Sta jij in contact met je super kracht?

Ben jij in verbinding met de kracht bron in jezelf? Die gepassioneerde vuurbal in jezelf die weet waarom je hier bent en wat je hier te doen hebt. Die bron in jou die weet wat jij wilt en hoe je het moet krijgen?!

Nee? Dan ben je hier op de juiste plek!

Worstel jij met het maken van keuzes? Wat is het dat ik wil? Waar houd ik van? Wat wil ik doen?

En wat doe je met deze vragen? Ga je er over nadenken? Dan ben je niet de enige! Ook ik heb dit jaren op deze manier gedaan. Maar wat ik heb ontdekt (en jij waarschijnlijk ook anders was je hier niet): het brengt je niet verder! Nadenken is nooit het antwoord op de vraag wat het is dat jij wilt!

En dat bedoel ik breed. Wat is het dat ik wil doen met mijn leven? Wat is het dat ik nu wil doen? Wat is de beste keus? Ga ik voor baan A of baan B? Eet ik wel of geen vlees? Ga ik hardlopen of krachttraining doen? Is dit nu mijn zielsmaatje of niet? Enzovoort.

Allemaal vragen waar we veel te veel over aan het nadenken zijn terwijl er een veel eenvoudigere oplossing is. Wat die oplossing is?

Voelen!

En dat klinkt makkelijker dan het is. Het lijkt wel of we het contact met onszelf zijn kwijtgeraakt. Het contact met ons gevoel zijn verloren. We niet meer op ons gevoel, onze intuÏtie durven te vertrouwen. En dat is waarschijnlijk ook zo.

We vertrouwen op ons hoofd. En ik weet hoe dit is want zelf heb ik het ook jaren zo gedaan. Vertrouwen op mijn hoofd. Luisteren naar argumenten, de dingen beredeneren, voors en tegens tegen elkaar afwegen. Maar weet je wat het is? Je wordt er dood moe van en komt geen stap verder mee! Het zorgt alleen maar voor meer onrust. Meer onrust in je hoofd. Meer onrust in je lijf.

Want op de grotere levensvragen kan je geen antwoord krijgen met je hoofd. We zoeken naar bewijsmateriaal. Alleen als we het kunnen bewijzen / kunnen zien is het echt. Alleen als we het zeker weten dan is het goed. Maar dat kan niet. Dat is er gewoon niet. En dat hoeft ook niet.

Alleen om dat iets niet dubbelblind placebo is onderzocht wil nog niet zeggen dat het niet werkt! Alleen omdat je iets niet kan zien wil niet zeggen dat het er niet is. De wind zie je ook niet maar die is er wel. Hoe ik dit weet? Ik zie de effecten van de wind. Ik zie de takken heen en weer gaan. En zo werkt het ook met je gevoel, met je intuïtie. Je ziet je gevoel niet. Je kunt je gevoel, je intuïtie niet met je handen vast pakken. En toch weet je dat het er is. Hoe? Je ziet het in hoe iemand leeft!

Aan hoe iemand in de flow is. Gelukkig is. Geniet van het leven. Moeiteloos leeft! Dat is iemand die in contact staat met zijn gevoel. Vertrouwt op zijn gevoel. Leeft volgens zijn gevoel. En dat kan jij ook!

Ik weet het zeker! Zelf heb ik namelijk ook jaren vanuit mijn hoofd geleefd. En ik ben er niet gelukkiger op geworden. Sterker nog, ik werd er alleen nog maar ongelukkiger van. Ik werd alleen maar onrustiger, ging alleen maar meer twijfelen. Aan mezelf. Aan alles eigenlijk. Totdat ik de knop heb omgezet en bewust ben gaan leven vanuit mijn gevoel! En sindsdien gaat mijn leven als een speer! Weet ik wat ik wil. Doe ik wat ik wil. En bereik ik wat ik wil! Ben ik niet te stoppen!

En dat wil ik ook voor jou!

Dat is dan ook de reden dat ik de Masterclass ‘Ontdek je eigen super kracht’ heb ontwikkeld.

Een online Masterclass waarin ik je laat zien hoe je volledig kan vertrouwen op je gevoel zodat ook jij niet te stoppen bent!

Want zo is het namelijk als je in contact staat met die super kracht in jezelf. Dan ben je niet te stoppen! Door niets en niemand niet. Ook niet door jezelf! Je staat in contact met je gevoel. Je durft blindelings op je gevoel te vertrouwen en te handelen! Dat is de geheime sleutel waardoor het velen toch niet lukt om het leven te creëren wat ze willen. Ze handelen niet naar hun gevoel! Maar jij niet! Ik ga jou laten zien hoe jij wel kan handelen naar je gevoel! Niet te stoppen weet je nog?

Voor wie is deze Masterclass?

Deze Masterclass is voor al die vrouwen die het vuur in zich voelen branden. Het vuur van vrijheid, passie en verlangen. Die voelen dat ze er zo dichtbij zijn maar toch net niet. Die voelen dat er een kracht in zich zit die niet te stoppen is maar er gewoon net niet bij kunnen komen. Die kracht nog niet in zichzelf los hebben durven laten. Nog niet op deze kracht hebben durven te vertrouwen. Voor al die vrouwen die weten dat alle antwoorden in zich zelf zitten maar hier nog niet op durven te vertrouwen. Nog niet durven te geloven dat zij dit ook kunnen. Blind varen op je intuïtie. Blind varen op je gevoel! Voor al die vrouwen die weten dat ze meer in hun mars hebben maar het er gewoon niet uit krijgen. Voor al die vrouwen die voelen en weten dat ze de boel veel te veel overdenken en zich door angsten en blokkades tegen laten houden. Herken jij je hierin?

Dan is deze Masterclass voor jou!

De Masterclass is volledig online en kan je gewoon thuis volgen. Waar en wanneer je wilt. Na je aanmelding ontvang je een werkboek met de opdrachten, de sheets die zijn gebruikt in de Masterclass en de link naar de opname in je mailbox.

Jouw investering? €47,-. En je intentie om er alles uit te halen wat er in zit!

Voelt dit goed voor jou? Wacht dan niet langer en doe mee!

Waarom mee doen?

Ja, waarom mee doen? Ik ben zo gepassioneerd over dit onderwerp dat ik er wel uren over kan praten. Wel lappen tekst vol kan schrijven. Waarom mee doen? Omdat, zolang je niet in contact staat met je gevoel, je niet durft te vertrouwen op je gevoel, je niet leeft volgens je gevoel,

je niet echt leeft!

En zo is het. Zo stellig zet ik het hier neer. Als jij voelt dat je niet echt leeft. Dat je jezelf op de een of andere manier in de weg staat. Jezelf tegen houdt. Jezelf blokkeert. Dan is het tijd om te gaan vertrouwen op jezelf! Te vertrouwen op je gevoel. Te vertrouwen op je intuïtie. Dan is het tijd om die kracht in jezelf vrij te laten en die je de weg te laten wijzen. Dan is het tijd om de krachtige vrouw te worden die je bent. Dan is het tijd om deze Masterclass te volgen!

Wat ga je ontdekken in deze Masterclass?

-Hoe jezelf af te stemmen op je gevoel en intuïtie
-Hoe angsten en blokkades los te laten zodat je echt kan vertrouwen op je gevoel
-Hoe je super kracht voor je te laten werken zodat je niet te stoppen bent
-Actie nemen dat echt werkt
-Je gevoel en intuïtie gebruiken om het leven te creëren dat je wilt
-Bewust contact maken met je eigen super kracht waar en wanneer je wilt
-Rust, duidelijkheid en focus!
-Vertrouwen in jezelf
-Dat ook jij in verbinding kan staan met je gevoel
-Hoe je weer je werkelijke zelf kan worden, de krachtige vrouw wordt die je weet dat je bent!

Na afloop van deze masterclass heb jij de tools in handen om elke dag bewust te leven vanuit je gevoel en je eigen super kracht voor je te laten werken!

Ik weet hoe het is om te twijfelen. Twijfelen aan jezelf. Of je het wel kan. Of je wel goed genoeg bent. Twijfelen aan je ideeën. Of ze wel uniek zijn. Of ze wel bijzonder genoeg zijn. Twijfel, twijfel, twijfel. En wat deed ik? Het zelfde als wat jij nu waarschijnlijk doet. Nadenken. Nog meer ideeën bedenken. Nog meer plannen maken. Nog meer informatie uitzoeken. Om nog maar meer te weten. Om mezelf maar goed genoeg te maken. En nu denk ik: wat een verspilling van tijd. Wat een verspilling van mogelijkheden. Je bent goed genoeg! Alleen al het feit dat je hier op aarde bent maakt de goed genoeg. En je kan wat je wilt! Anders zou je het niet willen. En door hierop te vertrouwen. Op jezelf te vertrouwen. Op de super kracht die in jezelf zit te vertrouwen maakt het zoveel makkelijker.

Twijfel ik nu nooit meer? Ben ik nooit meer bang of nerveus? Natuurlijk wel. Alleen weet ik nu hoe ik hier mee om moet gaan. Weet ik nu hoe ik ook op die momenten verbinding kan maken met die super kracht in mezelf. Kan ik met compassie naar die angst kijken en weet ik, doordat ik in verbinding sta met mijn gevoel, wat die angst mij wil zeggen. En doe ik toch! Ga ik toch! Ben ik niet te stoppen!

Stop met ploeteren en begin met leven!

Dus, waar wacht je nog op! Doe mee met de online Masterclass Ontdek je eigen super kracht. Ga vertrouwen op je gevoel en word niet te stoppen!