Tijd om terug te gaan naar je ziel!

Tijd om terug te gaan naar wie het is dat je werkelijk bent. Tijd om uit je hoofd en in je hart te gaan. En tijd om te gaan van leven. Vanuit je ziel!

Kijk. Ik weet niet hoe het met jou zit. Maar dit is hoe ik het vroeger heb geleerd.

Doe je best.
Werk hard.
Haal goede cijfers.
Doe een goede opleiding.
Vind een baan.
En zet elke maand wat spaargeld opzij.

En dat is hoe ik mijn leven jaren lang geleefd heb.

Ik deed reuze mijn best.
Ik werkte kijk haar.
Ik haalde goede cijfers.
Ik deed een prima opleiding.
Ik vond een goede baan. En nog een. En nog een……
En ik zette elke maand geld opzij.

En daar kwamen ook nog een leuke vent en een paar kindertjes bij :).

En van een afstandje leek het alsof ik mijn leven goed voor elkaar had. Leek het! Want zo voelde het niet!

Het voelde niet goed. Het voelde onrustig. Het voelde.

Is dit het nou?!

Dat wat het gevoel waar ik constant mee rondliep. Waar ik mee opstond en mee naar bed ging. En waarmee ik naar mijn werk ging.

Is dit het nou?! Is dit alles wat er is? Is dit hoe de rest van mijn leven eruit gaat zien?

Want ergens. Diep van binnen. Voelde ik. Wist ik.

Nee!

Dit is het niet! Er is meer mogelijk! Er is meer mogelijk voor mij. En er is meer mogelijk voor jou!

Als kind wist ik het. Als kind geloofde ik het! Dat ik grootse dingen ging doen. De wereld zou verbeteren. En dat alles voor me mogelijk was.

Maar ergens. In de loop der jaren. Verdween mijn geloof. Verdween mijn vertrouwen. Is mezelf. In wat er mogelijk was voor mij. En ben ik het plat gelopen pad gaan volgen.

Het pad dat iedereen lijkt te volgen.
Het pad waarvan iedereen tegen je zegt dat je het moet volgen!

Je best doen.
Goede cijfers halen.
Een goede opleiding doen.
Een baan vinden.
En zorgen dat je een vast inkomen hebt en als het even kan ook nog elke maand geld opzij zetten om te sparen.

Want dan ben je veilig.
En dan kan je gelukkig zijn.
En dan heb je het leven goed voor elkaar.

Maar zo werkt het niet!
Er mist 1 cruciale schakel! 3 cruciale schakels zelf!

En die zijn?

Vrijheid, passie en plezier!

Want je bent niet vrij. Vrij om te doen wat het is dat je wilt. Niet vrij om je hard te volgen.

En je voelt geen passie. Passie voor de dingen die je doet. Passie voor het leven dat je leeft.

En je hebt al zeker geen plezier. Geen plezier meer in het leven.

En weet je wat het is?!

Dat is wel de bedoeling! Want het leven is bedoeld om leuk te zijn!

Jij bent gemaakt naar Gods evenbeeld! Ja. Ik ben Christelijk opgevoed :). En het staat daar. Ergens op de eerste bladzijden van de bijbel.

Jij bent gemaakt naar Gods evenbeeld. En ik weet niet hoor. Maar volgens mij is het niet de bedoeling. Dat als jij gemaakt bent naar het evenbeeld van de schepper. De bron. Het al. Hoe jij het maar noemen wilt.

Dat je hier tot het eind der dagen loopt te ploeteren.

Als dat de bedoeling was, was je wel een mier geweest. Of een werk bij :).

Maar jij bent jij! Een mens. Een schepper. Een creator!

Je bent het alleen even vergeten. Vergeten wie het is dat je werkelijk bent. En hoe je voorbestemd bent om je leven te leven.

Je mooiste leven! Een leuk leven. Een leven vol vrijheid, passie en plezier. En dat kan! Dat mag!

Maar niet vanuit je hoofd! Dit gaat alleen vanuit je gevoel. Vanuit je ziel!

Mij heeft het jaren geduurd voordat ik dit door had. Jaren waarin ik heb lopen ploeteren. Mezelf elke dag tegen me zin naar een baan sleepte.

Niet omdat die baan zo verschrikkelijk was. Maar omdat ik me niet meer vrij voelde. Geen passie voelde. Geen plezier ervaarde.

Jaren waarin ik mezelf klein hield. Jaren waarin letterlijk en figuurlijk opdroogde.

Totdat ik het zag. Totdat ik het snapte.

Dat je met je hoofd. Beredeneren. Er over nadenken. Plannen maken. Nergens gaat komen. Als je niet je gevoel erbij betrekt. Als je niet je ziel erbij betrekt!

Als je niet eerst teruggaat naar je ziel! Ontdekt wat je ziel je te vertellen heeft. En gaat leven vanuit je ziel!

Want als je dat doet? Dan is alles mogelijk!

En nu?

Leef ik het leven dat ik wil leven! Vol vrijheid, passie en plezier.

En is het mijn missie om een beweging te creeren! Een beweging vol vrouwen die ook leven. Vol vrijheid, passie en plezier!

En daarom dus dit! Mijn nieuwste online programma.

Terug naar je Ziel – Een 4-weekse intensive waarin jij jezelf gaat resetten! Uit je hoofd, in je hart. Uit je verstand. Uit je gedachten. En in je ziel! En gaat leven. Vanuit je ziel!!

Wat ga je doen in Terug naar je ziel?!

Je gaat terug naar je kern. De kern van wie het is dat jij bent. Naar wie het is dat je werkelijk bent! De lagen afpellen. Van wie je hebt geleerd te zijn. Maar je niet werkelijk bent! Je conditioneringen afpellen. Je patronen afpellen. Je angsten en blokkades afpellen. En je gaat uit je hoofd. Terug naar je hart. Terug naar je ziel! Waar je hoort te zijn! En je gaat leven. Leven vanuit je ziel!

Zodat ook jij je zielenleven kan leven. Hier en nu. In deze fysieke werkelijkheid. En kan gaan doen wat het is dat je hier op aarde te doen hebt. Het leven gaat leven dat je wilt leven. Dat je voorbestemd bent om te leven. Je zielenleven!

Voor wie is terug naar je ziel?

Terug naar je Ziel is voor jou als jij voelt dat het gewoon net niet is. Je leven nu gewoon net niet is. Jij gewoon net niet bent. Je voelt dat je niet bent wie het is dat je kan zijn. Je geremd voelt. Opgesloten voelt. Vast voelt! In je leven. En gewoon niet weet hoe je hier uit kan komen.

En verlangt! Verlangt naar meer vrijheid, meer passie, meer plezier. Maar bovenal verlangt om nu eindelijk eens de persoon te worden die je wilt zijn. De persoon te worden die je voelt dat je kan zijn. De persoon te worden die je weet dat je werkelijk bent.

En het leven kan leven wat je wilt leven! Waarvan je diep van binnen weet dat je voorbestemd bent om te leven. Je mooiste leven. Je droomleven. Je zielenleven!

Terug naar je Ziel! – Een 4-weekse intensive waarin jij jezelf gaat resetten! Uit je hoofd, in je hart. Uit je verstand. Uit je gedachten. En in je ziel! En gaat leven. Vanuit je ziel!!

4 weken.
4 modules.
4 tranformaties.

4 weken lang ontvang je elke week een video training met transformatie en implementatie oefeningen.

Tijd om te stoppen met een leven van net. Tijd om te stoppen met doen alsof. Doen alsof het allemaal wel ok is! En tijd om het leven te gaan claimen dat je voorbestemd bent om te leven! Tijd om te gaan leven vanuit je ziel!

1 betaling a 97

2 betalingen a 57€

Ik wil dit maar waar gaan we het precies over hebben deze 4 weken?!

Week 1: Terug naar de kern
Dit is waar het om draait. Terug naar de kern van wie je werkelijk bent. Want alleen als jij bent wie het is dat je werkelijk bent. Wie het is dat je echt bent! Met al je gekkigheden. Kun je een leven vol vrijheid, passie en plezier voor jezelf creëren.

Week 2: Uit je hoofd in je hart
In je hoofd zit het niet! Je hoofd kan je niet helpen! Niet als het gaat om te leven vanuit verbinding. Te leven vanuit je ziel. Je vrij voelen. Passie voelen. Plezier ervaren. Je mooiste leven te leven! Dat gaat niet vanuit je hoofd! Daar is je hoofd niet voor bedoeld. Want anders het je het ondertussen wel. Dan leeft je het nu wel. Het zit in je hart! Het zit in je gevoel! Het zit in je ziel! En ik ga je laten zien hoe ook jij. Uit je hoofd kan gaan en in je hart kan zakken.

Week 3: Je laten helpen
Je hoeft het niet alleen te doen! Je hoeft het leven niet alleen uit te vinden! En dan heb ik het niet alleen over de mensen om je heen. Die je willen helpen. Maar over zoveel meer! Want jij bent zoveel meer! En het leven is er voor jou! Om je te helpen. Om je goed te voelen. Om je vrij te voelen. Je hoeft het alleen maar te zien. En je te laten helpen!

Week 4: Leven vanuit je ziel
!Vrijheid. Je goed voelen. Kalm, ontspannen en relaxed. Je mooiste leven leven. Doen wat het is datje wilt. Al die dingen. Het zit in je ziel! Het zit in leven vanuit je ziel! En leven vanuit je ziel? Is een bewuste keuze. En een bewuste manier van leven. Die jij vanaf nu ook gaat leven!

Ben jij hier om een IS DIT HET NOU leven te leven? Of ben je hier om alles eruit te halen wat er in zit?! Voluit te leven! Te genieten! Een leven vol vrijheid, vol passie en vol plezier te leven?!

Dit is het!
Dit is het moment.
Om een keuze te maken.
Om de stap te zetten.

En te gaan voor je zielenleven! Je zielenleven te gaan leven!

Terug naar je ziel! – Een 4-weekse intensive waarin jij jezelf gaat resetten! Uit je hoofd, in je hart. Uit je verstand. Uit je gedachten. En in je ziel! En gaat leven. Vanuit je ziel!!

1 betaling a 97

2 betalingen a 57€

Kijk. Ik weet dat je rondloopt met een gevoel van is dit het nou. En dat je een brandend verlangen hebt naar meer. Meer vrijheid. Meer passie. Meer plezier. Een leven waarin je doet wat je wilt, wanneer je het wilt en hoe je het wilt.

En dit gaat niet veranderen! Totdat jij gaat veranderen!

Laat mij je zien hoe!

Meld je aan voor Terug naar je Ziel. En zie je leven transformeren naar hoe het altijd heeft moeten zijn!!!

1 betaling a 97

2 betalingen a 57€