Een 6-weekse online training waarin jij je gaat verbinden met je gevoel, je intuïtie. Zodat je jezelf durft over te geven aan het leven en vanuit je hart gaat leven!

Hoe zit het met jouw intuïtieve vermogens?

Durf jij te vertrouwen? Op je gevoel? Sta jij in verbinding? Met je gevoel? Met je intuïtie? Met je hart?! Want dat is het. Daar gaat het om. Leven vanuit je hart. Of te wel leven van uit je gevoel. Of te wel: leven vanuit je intuïtie. Beter gezegt: leven naar je intuïtie.

Je leven leiden op basis wat je gevoel je ingeeft. Hoe mooi is dat? Dat je nooit meer hoeft te twijfelen. Over wat het nu is dat je moet doen. Of je de goede beslissing hebt genomen. Over alles! Van wat je hier op aarde te doen hebt tot of je wel of geen brood met eten :). Over alles! Hoe heerlijk is dat?!

Laat me je dit vertellen.

Dat is heerlijk! Geen twijfel meer. Gewoon weten. Wat het is dat je moet doen. Wat je nodig hebt. Welke kan je op mag gaan. Welke stap je nu moet zetten. Leven vanuit flow! En dat gebeurt er als je leeft vanuit je intuïtie. Leeft vanuit je hart.

Maar waarom doen we dat dan niet? Waarom blijven we dan met zijn allen worstelen? Moeilijk doen. Twijfelen. Bang zijn. Onzeker zijn. Onrustig zijn. Over wat het nu is dat je moet doen. Zal ik A of zal ik B? Wat als ik A? Wat als ik B? En dan het hele rijtje met voor- en nadelen voor jezelf afdraaien.

Hartstikke leuk maar het helpt je geen stap verder. Want hoeveel voor- of nadelen je hebt. Je blijft toch twijfelen! Niet waar?

Hoe dat komt?

Omdat je niet voelt maar denkt! Je zit in je hoofd! En daar zitten de antwoorden niet! Niet op de vragen die er echt toe doen in ieder geval. Je kunt graven in de hersenpan wat je wilt maar de antwoorden die je nodig hebt zal je in je hoofd, in je denken, niet vinden.

En begrijp me niet verkeerd. Het hoofd is heel nuttig! Om vragen te beantwoorden dat één plus één twee is. Om informatie te verzamelen. Om de feiten op een rijtje te zetten. Maar dan? Als het er op aan komt? Als er knopen doorgehakt moeten worden? Dan komt het aan op voelen! Vertrouwen op je gevoel. Op je instinct. Dat weten wat dat ergens diep binnen in je verstopt zit. Je intuïtie. Je hart.

Daar worden de werkelijke beslissingen genomen! Zouden ze in ieder geval genomen moeten worden! Als je tenminste een beetje een leuk leven wilt leven! Een makkelijk leven. Een relaxt leven. Een leven zonder ploeteren en worstelen. Een leven zonder dubben. Een leven zonder twijfelen. Maar een leven vanuit flow!

Ik geloof er heilig in dat je gevoel weet!

Wat klinkt dat mooi he?! Je gevoel weet! Je gevoel, je intuïtie, je hart, weet! Wat jij hier op aarde te doen hebt! Welke weg je moet gaan. Wat de zin van alles is. Waar alles toe leidt. Wat je hogere doel is. Ook als je het zelf nog niet weet! Je gevoel weet!

Dus jouw taak. Je enige taak. Is om in te tunen. Te luisteren. Naar je gevoel. Je hart. Je instincten. Je intuïtie. Wat wil je gevoel je vertellen? Welke kant stuurt je intuïtie je op? En dan te gaan! Te doen! Te handelen! Naar je gevoel. Naar je intuïtie.

En ja, ik begrijp heel goed dat dit niet altijd even makkelijk is. Want hoe doe je dat dan? En hoe weet je dan dat je gevoel, je intuïtie, echt is? Hoe kan je vertrouwen op wat je gevoel je in geeft?

Ik snap je. Echt waar. Want dit zijn vragen waar ik zelf ook jaren mee heb geworsteld. Dat je gewoon weet dat je uit je hoofd moet. Stoppen met denken en alles te beredeneren. En mag gaan voelen. En ook af en toe heus wel wat voelt. Zo maar. Opeens. En daar dan dood zenuwachtig van worden. Want o help. Moet ik hier nu wat mee? Moet ik nu doen wat mijn gevoel me ingeeft? En durf ik dat wel? En wat als het niet lukt? Wat als het verkeerd uit pakt? Of, erger nog, wat als mijn gevoel niet juist was?

Als je één ding van dit alles meeneemt laat het dan dit zijn: je gevoel is altijd juist! Altijd!

Zolang jij echt in verbinding staat. Open bent. Luistert naar je gevoel. En handelt naar je gevoel, je intuïtie zal dit altijd uitpakken zoals dit moet uitpakken. Misschien niet altijd zoals jij had verwacht. Of had gehoopt. Maar altijd zoals het is voorbestemd. Volgens je hogere plan.

En dat is nog niet eens waar het werkelijk om gaat. Al is dat zeker belangrijk. Waar het werkelijk om gaat, en wat het leven vanuit je gevoel zo leuk maakt, is dat het gewoon zoveel makkelijker is!

Hoe zou het zijn als je volledig op je gevoel, op je intuïtie zou kunnen vertrouwen bij alles wat je doet Bij elke beslissing die je moet nemen? Niet meer hoeft te onderzoeken. Er niet meer uren lang over na hoeft te denken. Niet meer weken er over twijfelen. Maar gewoon in tunen. Invoelen. En doen. Een beslissing nemen. En handelen. Hoe leuk zou dat zijn? Hoe relaxt zou dat zijn? En hoeveel tijd, stress en gedoe zou dat je schelen?!

Heel veel! En het kan! Het kan echt! Ook voor jou! Daar ben ik van overtuigd :).

Als het mij is gelukt om van een angstige, controle freak te transformeren naar het gevoelsmens dat los durft te laten en te vertrouwen op het leven. Dan kan jij dat ook!

En ik laat je zien hoe! In mijn online training:

Intuïtieve ontwikkeling

Een 6-weekse online training waarin jij je gaat verbinden met je gevoel, je intuïtie. Zodat je jezelf durft over te geven aan het leven en vanuit je hart gaat leven!

Aan het einde van deze 6 weken heb jij je intuïtieve vermogens optimaal ontwikkeld! Durf je te voelen. En in te voelen! Te vertrouwen. Te doen. Wat je intuïtie je ingeeft. Weet jij altijd wat het is dat je mag doen. Welke volgende stap je mag zetten. Haal je alle antwoorden uit jezelf. Gemakkelijk en moeiteloos. Leef jij vanuit flow. Gemakkelijk. Moeiteloos. Vertrouw jij op jezelf. Op je eigen innerlijke kracht.

Ben jij je eigen leider. En laat je het leven weer leuk zijn!

Gemakkelijk en moeiteloos!

Zodat jij het leven kan leven waarvoor je bestemd bent!

Ben jij die gedreven vrouw die bereid is om All In te gaan? Die voelt dat het tijd is voor verandering? Tijd is om jezelf toe te staan het allemaal wat makkelijker te laten zijn? Het leven wat makkelijker te laten zijn? En leuker? Voel jij tot in je tenen dat je het in je hebt? Dat er veel meer gevoel in je zit dan dat er nu uit komt? Voel je dat het tijd is omdat hoofd van je een beetje rust te gunnen? Om uit je hoofd te zakken naar je hart? Weet jij dat daar alle antwoorden zitten? Dat je hart weet. Wat jij hier te doen hebt. Wat je volgende stap is. Wat het beste voor jou is. Wat jouw hogere doel is. Altijd?! En dat je hart je hier naar toe wilt leiden?

Voel je dat? Weet je dat? Maar lukt het je gewoon niet om er verbinding mee te maken? Met je hart, je gevoel, je intuïtie? Maar ben je daar gewoon zo klaar mee? En weet je dat nu het moment is? Voor verandering? En wil je die verandering? Wil je leren voelen?

Dan is mijn online training Intuïtieve ontwikkeling voor jou! 6 weken lang. Jij en ik. Online. Video’s. Pdf’s. Webinars. De hele mik mak :). Ik laat je zien hoe ook jij je kan verbinden met je gevoel, je intuïtie. Zodat je jezelf durft over te geven aan het leven.

Jij gaat vanuit je hart leven!

Gemakkelijk. Moeiteloos.

Voor een leven vol vrijheid, passie en plezier!

Ok, even pas op de plaatst :). Denk je nu: Anke, dit klinkt geweldig. Dit is wat ik wil. Wat ik nodig heb. Maar, laten we het even over euro’s hebben. Wat gaat deze training kosten?

Je investering voor deze 6 weekse online training, met alles erop en eraan, is normaal gesproken €247,-. Maar niet vandaag. Niet deze ronde.

Wat dan wel?! Voor korte tijd is je investering voor deze 6 weekse online training slechts 97€! 

Ik zou niet wachten! Want voordat je het weet gaat de prijs weer omhoog! Meld je aan! 6 weken lang. Elke week een training (video, pdf’s en opdrachten) in je mailbox.

Waarom mee doen?

Ja, waarom mee doen? Waarom mee doen? Waarom zou je niet mee doen? Als jij worstelt, met het nemen van beslissingen, om knopen door te hakken, met kiezen. Weet je dat je van alles voelt maar durf je hier gewoon niet op te vertrouwen? Denk je dat je helemaal niets meer voelt? Dat je de verbinding met je gevoel totaal kwijt bent en heb je geen idee hoe dit weer te herstellen?

Ben je gewoon zo moe? Van het piekeren? Het twijfelen? Van bang zijn? Van het ploeteren? Het worstelen? En denk je: er moet toch een andere manier zijn? Een “betere” manier? Een makkelijkere manier? Om te kunnen leven. Beslissingen te nemen. Te weten wat het is dat je wilt? Op elk vlak in je leven? Zodat je soepeltjes door het leven glijdt. Volledig in flow? Gemakkelijk. Moeiteloos.

Dan is dit de training voor jou!

Die manier is er! En die manier laat ik je zien in

Intuïtieve ontwikkeling

Een 6-weekse online training waarin jij je gaat verbinden met je gevoel, je intuïtie. Zodat je jezelf durft over te geven aan het leven en vanuit je hart gaat leven!

Wacht niet langer en doe mee!

Je start direct! Elke week een training (video, pdf’s en opdrachten) in je mailbox. En de opnames van 2 online groepstrainingen / webinars!

Waar we het over gaan hebben?

-Hoe alles energie is.
-Verbinden met je gevoel, luisteren naar je gevoel, vertrouwen op je gevoel, handelen naar je gevoel
-Verbinden met de bron in jezelf!
-Aura en chakra’s
-Wie ben jij als je in verbinding staat
-Alle antwoorden uit jezelf halen
-Vertrouwen op de antwoorden die je ontvangt
-Het stellen van vragen (heeeel belangrijk, daar begint het mee!)
-Het versterken van de verbinding. We gaan het hebben over voeding, zelfzorg, beweging, meditatie, visualisatie…… de hele ratteplan!
-We gaan nog een stap verder! Engelen, gidsen, orakelkaarten en healing komt ook zeker aan de orde!
-En, misschien wel het belangrijkste van alles, hoe doe je dit nu in de praktijk? Hoe kan je leven vanuit je intuïtie / leven vanuit je hart in de dagelijkse praktijk. Tijdens de waan van de dag? Hoe gebruik je dit in je werk en je gezin? Ik laat je zien hoe je je intuïtieve vermogens zo kan ontwikkelen zodat je met alles wat je doet kan vertrouwen op je intuïtie!

Na afloop van deze intensieve 6 weken samen heb jij je intuïtie een flinke boost gegeven. Heb jij je intuïtieve vermogen versterkt en verder ontwikkeld. En weet jij hoe je kan leven vanuit je intuïtie.

Jij gaat leven vanuit je gevoel. Vanuit je hart! Alle antwoorden uit jezelf halen en leven vanuit flow!

Hoe mooi kan het leven zijn :). En het kan. Echt waar! Als ik het kan, kan jij het ook!

Intuïtieve ontwikkeling

Een 6-weekse online training waarin jij je gaat verbinden met je gevoel, je intuïtie. Zodat je jezelf durft over te geven aan het leven en vanuit je hart gaat leven!

Wacht niet langer en doe mee!

Je start direct! 6 weken lang! Elke week een training (video, pdf’s en opdrachten) in je mailbox. En de opnames van 2 online groepstrainingen / webinars! En nog een paar hele gave verrassing bonussen!!!!