Leven vanuit overvloed!

Ben jij klaar om te gaan leven? Te gaan leven vanuit de overtuiging. Dat er altijd meer dan genoeg is. Voor iedereen! Ben je klaar om te leven vanuit liefde? Te kiezen voor liefde! Liefde voor jezelf. Liefde voor het leven. Liefde voor alles en iedereen.  En ben je klaar om te ontvangen? Al het goede dat het leven je te bieden heeft?!

Want het leven heeft je zoveel te bieden! Zoveel! Echt waar! Als jij maar open staat. En durft! Durft te ontvangen! Al het moois wat het leven je wilt geven!

Alleen zien we het niet! Willen we het niet zien! Al het moois wat je kan ontvangen!

Waarom niet? Omdat je het niet kan geloven! Durft te geloven! Dat ook jij mag ontvangen! Kan ontvangen! Wat je maar wilt! En zolang je niet gelooft? Zal je ook niet krijgen!

Want, je krijgt altijd wat je gelooft!

Echt!

Zelf heb ik jaren geleefd. Vanuit angst. Schaarste. Tekort. Altijd bang. Dat mijn geld op zou raken. Ik op een dag niet meer genoeg geld zou hebben. Voor wat? Geen idee. Die angst zat er gewoon.

En dus was ik voorzichtig. Heel voorzichtig. Durfde ik geen geld uit te geven aan dingen die ik graag wilde. Want ja, wie weet. En spaarde ik. En spaarde ik. En spaarde ik nog wat meer :). Want daar ben ik goed in. Ik kan goed oppotten. Geld. Vakantiedagen. Van toen ik nog in loondienst werkte. Vond ik ook fijn om op te potten. Want ja, je weet tenslotte maar nooit :).

Waarom? Waarom ik dit deed? Vanuit angst natuurlijk. Waar die angst vandaan kwam? Geen idee. Voor mijn gevoel is die er altijd al geweest. Zal ik ergens onderweg, thuis, wel opgepikt hebben.

Al lijken mijn broer en zussen er minder ‘last’ van te hebben :).

En dat terwijl ik nooit tekort hebt gehad! Laat dat duidelijk zijn! Ik heb nooit te weinig geld gehad! Nooit. Oh ja, wel dat er onverwachte rekeningen kwamen natuurlijk. Dat gebeurde regelmatig. En dan teerde ik weer even in op mijn spaargeld. En dacht ik, zie je wel. Goed dat ik dat heb!

Want ik zag geld als een kan met water die op kon raken! In plaats van als een rivier die eindeloos doorstroomt!

En dus wat ik altijd bang. Onrustig. Onzeker. Lag ik in bed te piekeren. Over geld. Nam ik al mijn beslissingen op basis van geld. Of ik er wel genoeg van had. Hoeveel me dit ging kosten. Kon ik het wel betalen. Had ik daarna nog wel genoeg. Al dat soort dingen.

Altijd bang. Altijd onrustig. Levend vanuit angst.

En kwam ik niet vooruit! Boerde ik uiteindelijk alleen maar achteruit. Want ja, wat aandacht krijgt groeit niet waar?! Dus als jouw aandacht ligt bij de angst voor tekort. Bang bent voor een tekort aan geld. Niet genoeg geld hebben. Constant bij alles wat je doet dingen denk als wat gaat dit me kosten? Of kan ik het wel betalen? Of, ook zo’n leuke, kan ik het misschien ook zelf doen zodat het me minder geld kost? En er ondertussen 2x of misschien wel 10x, langer mee bezig zijn!

Geld kan je altijd terug verdienen! Tijd niet! Bij tijd is het echt, weg is weg!

En ik was er zo klaar mee. Om zo te leven. Om altijd maar genoeg te hebben. Maar nooit meer dan genoeg. Om me ‘arm’ te voelen. Terwijl ik het helemaal niet was! Om me angstig te voelen! Onrustig te voelen.

Om op de handrem te leven! Want dat is wat het was! Dat is wat ik deed! Ik liet mijn leven beheersen door geld. Nam al mijn beslissing op basis van geld. Ik plaats van wat ik werkelijk wilde.

En leefde op basis van angst in plaats van liefde. Liet me leiden door angst in plaats van te durven vertrouwen in liefde. Geloofde in tekort in plaats van overvloed.

Heb jij dit ook? Ben jij dit ook? Is dit jouw leven? En ben je hier zo klaar mee? Ben je klaar om overvloed te ontvangen? Om meer dan genoeg te hebben? Klaar om te gaan leven. In vertrouwen. Vertrouwen in overvloed. En te kiezen voor de liefde?

Laat mij je dan dit vertellen. Het kan! Het kan echt! Je kan je leven veranderen! Ik heb mijn leven verandert! En echt, als ik het kan. Ik, die  al die jaren zo bovenop haar geld zet en nog geen dubbeltje durfde los te laten. Dan kan jij het ook!

En ik ga je laten zien hoe! In mijn programma:

Leven vanuit overvloed – Een 5 weekse online bootcamp waarin ik je laat zien hoe ook jij de juiste mindset, strategieën en systemen op zijn plek kunt zetten zodat je gaat leven vanuit overvloed!

Want echt, het leven is zoveel leuker aan deze kant van de streep :). En dat wil ik ook voor jouw! Is dit voor jou? Is dat wat jij nodig hebt?!

Meld je dan nu aan! 

Waarom zou je mee doen?

Weet je wat mij opvalt? Eigenlijk al sinds ik mijn eigen bedrijf begonnen ben. Maar de laatste weken / maanden nog meer. En dat zal wel niet voor niets zijn :). Ik denk dat het leven me iets probeert te vertellen. Wat mij opvalt? Hoeveel mensen, en dan vooral ook vrouwen, er worstelen met geld! Worstelen met het ontvangen van geld, het hebben van geld, het uitgeven van geld.

Vorige week nog. Sprak ik met een super leuke vrouw. Die een eigen bedrijf had. Een praktijk. Of praktijkje zoals ze het zelf noemde :):. En vertelde er zo klaar mee te zijn. Klaar met vechten. Om haar hoofd boven water te kunnen houden. Financieel. Dat ze weet. Zeker weet. Dat ze goed is in wat ze doet. En toch niet de prijzen durft de vragen die ze weet dat ze verdient. En vertelde aan het overleven te zijn. Overleven. Elke dag opnieuw. En zo graag nu eens echt te willen leven. Echt te leven! Leven vanuit overvloed!

En dit was niet de eerste keer. Dat ik zo’n verhaal hoorde. En realiseerde ik me. Anke, hier moet je wat mee! En hier kan je wat mee! Want het wordt tijd! Tijd! Voor vrouwen om echt te gaan leven! Om te stoppen met overleven. En voluit te durven leven! Ja, durven leven! Te durven leven vanuit overvloed. Te durven ontvangen! Geld in je leven toe te laten! En jezelf waardevol genoeg vinden! Om al het geld in je leven toe te laten waarnaar je verlangt!

Dus is dit wat je wilt? Wil jij van overleven naar leven? Leven vanuit overvloed? Dan is deze training voor jou!

Leven vanuit overvloed – Een 5 weekse bootcamp waarin ik je laat zien hoe ook jij de juiste mindset, strategieën en systemen op zijn plek kunt zetten zodat je gaat leven vanuit overvloed!

Wie ben ik?

Wie ben ik? Wie ben ik dat ik je hierbij zou kunnen helpen? Omdat ik weet hoe het voelt! Om bang te zijn! Te leven vanuit angst. Die angst voor tekort. En je daardoor te laten beheersen! Want uiteindelijk maakt het geen ene moer uit hoeveel geld je hebt. Of met hoeveel euro je de maand door moet komen. Het gaat er uiteindelijk om hoe je je hierdoor voelt. En ik voelde me altijd alsof er ergens een onbekende vijand op de loer lag die alles af ging pakken en dat ik dus super voorzichtig moest zijn met wat ik had. Want je wist maar nooit.

Dat is geen leven!

Maar ik heb het omgedraaid! Ik ben verandert! Ik moest ook wel! Want hoe kan je anders een eigen bedrijf beginnen? En daar succesvol mee zijn? Als je allerlei blokkades op geld hebt zitten?

Hoe kan je dan je baan op zeggen. Zonder zeker te weten of er weer geld binnenkomt.
Hoe kan je klanten vragen om jou geld te geven voor de diensten die je levert. Als je niet durft te ontvangen?

Dus ja, ik moest wel! En ik deed het! Ik heb het gedaan! Mijn leven is 180% gedraaid! En er zijn magische dingen gebeurt! Dat ik een spannende beslissing nam. Geld durfde uit te geven dat ik eigelijk nog niet had. Omdat ik wilde groeien. Mezelf wilde ontwikkelen. En ik er in kon vertrouwen. Dat het goed zou komen. En het kwam goed! Binnen een week had ik het terug verdient!

En dit soort dingen gebeuren me nu regelmatig :). Dat is namelijk wat er gebeurt. Als je kiest voor de liefde in plaats van angst. Durft te leven vanuit overvloed in plaats van tekort!

Wil jij dit ook? Dan is deze training voor jou!

Leven vanuit overvloed – Een 5 weekse bootcamp waarin ik je laat zien hoe ook jij de juiste mindset, strategieën en systemen op zijn plek kunt zetten zodat je gaat leven vanuit overvloed!

Wat gaan we doen?!

5 weken. 5 thema’s. 5 trainingen. 5 weken. Jij en ik. Waarin ik je ga laten zien hoe ook jij de juiste mindset, systemen en strategieën op zijn plek kunt zetten om te leven vanuit overvloed!

Week 1: De balans opmaken
Waar sta je nu en waar wil je naar toe?
Hoe zit het met jouw relatie met geld?
En wat is geld eigenlijk?

Week 2: Bewustzijn
Hoe zit het met jouw geldbewustzijn?
Wat vind jij jezelf waard?
Je krijgt altijd wat je verwacht!
Wat komt er in en wat gaat eruit!

Week 3: Overvloedbewustzijn verhogen
Geloven in jezelf
Iets over liefde 🙂
Geloof en vertrouwen
Doelen stellen. Gelddoelen!
Geld met een plek hebben om naar toe te kunnen gaan.

Week 4: Overvloed creëren
Alles over systemen en strategieën om overvloed te creëren!
Focus
Geloven in je doelen – geloven 2.0

Week: 5 Leven vanuit overvloed
Leven als een miljonair. Ook al ‘ben’ je het nog niet :).

Elke week krijg je een video en pdf training en actiebladen. Waar je direct mee aan de slag kan gaan! Om te gaan implementeren! Wat je ontdekt hebt. En alles kan integreren in je leven. Zodat ook jij kan gaan leven vanuit overvloed!

Want echt. Het heeft niets, maar dan ook niets, te maken met hoeveel geld je nu hebt. Met hoeveel geld je nu verdient. Of hoeveel geld je ouders verdienden! Leven vanuit overvloed is ‘an insight game’ en ontstaat van binnen uit. En iedereen kan dit bereiken! Ook jij!

Dus, ben jij klaar om al je angsten en blokkades aan de kant te zetten? Al die angsten en blokkades die je in de weg staan. Om te ontvangen. Ben jij klaar om los te laten? De angst voor tekort. Het schaarste denken. En ben jij klaar met overleven? En zo klaar om te gaan leven? Te leven vanuit overvloed?! Dan is deze dit de training voor jou!

Leven vanuit overvloed – Een 5 weekse bootcamp waarin ik je laat zien hoe ook jij de juiste mindset, strategieën en systemen op zijn plek kunt zetten zodat je gaat leven vanuit overvloed!

Meld je nu aan!