Heb jij een Young Living Essentiële Olie bedrijf?!

En vraag je jezelf elke dag opnieuw af:

Wat zal ik vandaag eens posten?!

Dan heb ik dé oplossing voor jou! 

De SOCIAL MEDIA OLIE KIT!

Al je social media posts in een box. Een virtuele box dan :). Zodat je nooit meer na hoeft te denken over die ene vraag: Waar zal ik het vandaag over hebben? Maar gewoon een post uit de virtuele box kan pakken. Aan passen maar jouw unieke brand. En posten maar! 

Hoe fantastisch is dat?!

Wat krijg je in de Social Media Olie Kit?!

Elke eerste van de maand ontvang je: 

Een maandplan met daarin een overzicht van 30 dagen met elke dag een idee voor wat je die dag kan posten. Op je persoonlijke profiel, prospect groep en / of team groep.

Toegang tot een uitgebreide Canva bibliotheek met kant en klare posts om te gebruiken voor jou olie biz!  In je canva bibliotheek vind je 7 verschillende categorieën aan posts. Per categorie kan je elke maand minimaal 4 posts verwachten. Genoeg om een maand te vullen dus!

Wat zijn de categorieën?

Diffuser recepten
Roll on recepten
Quote post
Tip post
Interactie post
Promo post
DIY post

Voorbeeld van posts in de Social Media Olie Kit

Alle posts zijn aan te passen naar je eigen brand. Of te wel. Kleuren en lettertypes zijn gemakkelijk aan te passen. En overal kan je je eigen logo aan toevoegen. 

De Social Media Olie Kit

Elke maand een social media plan met een idee voor wat je die dag kan posten. Op je persoonlijke profiel, prospect groep en / of team groep. 

Toegang tot een uitgebreide Canva bibliotheek met kant en klare posts om te gebruiken voor jou olie biz! In je canva bibliotheek vind je 7 verschillende categorieën aan posts. Per categorie kan je elke maand minimaal 4 posts verwachten. Genoeg om een maand te vullen dus! 

Alles wat je nodig hebt om online zichtbaar te zijn met jouw Essentiële Olie bedrijf! 

Wat is je investering voor dit alles?!

10€ per maand (excl btw)

Een no brainer :). 

Klaar om te starten met de Social Media Olie Kit?! Zodat je nooit meer na hoeft te denken over die ene vraag: Waar zal ik het vandaag over hebben? Maar gewoon een post uit de virtuele box kan pakken. Aan passen maar jouw unieke brand. En posten maar! 

Klik op de button hieronder om je aan te melden! 

En je ontvang direct toegang tot je allereerste maandplan en de Canva bilbliotheek met Social Media posts.