Nieuwe olietjes!!!

Ik heb… Nieuwe olietjes!!! Blij ei hier! Met mijn nieuwe olietjes :). Lag nog net niet voor de deur vanochtend op de pakket bezorger te wachten. Maar het scheelde niet veel :).

Wat ik deze maand heb besteld?

Tea Tree voor ondersteuning van de huid van mijn dochter.
De Thieves cleaner omdat ik heb besloten al mijn schoonmaakmiddelen te gaan vervangen door natuurlijke varianten zonder troep. En dit is de eerste stap.

Je kan het natuurlijk ook zelf maken. Gewoon van de Thieves olie met natuurlijk schoonmaak azijn en gedestilleerd water. En dat heb ik ook gedaan. Maar toch. Ik ben niet zo van de DIY. Dus nu ook gewoon een kant en klare fles :).

En wist je trouwens dat je 1 dopje Thieves cleaner met 30 dopjes water kan verdunnen? En er dan een spray fles van kan maken?! En je er dus op deze manier een eeuwigheid mee kan doen?!

Op deze manier is de prijs van een sprayfles natuurlijke allesreiniger maar iets van 2 a 3 euro!

En dat zwarte staafje wat daar voor ligt? Mascara! Ook zonder juk!

Ik had net een nieuwe mascara gekocht. Gewoon. Eentje uit de winkel. Niet te duur :). Want zo ben ik ook wel weer.
Totdat ik dus ‘s avonds mijn gezicht schoonmaakte. En me wild schrok van alle zwarte rotzooi die er af kwam. Echt pikzwart. En ik dacht. Dit kan niet goed zijn.

En ik ook die wilde vervangen door een natuurlijke variant. Zonder rotzooi. Ik heb hem vandaag voor het eerst op. Zal je laten hoe het bevalt.

En het laatste wat ik heb besteld?

De Feelingskit! Die staat al zo lang op mijn verlanglijstje! Met olietjes als Forgiveness, Harmony, Release, Present Time, Valor en Inner Child. We gaan er in onze speciale members facebook groep een challenge mee doen. Ik ben heel benieuwd! Dat wordt veel loslaten de komende maand denk ik :).

Oh en al die flesje aan de rechterkant? En het rollertje in dat leuke paarse kartonnetje?

Die heb ik er gewoon gratis bij gekregen! Hoe leuk is dit?

Ok. Ik ga nu eerst verder uitpakken. En snuffelen :).

De kunst van gelukkig zijn
Anke Van Ommen

Klaar om de leiding over je eigen leven te nemen en bewust het leven te creëren dat je wilt? Download dan hier mijn gratis ebook: de 5 vragen die jezelf elke dag moet stellen om het leven te creëren dat je wilt!