Droom jij van een eigen bedrijf?

Wil jij voor jezelf beginnen maar heb je geen idee waarin? Laat staan dat je weet hoe? Hoe kom ik dan aan klanten? Hoe kan ik dan geld verdienen?

Of heb je al van alles geprobeerd maar was het het steeds net niet? Hard werken. Duwen en trekken om aan klanten te komen. Verkocht je je tijd voor een habbekrats. En bleef er aan het eind van de maand altijd een stuk geld over?

Dan is mijn 3 maandse

Ondernemen vanuit je hart intensive

voor jou!

Want ik snap je! Echt waar! Want ik was jou! Nog niet eens zo heel erg lang geleden :). Zelf heb ik de afgelopen 3-4 jaar lopen ploeteren. Ploeteren om voor mezelf te beginnen. Een eigen bedrijf te starten. En ik heb van alles geprobeerd. Een healing praktijk. Een webwinkel. Een online training gemaakt. Want dat was het toch helemaal?! (Hint: Als je niet exact weet waarin jij wilt ondernemen, waarin jij je onderscheidt van de rest, wat jouw unieke boodschap is. En niet in jezelf gelooft. Wordt het een hele toer om een succesvol bedrijf neer te zetten!).

Maar het was het steeds net niet. Oh, ik verdiende wel wat geld. Ik hield er een paar euro’s aan over. Maar het was vooral hard werken. Hard met een d inderdaad :). Dag en nacht was ik aan de slag. Met mijn website. Op Facebook. Op beurzen. Pakketjes inpakken. Het ging steeds meer op echt werken lijken :). Terwijl het mij toch echt om de vrijheid ging. En nog steeds! De vrijheid om te doen wat ik wil, wanneer ik het wil en hoe ik het wil!

Maar zo voelde het niet! Ik zat muurvast. In een leven dat ik voor mezelf gecreëerd had waar ik helemaal niet blij mee was. Wat ik helemaal niet wilde.

En net voordat ik het bijltje er bij neer wilde gooien kwam het inzicht.

Ik was aan het ondernemen vanuit mijn hoofd in plaats van uit mijn hart!

Logisch dat ik niet vooruit kwam!
Logisch dat ik geen impact maakte!
Logisch dat ik nog geen verschil aan het maken was!

Toen ik me dit realiseerde heb ik het roer rigoureus omgegooid. Ik heb een coach in de arm genomen. En nog één. En nog één. En een vrachtlading aan trainingen gedaan. Serieus in mezelf geïnvesteerd!

En ik ben gaan ondernemen vanuit mijn hart! Vanuit mijn gevoel! En dat maakt al het verschil van de wereld!

En nu? Nu doe ik waar ik van houd. Heb ik helder wat ik hier op aarde te doen heb en weet ik precies wat ik hier op aarde te doen heb (hint #2: hier staat of valt alles mee! Dit is de basis van een succesvol bedrijf!).

En verdien ik ook eindelijk echt geld!

En het mooiste van alles? Ik ben nog niet eens een jaar bezig! Dus moet je na gaan hoeveel verder ik nog ga groeien! Want dat is wat ik ga doen! Groeien met mijn bedrijf!

En dat wil ik ook voor jou! Want ik zie zoveel beginnende ondernemers om me heen worstelen. Worstelen met wat het dan precies is wat ze willen doen. Hoe ze zichzelf zichtbaar kunnen maken. En hoe ze in vredesnaam klanten kunnen krijgen.

Ik zie ze hard werken. Heel hard werken. Met weinig resultaat! En dat is zo jammer. Want het kan heel anders!

Ik geloof namelijk dat het leven bedoeld is om leuk te zijn. En dat geldt ook voor ondernemen! Ik geloof in doen waar je van houdt. In ondernemen vanuit je hart. En daar ook echt geld mee verdienen. Echt geld. Goed geld! Veel geld!

En dat kan! En dat mag!

Maar het begint bij de basis! Exact weten waar jij voor staat. Wat jij de wereld te bieden hebt. Wat jouw unieke boodschap is. Wat het is waar jij van houdt!

Je angsten en blokkades helder krijgen. Weten wat het is dat jouw in de weg staat om succesvol te kunnen zijn. En hier bewust aan werken. Zodat je ze voor eens en voor altijd de deur uit kan zetten.

Want:

Je krijgt altijd wat je gelooft!

Dus als jij niet gelooft dat je succesvol kan zijn. Dat je een succesvol bedrijf kan hebben. Zal je het ook niet krijgen! En van daaruit doel gerichte actie nemen. Actie vanuit je hart. Dat leuk is! Plezierig! Waardoor je zichtbaar wordt. Mensen weten wie je bent. En je klaar bent om je eerste klanten te ontvangen!

En dat is exact wat we gaan doen in mijn 3 maandse

Ondernemen vanuit je hart intensive

In 3 maanden ga jij:
-Ontdekken wat het is dat jij de wereld te bieden hebt. Jouw unieke boodschap helder neerzetten. Helder krijgen hoe jouw droombedrijf eruit ziet.
-Licht schijnen op je angsten en blokkades en deze voor eens en voor altijd overwinnen.
-Doen! Je eigen droombedrijf creëren!

Na de 3 maandse Ondernemen vanuit je hart intensive weet jij:
-Hoe je droombedrijf eruit ziet
-Wie het is dat jij wilt helpen en hoe (iets met je ideale klant & je productenlijn :))
-Hoe je überhaupt aan klanten komt!

Is dit voor jou? Ben jij klaar voor de volgende stap? Klaar om nu echt succesvol te worden? Klaar om je droombedrijf te gaan neerzetten? Klaar om in jezelf te investeren? Klaar om te gaan groeien?

Klaar om je te laten helpen?! Om succesvol te worden?!

Je hoeft het niet alleen te doen! Ik neem je bij de hand en laat je zien hoe!

Dat heet een mentor. Of een coach! En elke succesvolle ondernemer heeft er één! Of gehad :).

En geloof me, ik weet het. Want op het moment dat ik me liet helpen. In mezelf durfde te investeren. Ja durfde te zeggen tegen mijn eerste coach. En mijn tweede. En mijn derde :). Dat was het moment dat ik echt begon te groeien. Echt stappen begon te zetten. Succesvol werd. Geld ging verdienen. En het nog leuk was ook!

En als ik het kan, dan kan jij het ook!

3 maanden. Jij en ik! Online! 3 thema’s. Met elke maand video trainingen, pdf trainingen en actiebladen. En 1 op 1 coaching en ondersteuning van mij! Ik heb plek voor 3 gedreven, gemotiveerde en super enthousiaste vrouwen! De klaar zijn om te gaan voor wat het is ze willen! 

Roept alles in jou: ja dit wil ik?!

Neem dan nu contact met me op en we hebben het er over!