Klaar om jouw gaven met de wereld te delen?! 

Klaar om jouw diensten groots in de markt te zetten? Klaar om de wereld te laten zien waarmee jij kan helpen?! Klaar voor jouw online training of programma?!!

Dan is dit het moment! Om de stap te zetten. En online te gaan werken. En jouw diensten online aan te bieden. Gewoon. Vanuit je eigen huis. Zonder toeters en bellen. Maar met eenvoudige hulpmiddelen. Waarmee je kan werken op de manier dat jij het wilt. Je klanten kan helpen op de manier dat jij het wilt. En kan werken op de momenten die jij wilt. En op de plek waar jij wilt. 

Ultieme vrijheid dus! 

Dit is hoe ik het doe. Hoe ik het al 4 jaar doe. Ik werk volledig online. Ik doe wat ik wil, wanneer ik het wil en hoe ik het wil. Gewoon thuis. Aan de keukentafel. Of op mijn kantoor (of te wel: de zolder kamer 🙂 ). En dat werkt perfect!

Ik ben zo blij dat ik nu ongeveer 4 jaar geleden deze stap heb gezet. Ik mijn werk en gezin moeiteloos met elkaar kan combineren. Maar bovenal. Dat ik nu doe wat het is dat ik echt wil! Vrouwen helpen geld te verdienen met doen waar je van houdt!

En dat alles doe ik helemaal online! Online trainingen, workshops en masterclasses.

Werk ik ook nog 1 op 1 met klanten? Zeker weten. Maar ook dat doe ik helemaal online! Op de momenten dat ik het wil. En zelfs mijn Essentiële Olie biz die ik hiernaast run? Draait helemaal online! 

En als ik het kan?! Dan kan jij het ook! 

Want ik ben ook niet als een geboren ondernemen met internet kennis uit de baarmoeder gekropen! He ik was iets van 10 toen we onze eerste computer kregen. En ik studeerde al toen ik mijn eerste mobieltje kocht. Je weet wel. Zo eentje zonder internet :). 

Dus toen ik me realiseerde dat ik meer vrijheid wilde. Dat ik meer keuze wilde. Dat ik meer mogelijkheden wilden. Om mijn leven in te richten zoals ik het wilde. En te werken zoals ik het wilde. Kreeg ik het wel even benauwd. 

Want ja. Dat betekende online werken. En daar had ik geen snars verstand van :). Maar ik heb het geleerd! Hoe? Door trainingen te volgen. En nog meer trainingen. En nog meer trainingen. En alles wat ik daarin ontdekte toe te passen. Te ontdekken dat veel dingen gewoon veel te ingewikkeld worden gemaakt. Om er uiteindelijk mijn eigen eenvoudige sausje over te gooien. Want ik houd van eenvoud. Om op die manier een systeem voor mezelf te creëeren waardoor ik in 1,5 jaar tijd 25 online trainingen heb gemaakt. 

Dat kan alleen als je het het jezelf heel eenvoudig maakt. En dat doe ik :). 

En dat kan jij ook! En ik ga het je laten zien. In mijn training:

MAAK EN VERKOOP JE ONLINE TRAINING IN 42 DAGEN!

Want dit het moment! Om niet maar afhankelijk te zijn van de gangbare structuren en manieren. Het heft in eigen handen te nemen en je leven en je werk te creëren zoals jij het wilt. En ik voel heel sterk dat het mijn dat het mijn taak is om je hierbij te helpen. En je te laten zien hoe je dit doet. Hoe ook jij online kan werken. Online trainingen en programma’s kan maken. Op een manier die gemakkelijk is. En leuk! En zo de vrijheid te creëren waar je zo naar verlangt!

Hoe gaat dit eruit zien?

42 dagen dus. Om jouw online training te maken en te verkopen. Dit wordt een hands on training. Super praktisch!

Stap voor stap laat ik je het proces zien.

Van hoe weet je nu waar jij een training over wilt maken tot met welke training of programma begin je als je wel 101 ideeën hebt :).

Maar ook hoe doe je het?! Hoe maak je nu een online programma. Welke systemen heb je hiervoor nodig. En hoe gebruik je die? Op een manier die ook nog een beetje eenvoudig is. Ik ga het je allemaal laten zien!

Tot hoe verkoop je nu je training? Hoe laat je de wereld weten wat jij in de aanbieding heb zonder verkoperig te zijn?!

Dit betekent 

Dat als jij het stappenplan volgt, aan het eind van deze 42 dagen jouw online training online staat en klaar is om verkocht te worden! Niet 1x. Niet 2x. Maar wel honderden keren! 

Dat je een proces in handen hebt wat je keer op keer kan herhalen op welke online training, programma óf online coaching traject jij maar wilt maken. 

Dat jij aan het doen bent wat je wilt, wanneer je het wilt en hoe je het wilt. En een leven leeft vol vrijheid, passie en plezier!

42 dagen dus. 

ELKE WEEK EEN UITGEBREIDE VIDEO TRAINING te bekijken waar, wanneer en hoe vaak je maar wilt. 

WEKELIJKSE ACTIEBLADEN  met concrete opdrachten waarin ik je help om alles wat je in die week ontdekt hebt direct in de praktijk te brengen. 

ELKE DAG (5 dagen in de week) MIJ IN JE MAILBOX met extra tips, tricks en inspiratie. Om je te helpen on track te blijven in het hele proces.

LEVENSLANG TOEGANG TOT EEN BESLOTEN FACEBOOK GROEP waar ik van maandag tot vrijdag aanwezig zal zijn en je me al je vragen kan stellen.  

En een aantal hele gave BONUSSEN!!

Dus weet jij dat dit voor jou is? Ben jij klaar om je gaven met de wereld te gaan delen? En je diensten in online programma’s aan te gaan bieden?

Meld je dan nu aan! 

1 betaling a 297€

2 maandelijkse termijnen a 166€

Hoe gaan de komende 42 dagen eruit zien?!

Week 1: Jouw unieke online programma

Wat wordt jouw unieke online programma? Waar wil mensen mee helpen? En als je 101 ideeën hebt over online programma’s die je wilt maken. Hoe zorg je dat je het allemaal naadloos in elkaar past. Hoe beslis je welk programma je als eerste gaat maken (en dus in deze training mee aan de slag gaat!). En welke prijzen ga jij vragen?!

Je gaat ontdekken:
Hoe je moeiteloos tot ideeën komt voor een online programma.
Hoe je in 3 stappen jouw online programma uitwerkt zodat je direct kan beginnen met creëeren. 
Hoe je nu kiest met welke online programma je nu aan de slag wilt gaan. 
Hoe je een productenlijn maakt die bij jou past. 
Hoe je nu weet welke prijs je gaat vragen voor jou online programma.

Week 2: Het maken van je online programma

Hoe maak je nu een online programma? Deze week ga ik het je laten zien. Van begin tot eind! En dat is veel eenvoudiger dan je denkt! 

Je gaat ontdekken:
Hoe je een online programma maakt en welke systemen je hiervoor nodig hebt. 
Hoe je nu video’s maakt voor jouw online programma.
Hoe je nu een werkboek maakt. 
Hoe je een ebook maakt. 

Week 3: Salespagina

Om mensen te kunnen helpen met jouw online programma zal je jouw programma moeten verkopen. En daarvoor heb je een salespagina nodig. Ik ga je laten zien hoe je dit doet. Heel gemakkelijk! En wil je het nog gemakkelijker?! Ik ga je ook laten zien hoe je zelfs zonder salespagina jouw online programma kan verkopen! 

Je gaat ontdekken:
Hoe je nu een salespagina maakt
Hoe je zonder salespagina je online training kan verkopen!

Week 4: Automatiseren

Hoe zorg je er nu voor dat alles automatisch loopt? Je automatisch betalingen ontvangt? Mensen automatisch toegang tot je online trainingen krijgen. Zonder dat je iedereen handmatig elke hoeft toe te voegen. En je, als je alles een keer goed hebt neergezet, alles verder helemaal automatisch kan laten lopen?! Dat ga ik je deze week laten zien!

Je gaat ontdekken:
Hoe zorg je er nu voor dat mensen je online trainingen kunnen kopen? Of te wel. Hoe zet je een betalingssysteem op je website. 
Hoe kan je gespreide betalingen aan je betalingssysteem toevoegen zodat je ook een betalingsregeling en abonnementen aan kan bieden. 
Hoe zorg je ervoor dat mensen automatisch toegang krijgen tot jouw online trainingen zodra de betaling is ontvangen. 

Week 5: Marketing

Hoe zorg je er nu voor dat mensen weten waar jij ze mee kan helpen en dat ze jouw en je online programma’s gaan vinden?! En nee. Dit is geen saaie SEO training :).

Je gaat ontdekken:
Hoe je social media kan gebruiken om jezelf op de kaart kan zetten. 
Hoe je je emaillijst gaat laten groeien om je online programma te promoten. 
Hoe je je emaillijst kan laten groeien en tegelijkertijd geld kan verdienen!
Hoe je webinars kan gebruiken om je online programma te promoten. 

Week 6: Verkopen vanuit je hart

Om mensen te helpen zal je moeten verkopen. Als je tenminste wilt kunnen blijven doen wat je doet. En in deze week ga ik je dan ook laten zien hoe je op een authentieke en zielsvolle manier jouw online programma kan gaan verkopen. 

Je gaat ontdekken:
Waarom wat jij te bieden hebt belangrijk is. 
Hoe je jouw mensen duidelijk kan maken dat ze jouw online programma nodig hebben (zonder verkoperig en pusherig te zijn!)
Hoe je op een authentieke manier kan verkopen die recht uit je hart komt. 
Hoe je verkopen leuk maakt. Voor jezelf en je klanten! 

Samenvatting van wat je krijgt:

42 dagen. 

ELKE WEEK EEN UITGEBREIDE VIDEO TRAINING te bekijken waar, wanneer en hoe vaak je maar wilt. 

WEKELIJKSE ACTIEBLADEN  met concrete opdrachten waarin ik je help om alles wat je in die week ontdekt hebt direct in de praktijk te brengen. 

ELKE DAG (5 dagen in de week) MIJ IN JE MAILBOX met extra tips, tricks en inspiratie. Om je te helpen on track te blijven in het hele proces.

LEVENSLANG TOEGANG TOT EEN BESLOTEN FACEBOOK GROEP waar ik van maandag tot vrijdag aanwezig zal zijn en je me al je vragen kan stellen.  

En een aantal hele gave BONUSSEN!!

Dus weet jij dat dit voor jou is? Ben jij klaar om je gaven met de wereld te gaan delen? En je diensten in online programma’s aan te gaan bieden?

Meld je dan nu aan! 

We starten maandag 21 juni!

Maar wacht er is meer!

Ik heb nog 3 waanzinnige bonussen voor je! 

Bonus 1: How to video’s

Hoe doe je het nu? Al die praktische zaken? Een salespagina maken? Een ebook maken? Je mailinglijst bouwen? Al de dingen. Geen nood! Ik help je! Met een hele rits aan how to video’s waarin ik je precies laat zien hoe ik het doe. Op de eenvoudige manier! Want waarom zou je moeilijk doen als het ook gemakkelijk kan?!

Welke how to video’s je krijgt?! 

Hoe maak je je eigen Ebook
Hoe maak je video’s voor je online programma
Training op je website zetten
Mailingsysteem
Optin pagina
Salespagina
Facebook advertentie
Funnel
Membership site
Recurpost

Bonus 2: Jouw unieke contentplan

Een van de dingen die ik het meeste hoor? Hoe weet ik nu wat en wanneer te posten op het wereld, wijde web?!

Geen zorgen meer! Dit gaat helpen! Ik ga je precies laten zien hoe je heeeeeel gemakkelijk jouw content plan voor de week of maand uitzet zodat je nooooooit meer hoeft na te denken over de vraag:

Waar zal ik het vandaag over hebben!

Bonus 3: Maak een Waanzinnig Aantrekkelijke Weggever

Een tweedelige online masterclass serie waarin ik je laat zien hoe ook jij een Waanzinnig Aantrekkelijke Weggever gaat maken zodat je razendsnel je emaillijst kan laten groeien met potentiële zielsklanten.

Klaar voor de volgende stap?!

42 dagen lang.

ELKE WEEK EEN UITGEBREIDE VIDEO TRAINING te bekijken waar, wanneer en hoe vaak je maar wilt. 

WEKELIJKSE ACTIEBLADEN  met concrete opdrachten waarin ik je help om alles wat je in die week ontdekt hebt direct in de praktijk te brengen. 

ELKE DAG (5 dagen in de week) MIJ IN JE MAILBOX met extra tips, tricks en inspiratie. Om je te helpen on track te blijven in het hele proces.

LEVENSLANG TOEGANG TOT EEN BESLOTEN FACEBOOK GROEP waar ik van maandag tot vrijdag aanwezig zal zijn en je me al je vragen kan stellen.  

Dus weet jij dat dit voor jou is? Ben jij klaar om je gaven met de wereld te gaan delen? En je diensten in online programma’s aan te gaan bieden?

Meld je dan nu aan! 

1 betaling a 297€

2 maandelijkse termijnen a 166€

Wat zeggen anderen?

Dank je voor het maken van deze training, ik ben nog maar een paar dagen op pad, maar merk dat het mijn ideeën helpt vorm te geven, heb mijn trainingintroductie net geschreven ;o)  Het is niet meer alleen een training willen maken, maar er nu echt concreet mee bezig zijn en vorm geven. Het gaat van een gedachten echt iets worden en ik hoop dat er veel mensen wat aan gaan hebben.

Janny

Dank voor de eerste 2 weken Anke! Ik ben blij verrast hoe leuk ik het vind deze online ondernemen training.

Maar vooral dat het weer creatief borrelt en dat ik veel zelf kan creeren is heel  motiverend.

Karin

Niet twijfelen, doen. Anke helpt je verder. Geen ingewikkelde dingen. Helder en duidelijke uitleg.

Jose

Maak en verkoop jouw online training in 42 dagen!

ELKE WEEK EEN UITGEBREIDE VIDEO TRAINING te bekijken waar, wanneer en hoe vaak je maar wilt. 

WEKELIJKSE ACTIEBLADEN  met concrete opdrachten waarin ik je help om alles wat je in die week ontdekt hebt direct in de praktijk te brengen. 

ELKE DAG (5 dagen in de week) MIJ IN JE MAILBOX met extra tips, tricks en inspiratie. Om je te helpen on track te blijven in het hele proces.

LEVENSLANG TOEGANG TOT EEN BESLOTEN FACEBOOK GROEP waar ik van maandag tot vrijdag aanwezig zal zijn en je me al je vragen kan stellen.  

+ 3 WAANZINNIGE BONUSSEN!

Bonus 1:  How to video’s – waarde 100€

Bonus 2: Jouw unieke content plan – waarde 100€

Bonus 3: Maak een Waanzinnige aantrekkelijke weggever – waarde 200€

De waarde van “Maak en verkoop jouw online programma” is meer dan 2000€, maar…

dit alles is voor jou voor slechts een fractie hiervan!

Klaar om je gaven met de wereld te gaan delen? En je diensten in online programma’s aan te gaan bieden?

Meld je dan nu aan! 

We starten maandag 21 juni!

1 betaling a 297€

2 maandelijkse termijnen a 166€