Een 6-weekse online training waarin jij je gaat verbinden met je gevoel, je intuïtie. Zodat je jezelf durft over te geven aan het leven en vanuit je hart gaat leven!

Laat jij de Wet van de Aantrekking voor je werken?

Trek jij aan wat je wilt? In het leven? Krijg jij altijd wat je wilt? Soepel. Gemakkelijk. Vanuit flow? Of is het duwen en trekken. Hard werken. Pushen. Zwaar?

Dat laatste? Nou, dan ben je echt niet alleen! Zo was het voor mij namelijk ook! Moeilijk. Lastig. Hard werken. Heel hard. Duwen en trekken. De dingen liepen nooit zo als ik wilde. Het pakte altijd anders uit.

En ik snapte het maar niet. Hoe kon dit nou?! Ik had zo’n beetje alle boeken gelezen die er waren. Over de Wet van de Aantrekking. Het leven creëren dat je wilt. Vanuit flow. Hoe je praktisch vanuit het niets alles kon realiseren wat je maar wilde.

Maar waarom lukte dat mij dan niet? Waarom werkte die Wet van de Aantrekking dan niet voor mij? Of in ieder geval niet de juiste kant op :). Waarom trok ik dan toch niet aan wat ik wilde? Terwijl ik er wel zo bewust mee bezig was?

En om mij heen. Op het internet. Op Facebook. In de boeken. Zag ik al die geweldige verhalen voorbij komen. Van mensen die hele huizen, boten, vakanties, partners en weet ik het hoeveel geld gemanifesteerd hadden. Met de Wet van de Aantrekking! En ik raakte gefrustreerd! Waarom zij wel? En ik niet?

Wat ging er fout? Wat deed ik fout? Wat snapte ik niet?

En dus ging ik nog meer lezen. Nog meer zoeken. Nog meer trainingen en cursussen volgen. Want ik moest het weten. Ik zou het snappen. Het geheim! Van die anderen. Die het wel lukte! Die de meest prachtige dingen voor zichzelf manifesteerden. De missende schakel. Want daar was ik van overtuigd! Ergens was er iets. Wat ik nog niet wist. Wat ik nog niet deed. En als ik daar achter kon komen. Het laatste ontbrekende stukje van de puzzel kon vinden. Nou dan zat ik gebakken. Dan was het klaar! Dan wist ik echt hoe het werkte. En kon ik ook de Wet van de Aantrekking voor me laten werken in plaats van tegen me.

Wat ik heb ontdekt? Waar ging het fout? Waar zat de magische oplossing? Waar was het ontbrekende puzzelstukje? Niet in één of ander geheim waar je stad en land voor af moest zoeken. Niet in een of andere code taal diep in de grond verstopt.

Nou, het zat wel verstopt. In mij!

Het zat in mij! De Wet van de Aantrekking werkte niet voor mij vanwege mij! Ik hield het proces tegen! Ik blokkeerde de boel! Doordat ik niet helder was. In wat het was dat ik wilde. Doordat ik niet durfde te leven. Vanuit vertrouwen. Doordat ik mijn beperkende overtuigingen. Mijn angsten en blokkades niet uit de weg kon ruimen. Doordat ik mezelf niet toestond om te ontvangen.

Het was niet dat ik iets niet wist. Het was niet dat ik nog meer kennis nodig had. Het was niet dat ik die ene ontbrekende sleutel nodig had. Die alles op zou lossen.

Nee, het enige wat ik moest doen was de schakel in mezelf omzetten! Die schakel ik mezelf die maakte dat ik helder werd! Het opeens haar scherp zag. Wat er moest gebeuren. En toen ik die schakel om heb gezet? En het opeens helder zag?

Toen werkte de Wet van de Aantrekking wel! Ook voor mij! En dat wil ik ook voor jou! En dat kan! Dat mag! Ook voor jou!

De Wet van de Aantrekking is een Universele wet die hier is om jouw te dienen! Je te helpen! Het leven te creëren wat je wilt! Als je maar weet hoe je hem moet gebruiken. Hoe je hem kan gebruiken. Bewust! Zodat je alles kan creëren wat je maar wilt!

In plaats van onbewust. Waardoor je onbewust meer en meer aantrekt van alles wat het is dat je niet wilt! Wat maakt dat je hard werkt. Je best doet. Duwt. Trekt. Pusht. En langzaam maar zeker misschien een beetje verder komt. Maar het schiet niet op!

En dat hoeft niet! Het leven is bedoeld om leuk te zijn! Het leven is bedoelt om makkelijk te zijn! Zo is het leven bedoeld! Echt! En dat kan! Ook voor jou! Als je maar weet hoe je deze oer oude Universele wet voor je kan laten werken!

En dat ga ik je laten zien! In mijn nieuwste online training:

Leven met de Wet van de Aantrekking

Een 4-weekse online bootcamp waarin ik je laat zien hoe ook jij de Wet van de Aantrekking voor je kan laten werken en bewust je manifestatie kracht gaat gebruiken!

En dus niet te stoppen wordt!

4 weken lang! Elke week een video- en pdf training + 3x per week extra tips, opdrachten en oefeningen zodat ook jij een bewuste creator wordt!

En die tips, opdrachten en oefeningen? Dat zijn uiteraard niet zomaar tips. Of zomaar opdrachten. Daar zit een systeem in! Een opbouw!

Zodat jij aan het eind van deze 4 weken een bewuste creator bent, de Wet van de Aantrekking voor je laat werken en het leven creëert dat je wilt!

Waarom mee doen?

Waarom mee doen? Waarom mee doen? Ja ik herhaal het maar even :). Omdat het tijd wordt om een bewuste creator te worden! Het tijd wordt om je ‘krachten’ voor je te laten werken in plaats van tegen je! Want dat is namelijk wat er gebeurt. Als je je hier niet van bewust bent.

Want weet je wat het is? Misschien denk jij nu. Is dit echt waar? Werkt dit echt? Werkt die Wet van de Aantrekking echt? En moet ik daar dan in geloven? Werkt die wet dan alleen als ik er in geloof?

Nou, dat is het juist het punt! De Wet van de Aantrekking werkt altijd! Of je er nu wel of niet in gelooft! Maakt geen ene moer uit! De Wet van de Aantrekking werkt! Altijd! Wat je uitzendt krijg je terug! Zo simpel is het. En tegelijkertijd ook zo ingewikkeld. Want hoe zorg je er nu voor dat je de juiste dingen uitzendt? Dat je die dingen uitzendt die je daadwerkelijk weer terug wilt ontvangen? Dat is nog niet zo eenvouding. Anders liepen er niet zo veel mensen met deze principes te worstelen.

De Wet van de Aantrekking werkt. Punt! Of je er nu wel of niet in gelooft. Of je je er nu wel of niet bewust van bent. Maakt niet uit! En is het dan niet handig. En verstandig! Om de Wet van de Aantrekking bewust voor je te laten werken?! Een bewuste creator te worden! Bewust aan te trekken en wat het is dat je wilt? In plaats van onbewust allerlei dingen naar je toe te trekken? Waarvan je sommige dingen misschien wel wilt. Maar veel dingen ook niet!

Dus als jij klaar bent met worstelen. Als jij klaar bent met ploeteren. Als jij nu eindelijk is wilt gaan ontdekken hoe ook jij het leven voor je kan laten werken! Hoe ook jij het leven kan creëren wat je werkelijk wilt!

Dan is dit de training voor jou!

Leven met de Wet van de Aantrekking

Een 4-weekse online bootcamp waarin ik je laat zien hoe ook jij de Wet van de Aantrekking voor je kan laten werken en bewust je manifestatie kracht gaat gebruiken!

En dus niet te stoppen wordt!

4 weken lang! Elke week een video- en pdf training + 3x per week extra tips, opdrachten en oefeningen zodat ook jij een bewuste creator wordt!

Is dit voor jou? Is dit wat jij nodig hebt? Roept elke cel in jouw lichaam jaaaah! Dit wil ik?!!

Meld je dan nu aan!

Waar we het over gaan hebben?

Leven met de Wet van de aantrekking – Een 4-weekse online bootcamp waarin ik je laat zien hoe ook jij de Wet van de Aantrekking voor je kan laten werken en bewust je manifestatie kracht gaat gebruiken!

Week 1: Je order plaatsen
Waar sta je nu en waar wil je naar toe?
Hoe vraag je nu om wat je wilt? En wil je echt wat je wilt? Heel belangrijk! Hier gaat het zo vaak mis! Maar nu niet meer! Jij gaat helder krijgen wat het is dat je werkelijk wilt!

Week 2: Zie alleen wat je wilt zien!
Hoe kom je in de juiste vibe Hoe zorg je er voor dat je uitzendt wat je ook werkelijk terug wilt ontvangen?

Week 3: Hobbels in de weg
Wat als het niet werkt? Wat als je niet direct resultaten ziet? Hoe ga je om met angsten en blokkades?

Week 4: Klaar om te ontvangen!
Hoe zorg je ervoor dat je ook werkelijk open staat om te ontvangen? Want, en dat verwacht je misschien niet :), dat is nog best een dingentje. Op de één of andere manier zit er ergens bij ons ingebakken dat het niet goed is om te ontvangen. Dat we niet mogen krijgen wat het is dat we werkelijk willen. In ieder geval niet op een relaxte manier. Op een leuke manier. Op een makkelijke manier. Maar daar gaan we wat aan toe!

Na het eind van deze 4 weken heb jij de boel op de rit. Weet jij hoe het werkt. Ben jij een bewuste creator en laat jij de Wet van de Aantrekking voor je werken. Leef jij de Wet van de Aantrekking!

Wacht niet langer en doe mee!

Leven met de Wet van de Aantrekking

Een 4-weekse online bootcamp waarin ik je laat zien hoe ook jij de Wet van de Aantrekking voor je kan laten werken en bewust je manifestatie kracht gaat gebruiken!

En dus niet te stoppen wordt!

4 weken lang! Elke week een video- en pdf training + 3x per week extra tips, opdrachten en oefeningen zodat ook jij een bewuste creator wordt!

En die tips, opdrachten en oefeningen? Dat zijn uiteraard niet zomaar tips. Of zomaar opdrachten. Daar zit een systeem in! Een opbouw! Zodat jij aan het eind van deze 4 weken een bewuste creator bent, de Wet van de Aantrekking voor je laat werken en het leven creëert dat je wilt!