Niet omdat je niet hard genoeg je best doet. Niet omdat ze geen passie hebt. Niet omdat je de wereld niets te bieden hebt. In tegendeel juist! Maar omdat je het jezelf niet toestaat om het op je eigen manier te doen. Om het vanuit je hart te doen. Om het vanuit je gevoel te doen.

En als je dat niet doet? Als je het vanuit je hoofd blijft doen. Vanuit je hoofd probeert te ondernemen. Met de meest geweldige strategieën. Gaat het gewoon niet voor je werken. Omdat je het niet voor je laat werken. Omdat je niet op zo’n manier wilt leven!!! Nep. Gemaakt. Niet echt.

Dat is niet wie jij bent! En dat is ook niet wie ik ben. En ook niet hoe ik het doe. En dus ook niet hoe jij het hoeft te doen. Het kan anders. Het mag anders. Het kan vanuit je hart. Het mag intuïtief!

Wat is het resultaat van Intuïtief Ondernemen?!

Je bent verbonden met wie het is dat je echt bent. Je laat de wereld zien wie je echt bent. Puur. Kwetsbaar. Echt! Je lanceert en verkoopt vanuit je hart. Op gevoel! Op de manier dat jij het wilt. Die goed voelt. Voor jou! En daardoor?! Ben je waanzinnig aantrekkelijk en trek je klanten aan als een magneet!

Of je nu net gestart bent als online ondernemer. Al een tijdje onderweg bent maar de boel gewoon maar niet van de grond krijgt. Of nog helemaal aan het begin van de reis staat. Het maakt niet uit! Intuïtief Ondernemen is voor jou als jij weet. Voelt! Dat je de wereld meer te bieden hebt. Meer dan dat je nu laat zien! Maar gewoon al moe wordt bij de gedachte van wat je allemaal zou moeten doen. Wat ‘ze’ zeggen dat je moet doen. Om online succesvol te zijn. En voelt. Ergens diep van binnen. Dat het anders kan. Anders mag.

Ik ben hier om jou eraan te herinner dat het anders kans. Dat het anders mag. En om je te laten zien hoe!

Wat gaan we doen?!

Intuïtief Ondernemen – Een 8 weekse intensive waarin jij de wereld gaat laten zien wie het is dat je echt bent, lanceren en verkopen vanuit je hart en klanten aantrekt als een magneet!

8 weken lang.
Jij en ik.

Elke week een video training.
Elke week actiebladen.
Praktische how to video’s.

Hoe ziet dit eruit?

Week 1: Jij bent je niche!
Je licht laten stralen en moeiteloos je zielsklanten aantrekken. Nu! En ik ga je laten zien hoe je dit doet! En nee. Dat heeft niets te maken met uitgebreide vragenlijsten met hoe oud jouw ideale klant is en in welk deel van Nederland ze woont en hoeveel kinderen ze heeft :). En al dat soort onzin. Nee! Want wij doen het anders. Wij doen heb op gevoel! En dat? Dat maak je super aantrekkelijk! Voor jou zielsklanten! In week 1 gaat het over jou! Wie ben jij en wat heb jij de wereld te bieden? Wat maakt jou uniek? En hoe wil jij je aan de wereld laten zien? Of te wel. Hoe jij je eigen unieke, bijzondere licht helder de wereld in kan laten schijnen en moeiteloos je zielsklanten naar je toe trekt!

Week 2: Het gaat om je boodschap
Waar ik zoveel startende ondernemers in zie vast lopen? In die vreselijke vraag: wat is het nu wat ik wil?! En waarom is dit een vreselijke vraag? Omdat dit niet is waar het werkelijk om gaat! Oh ja. Natuurlijk is het belangrijk om te weten wat je wilt. Maar waarom stel je deze vraag? Omdat je bang bent het verkeerde te willen! Bang bent het verkeerde te kiezen! Want nou als ik tegen je zeg dat je niet verkeerd kan kiezen?! Want zo is het! Je kan niet verkeerd kiezen! Want het gaat niet om wat je wilt. Het gaat niet om wat je doet! Het gaat om je boodschap! Waarom je wilt wat je wilt! Waarom je wilt doen wat je wilt doen. Daar gaat het om! En zodra je dat helder hebt? Maakt het niet uit wat je doet! Of je nu 1 ding doet. Of 100 dingen doet. Maakt niet uit! Als je boodschap er in zit. Dan klopt het. Voor jou! En hoe jij nu bij je boodschap komt. Hij jij jouw boodschap haarscherp kan formuleren. Zodat het helder en duidelijk is. Voor jou en je zielsklanten! En je zielsklanten naar je worden aangetrokken als bijen op honing! Dat ga in week 2 van Intuïtief Ondernemen ontdekken!

Week 3: Geld verdienen. Nu!
Van idee naar verkopen in 7 dagen of minder!!! Ja. Het kan! En ik ga je laten zien hoe! Want weet je het. Het is niet ingewikkeld. En zeker niet moeilijk! Je hoeft er niet technisch voor onderlegd te zijn :). En je hoeft ook zeker geen grote groep volgers te hebben. Zelfs als je vanaf nul begint dan kan het. Van idee naar verkopen in 7 dagen! En ik ga je laten zien hoe!

Week 4: Ondernemen vanuit je hart!
Je bedrijf runnen op gevoel. Het is de allerleukste manier om te ondernemen. En de makkelijkste! Want je gevoel? Die weet! Weet wat voor jou de beste weg is. In alles! Maar hoe doe je dat nu? Praktisch. Je bedrijf runnen op gevoel. Ondernemen vanuit je hart. En hoe combineer je dat nu met al die strategieën die er de ronde doen. Webinars, social media, bots. Al doe toestanden. Maar ook je online programma. Of programma’s! Het schrijven van salespagina’s. Het sturen van emails. Alles! Er is een strategie voor. Er zijn honderden strategieën voor! En ze schreeuwen allemaal om het hards dat zij de beste zijn! Nou, niet meer voor jou! Ik ga je laten zien welke strategieën er zijn. Om gemakkelijk te ondernemen! Super gemakkelijk je bedrijf te laten groeien. En hoe je dit allemaal kan doen. Allemaal voor je kan laten werken. Op gevoel. Vanuit je hart!

Week 5: Social media
Social media. Of te wel. Zichtbaarheid! Jouw zielsklanten mogen je gaan vinden! En dat doe je door? Jezelf te laten zien! En niet door een 30 dagen plan te maken wat je wanneer gaat posten op sociale media. Jak! Want dat werkt niet! Niet voor mensen zoals jij en ik in ieder geval! Gevoelsmensen. Waar als je voor 30 dagen vooruit moet plannen er ter stond geen druppel inspiratie meer uit komt. Weet dit. Iedereen die zegt dat het zo moet? Dat je moet werken met een content plan? Thema’s voor de dag, de week, de maand? Heeft het fout! Want dat hoeft helemaal niet! Ik heb het nog nooit ze gedaan. En ga het ook zeker weten nooit zo doen! Wat dan wel? Vanuit je hart! Vanuit gevoel. Je boodschap delen vanuit je hart! En hoe je dit doet? Op een gemakkelijke manier? Op een manier waardoor je 1 boodschap 101 keer kan hergebruiken en verspreiden over het wereldwijde web? Zodat je met 1 boodschap overal tegelijk zichtbaar kan zijn?! Dat ga ik je laten zien! Want social media. Je boodschap delen. Is niet ingewikkeld. Het is hartstikke leuk!

Week 6: Verkopen vanuit je hart
We gaan het over verkopen hebben! Je producten of diensten aan de wereld laten zien. En verkopen! Op een manier is die leuk. En gemakkelijk. En die bij jou past! Want daar gaat het om! Dat het bij jou past. Anders gaat het niet werken. Niet voor jou! Je gaat ontdekken op welke manieren je kan verkopen. Webinars, facebook live’s, challenge’s, mailen en nog veel meer. En beslissen welke manier bij jou past. En uitvoeren! Ik ga je laten zien hoe je heel gemakkelijk een verkoopmail of verkooppost schrijft. Hoe je een CTA maakt die helder, eenvoudig en duidelijk is. Zodat je klanten niets anders willen dan je product of dienst kopen!

Week 7: Vertrouw in het proces
Beslissen wat het is dat je wilt. Vertrouwen op je hogere zelf om je te laten leiden. En het leven te leven wat je voorbestemd bent om te leven! Maar ook! Funnels en automatiseren. Hoe zit het nu echt? En hoe doe je dit? Vanuit je gevoel?!

Week 8: Hoe beter het gaat hoe beter het blijft gaan
Tijd om quantum sprongen te maken! Tijd om alles waar we het de afgelopen weken over gehad hebben te integreren. Tijd om het te gaan leven! Tijd om te gaan leven als een Intuïtieve Ondernemer! Blokkades opruimen en open staan om te ontvangen.

Wat is het dat je krijgt?!

8 weken lang ontvang je elke week:

Wekelijkse video trainingen
Naast de wekelijkse live coaching calls ontvang je ook elke week een video training van 60 minuten of meer waarin we diep duiken in het onderwerp van de week (zoals hierboven beschreven), de stappen die je nu mag nemen en wat nu de juiste acties zijn voor jou en wat jij hier op aarde te doen hebt. Allemaal vanuit je gevoel! Vanuit verbinding. Met je hart. Je ziel! We combineren strategie met intuïtie waardoor je super snel resultaten gaat zien in jouw bedrijf!

Wekelijkse actiebladen 
Naast de coaching calls en video trainingen ontvang je ook elke week actiebladen waarin je stap voor stap alle acties van de week kan implementeren!

Onbeperkte toegang tot de replays van alle coaching calls en video training
Alle trainingen en coaching calls kan je terug kijken waar, wanneer en hoevaak je maar wilt want je houdt onbeperkt toegang tot alle opname’s!

>> Bonussen <<

Bonus 1: Hoe maak je nu een online programma?!
Uitgebreide video training met actiebladen waarin ik je stap voor stap laat zien hoe je nu een online programma maakt! Ik laat je zien hoe ik het doe. Met een heel eenvoudig stappenplan wat je gewoon copy past voor je zelf kan gebruiken!

Bonus 2: How to video’s!!
Je wilt weten hoe het nu allemaal doet? Al die praktische dingen? Een betaalbutton op je website zetten? Een ebook maken? Een funnel maken? Wat dan ook?! Jij vraagt, wij draaien! Met een heleboel praktische how to video’s waarin ik je laat zien hoe ik het doe. Heel eenvoudig. Want ik ben ook geen tech wonder :). En als ik het kan dan kan jij het zeker ook! En mis je iets? Mis je een how to video? Laat het me weten en ik maak hem voor jou! Geen probleem! Want uiteindelijk wil ik maar 1 ding! Dat ook jij je mooiste leven en bedrijf gaat leven!

>> Super bonus!!! <<

4 weken lang onbeperkt contact met mij via audio of tekst berichten waarin je me al je vragen kan stellen en ik je persoonlijk coach naar jouw succesvol online bedrijf!

Alleen dit is je investering al meer dan waard!!!

De waarde van Intuïtief Ondernemen is meer dan 2500€, maar…

Jij krijgt toegang tot dit alles voor slechts een fractie hiervan!

Wekelijks video trainingen. Wekelijks actiebladen. Waanzinnige bonussen en nog veel meer!

Meld je nu aan

1 betaling a 777

3 betalingen a 277

Het werkt alleen als het uit je hart komt!

Je weet het. Je voelt het. En het is tijd om jezelf toe te staan. Om het vanuit je hart te laten ontstaan. Om het vanuit je gevoel te doen. Om Intuïtief te gaan Ondernemen!

Je te verbinden met wie het is dat je echt bent. Je licht over de wereld te laten stralen. Jouw unieke boodschap met de wereld te gaan delen. En te doen waarvoor je hier op aarde gekomen bent.

Mensen helpen!

Je hebt het in je! Je kan het! Ik geloof in jou!

Ik geloof in jou!
Ik geloof dat je uniek bent.
Ik geloof dat je bijzonder bent.

Ik geloof dat je hier op aarde iets bijzonders te doen hebt!

Ik geloof dat je het in je hebt!

Ik geloof dat je krachtig bent.
Ik geloof dat je machtig bent.

Ik geloof in jou!

Jij gelooft het misschien wel niet. Maar ik geloof het wel!

Waarom?

Omdat je hier bent!
Omdat je deze dit leest!
Tot onderaan deze pagina gekomen bent!

Dat alleen zegt mij.
Dat jij een vrouw bent op zoek naar meer.
Meer vrijheid, passie en plezier. Meer zingeving!

Dat je een vrouw bent die weet dat ze de wereld meer te bieden heeft!
Dat je diep van binnen voelt dat je meer in je mars hebt.
Dat je een boodschap met de wereld te delen hebt!

En als dat is waarnaar je op zoekt bent? Als dat is waarnaar je verlangt?
Dan heb je het in je om het waar te maken!
Anders voelde je dit verlangen niet!

Dus ik geloof in jou!
En het wordt tijd. Dat ook jij in jezelf gaat geloven!

Beslist om in jezelf te gaan geloven!

En de eerste stap te zetten. In de richting van jouw droombedrijf. En intuïtief te gaan ondernemen. Te gaan ondernemen vanuit je hart!

Laten we beginnen!

Meld je nu aan

1 betaling a 777

3 betalingen a 277