Maak en verkoop – Part 1 Vibes

Maak en verkoop jouw online training in 42 dagen


Vertel me meer!

Betaling in 2 termijnen

Klaar om jouw gaven met de wereld te delen?!

Klaar om jouw diensten groots in de markt te zetten? Klaar om de wereld te laten zien waarmee jij kan helpen?! Klaar voor jouw online training of programma?!!

Dan is dit het moment! Om de stap te zetten. En online te gaan werken. En jouw diensten online aan te bieden. Gewoon. Vanuit je eigen huis. Zonder toeters en bellen. Maar met eenvoudige hulpmiddelen. Waarmee je kan werken op de manier dat jij het wilt. Je klanten kan helpen op de manier dat jij het wilt. En kan werken op de momenten die jij wilt. En op de plek waar jij wilt.

Ultieme vrijheid dus!

Dit is hoe ik het doe. Hoe ik het al 4 jaar doe. Ik werk volledig online. Ik doe wat ik wil, wanneer ik het wil en hoe ik het wil. Gewoon thuis. Aan de keukentafel. Of op mijn kantoor (of te wel: de zolder kamer ???? ). En dat werkt perfect!

Ik ben zo blij dat ik nu ongeveer 4 jaar geleden deze stap heb gezet. Ik mijn werk en gezin moeiteloos met elkaar kan combineren. Maar bovenal. Dat ik nu doe wat het is dat ik echt wil! Vrouwen helpen geld te verdienen met doen waar je van houdt!

En dat alles doe ik helemaal online! Online trainingen, workshops en masterclasses.

Werk ik ook nog 1 op 1 met klanten? Zeker weten. Maar ook dat doe ik helemaal online! Op de momenten dat ik het wil. En zelfs mijn Essentiële Olie biz die ik hiernaast run? Draait helemaal online!

En als ik het kan!?

Dan kan jij het ook!

Want ik ben ook niet als een geboren ondernemen met internet kennis uit de baarmoeder gekropen! He ik was iets van 10 toen we onze eerste computer kregen. En ik studeerde al toen ik mijn eerste mobieltje kocht. Je weet wel. Zo eentje zonder internet :).

Dus toen ik me realiseerde dat ik meer vrijheid wilde. Dat ik meer keuze wilde. Dat ik meer mogelijkheden wilden. Om mijn leven in te richten zoals ik het wilde. En te werken zoals ik het wilde. Kreeg ik het wel even benauwd.

Want ja. Dat betekende online werken. En daar had ik geen snars verstand van :). Maar ik heb het geleerd! Hoe? Door trainingen te volgen. En nog meer trainingen. En nog meer trainingen. En alles wat ik daarin ontdekte toe te passen. Te ontdekken dat veel dingen gewoon veel te ingewikkeld worden gemaakt. Om er uiteindelijk mijn eigen eenvoudige sausje over te gooien. Want ik houd van eenvoud. Om op die manier een systeem voor mezelf te creëeren waardoor ik in 1,5 jaar tijd 25 online trainingen heb gemaakt.

Dat kan alleen als je het het jezelf heel eenvoudig maakt.
En dat doe ik :).

En dat kan jij ook! En ik ga het je laten zien. In mijn training:

Maak en verkoop je online training in 42 dagen!

Want dit het moment! Om niet maar afhankelijk te zijn van de gangbare structuren en manieren. Het heft in eigen handen te nemen en je leven en je werk te creëren zoals jij het wilt. En ik voel heel sterk dat het mijn dat het mijn taak is om je hierbij te helpen. En je te laten zien hoe je dit doet. Hoe ook jij online kan werken. Online trainingen en programma’s kan maken. Op een manier die gemakkelijk is. En leuk! En zo de vrijheid te creëren waar je zo naar verlangt!

Hoe gaat dit eruit zien?

42 dagen dus. Om jouw online training te maken en te verkopen. Dit wordt een hands on training. Super praktisch!

Stap voor stap laat ik je het proces zien.

Van hoe weet je nu waar jij een training over wilt maken tot met welke training of programma begin je als je wel 101 ideeën hebt :).

Maar ook hoe doe je het?! Hoe maak je nu een online programma. Welke systemen heb je hiervoor nodig. En hoe gebruik je die? Op een manier die ook nog een beetje eenvoudig is. Ik ga het je allemaal laten zien!

Tot hoe verkoop je nu je training? Hoe laat je de wereld weten wat jij in de aanbieding heb zonder verkoperig te zijn?!

Dit betekent

Dat als jij het stappenplan volgt, aan het eind van deze 42 dagen jouw online training online staat en klaar is om verkocht te worden! Niet 1x. Niet 2x. Maar wel honderden keren!

Dat je een proces in handen hebt wat je keer op keer kan herhalen op welke online training, programma óf online coaching traject jij maar wilt maken.

Dat jij aan het doen bent wat je wilt, wanneer je het wilt en hoe je het wilt. En een leven leeft vol vrijheid, passie en plezier!

42 dagen dus.

ELKE WEEK EEN UITGEBREIDE VIDEO TRAINING te bekijken waar, wanneer en hoe vaak je maar wilt.

WEKELIJKSE ACTIEBLADEN met concrete opdrachten waarin ik je help om alles wat je in die week ontdekt hebt direct in de praktijk te brengen.

ELKE DAG (5 dagen in de week) MIJ IN JE MAILBOX met extra tips, tricks en inspiratie. Om je te helpen on track te blijven in het hele proces.

LEVENSLANG TOEGANG TOT EEN BESLOTEN FACEBOOK GROEP waar ik van maandag tot vrijdag aanwezig zal zijn en je me al je vragen kan stellen.

En een aantal hele gave BONUSSEN!!

Dus weet jij dat dit voor jou is? Ben jij klaar om je gaven met de wereld te gaan delen? En je diensten in online programma’s aan te gaan bieden?

1 betaling a €497


Ja dat wil ik!

2 betalingen a € 266


Ja dat wil ik!