Ben jij klaar om te gaan ontdekken wat het is dat je werkelijk wilt en en het leven van je dromen te creeren?

Heb jij geen idee wat het is dat je werkelijk wilt? Of heb je veel te veel ideeën en zie je door de bomen het bos niet meer? Zit je veel te veel in je hoofd en wil je gewoon weer kunnen voelen? Durven voelen? Je verbinden met je gevoel. Je hart! Om van daaruit het leven van je dromen te creëren?!

Dan is mijn 3 maandse

Leef je droom 

intensive voor jou!

Mijn ‘Leef je droom intensive’ is voor jou als je klaar bent om op onderzoek uit te gaan. En te vinden! Wat het is dat jij hier op aarde te doen hebt. Jouw unieke boodschap. Waarin jij een verschil kan maken.

Als je weet dat het tijd is om alle excuses en slappe hap overboord te gooien. Om alle bullshit aan de kant te zetten en je te gaan verbinden! Met jezelf! Je ware zelf! Je echte zelf! Met wie het is dat jij werkelijk bent.

Tijd om je gaan te verbinden met je ziel. Je hartsbewustzijn! Tijd om te gaan ontdekken wie jij ten diepste bent en wat jij hier op aarde te doen hebt! Tijd om te gaan dromen! Om het voor je te zien. Je echte jij. De jij die je weet dat je bent. De jij die je weet dat je kan zijn! En in die jij te gaan stappen! Die jij te gaan zijn!

Tijd om al je angsten en blokkades recht in de ogen aan te kijken. En voor jezelf te kiezen! Te beslissen. Dat dit nu het moment is! Om jezelf te bevrijden. Van je beperkende overtuigingen. En te stappen in die nieuwe versie van jezelf. De werkelijke versie van jezelf! Je te gaan verbinden met je hart. Te gaan leven vanuit hartsbewustzijn!

En te gaan doen! Te gaan doen wat je hier op aarde te doen hebt! Doelgericht en passievol te gaan leven. Het leven te gaan creëren wat je werkelijk wilt!

We gaan dieper dan dat we ooit zijn gegaan. En we gaan intenser dan we ooit zijn gegaan.

Jij en ik. 3 maanden. 1 op 1! Met online trainingen, 1 op 1 online coachingssessie en onbeperkt toegang tot mij! Voor al je vragen en hersenspinsels!

Leef je droom

Maar dit is niet voor iedereen! Dit is alleen voor jou als je super gemotiveerd, ambitieus en gedreven bent. Als je tot in je tenen voelt dat je er klaar voor bent. Bereidt bent om het werk te doen! Te doen wat nodig is! Om te gaan graven in jezelf en je te gaan verbinden met je hart. Je hartsbewustzijn. Klaar bent om te gaan ontdekken wat het is dat je hart je wil vertellen. Klaar bent om je werkelijke jij te worden. De mooiste versie van jezelf te zijn! En klaar bent om in jezelf te investeren.

Hoe ziet dit er uit?

In maand 1 gaan we het hebben over: Wat wil je hart?

Je gaat je verbinden met je hartsbewustzijn en ontdekken wie jij, ten diepste, werkelijk bent en wat je hier op aarde te doen hebt. Wat het is je hart wilt! Wat het is dat jij werkelijk, vanuit je ziel, wilt.

Maand 2 duiken we in je angsten en blokkades.

Je beperkende overtuigingen. En we gaan ze opruimen! Voor eens en voor altijd! Geen andere optie mogelijk!

En tenslotte ga je doen!

In maand 3 laat ik je zien hoe je tot actie komt.

Hoe je kan gaan doen. Wat het is dat je werkelijk wilt. Wat je hart werkelijk wilt. Kan gaan creëren wat je werkelijk wilt! Hoe je gaat leven vanuit je hart!

Concreet. Je krijgt elke maand een thema training. Met wekelijks nieuwe opdrachten. Om je te helpen verbinding te maken. Daarnaast heb je 1x per 2 weken 1 op 1 een prive coachingssessie met mij. Allemaal online. Je hoeft er de deur niet voor uit.

En last but not least heb je in de 3 maanden onbeperkt toegang tot mij via whats app of facebook messenger!

Waar je de vragen die tussendoor bij je omhoog komen kan stellen. Moeilijke momenten kan delen. Of gewoon je overwinningen vieren :). En maak je geen zorgen. Ik zorg er wel voor dat je hier gebruik van maakt.

Ik wil namelijk dat jij aan het eind van deze 3 maanden dit programma afrondt en weet, voelt, dat je in verbinding staat. Je weet wie je werkelijk bent. Wat je hier op aarde te doen hebt. Je angsten en blokkades onder ogen hebt gezien. Ze netjes hebt opgeruimd en doet! Doet wat je moet doen! Wat je niet anders kan! Dat je onderweg bent! Naar je nieuwe leven!

3 maanden. Jij en ik! Online! 3 thema’s. Met elke maand video trainingen, pdf trainingen en actiebladen. En 1 op 1 coaching en ondersteuning van mij!

Ik heb elke maand plek voor 3 gedreven, gemotiveerde en super enthousiaste vrouwen!

Roept alles in jou: ja dit wil ik?!

Neem dan nu contact met me op en we hebben het er over!