Durf jij op je gevoel te vertrouwen?

Durf jij te vertrouwen? Op je gevoel? Op jezelf? Op de krachtbron die in jouw zit? Die je richting geeft. Die je wil leiden? Die plek in jouw die weet. Gewoon weet. Wat het is dat je kan doen. Welke stappen je mag zetten. Welke weg je op mag gaan.

Nee? Dan ben je hier op de juiste plek!

Ben je de weg kwijt? Zoek je naar bevestiging buiten jezelf? Ben je op zoek naar dé tip. Het inzicht. De goeroe? Die jouw zegt wat het is dat je moet doen? Laat me je dan alvast dit vertellen. Dan kan je lang zoeken!

Waarom? De antwoorden op de vragen die er echt toe doen. Het antwoord op jouw zoektocht. Zal je niet buiten jezelf vinden! Alles zit namelijk in jouw! Nu! Op dit moment!

Alles wat je nodig hebt, is in jezelf aanwezig! En dat geloof ik echt! Dat weet ik! Geloof jij het ook?

Ik denk het wel. Anders was je hier niet :).

Alles wat je nodig hebt is in jezelf aanwezig. Je hoeft het alleen nog maar te vinden. En er op te vertrouwen.

Zelf heb ik jaren geworsteld. Met vertrouwen. Op mezelf. In mezelf. En het vervelende was, ik wist het! Ik wist dat dat ik meer in mijn mars had. Ik wist dat ik bijzonder ben (net zoals jij bijzonder bent!). Ik wist dat ik wist. In ieder geval kon weten. Alles wat ik wilde weten. Ik wist dat mijn weg, de weg die ik moest gaan, in mezelf aanwezig was. Ik hoefde hem alleen maar te vinden en erop te vertrouwen.

Maar ik durfde niet. Ik durfde niet. En wat baalde ik van mezelf. En wat schaamde ik me over mezelf. Stiekem. Diep van binnen. Hier was ik, praten over voelen en vertrouwen. Er ook echt in geloven. Maar het zelf niet durven toepassen. Niet op die dingen die er werkelijk toe deden in ieder geval. Niet om de dingen die me echt aan het hart gingen. Niet om de dingen die echt belangrijk voor me waren.

Ik durfde niet. En daardoor heb ik mijn gevoel, het contact met mijn gevoel, lang verdrongen. Ver weg gestopt. Ik was de verbinding kwijt Ik leefde vanuit mijn hoofd. En wat ik heb ontdekt?

Dat de weg van het hoofd de moeilijke weg is. Ook al lijkt het, van een afstandje, de veilige weg, de makkelijke weg, de beste weg. Het was de moeilijkste weg. Want oh, wat kan het hoofd je het moeilijk maken. Wat kan het blijven wikken en wegen, twijfel, voor en tegen lijstje maken en piekeren. Oh, dat verschrikkelijke piekeren! Heb jij dat ook? Nachten lang ik wakker. Te piekeren. Na te denken. Me zorgen maken. Hele gesprekken in mijn hoofd herbeleven. Me weer boos maken. Me weer opwinden. Wat ik beter anders had kunnen doen. Wat ik zeker de volgende keer anders zou gaan doen.

En wat dit uiteindelijk heeft opgeleverd? Niets! Het heeft me niets opgeleverd! Behalve heel veel stress, schildklier problemen en nog meer woede en frustratie. Naar mezelf vooral. Want waarom deed ik dit toch? Waarom bleef ik toch zo hangen in dit gedrag? Terwijl ik wil wist dat dit niet de weg was?

Angst! Alleen maar angst! Angst om los te laten. De zogenaamde controle die ik dacht te hebben als ik alles maar vanuit mijn hoofd aanstuurde. Alles beredeneerde. Plannen maakte. Lijstjes maakte. Angst. Niet durven te vertrouwen! Op mezelf. Op het leven. Dat het leven het beste met je voor heeft. Alles met een reden gebeurt. Alles voor je hogere doel gebeurt. En alles bijdraagt. Aan wat het is dat jij hier op aarde te doen hebt.

Angst dus. Verkramping. Controle. Vasthouden. En stress. Veel stress. En vermoeidheid. Heel veel vermoeidheid.

Maar nu niet meer! Want het is me gelukt! Ik heb mijn leven omgedraaid! Ik durf weer te voelen! En te vertrouwen! Op wat ik voel! Op het weten dat in mij zit! Op die krachtbron die in mij zit. Op die leiding die in mij zit. En van daaruit leef ik nu. Ik leef vanuit mijn hart.

Ik leef vanuit mijn gevoel en ben mijn eigen leider! En dat wil ik ook voor jouw! Vandaar dat ik zo gepassioneerd ben over mijn nieuwste online video training. En voel ik tot in mijn tenen voel dat deze training er moet komen. Dat dit is wat jij nodig hebt!

 ‘Vertrouw op je gevoel en word je eigen leider!’

Een 3-weekse online video training waarin ik je laat zien hoe ook jij je kan verbinden met je gevoel, vertrouwen op wat je innerlijke leiding je te vertellen heeft en je eigen leider wordt!

Want dat is wat ik wil. Voor jouw! Dat ook jij je eigen leider kan worden! Blindelings op jezelf durft te vertrouwen! weet hoe je de verbinding met jezelf, met je gevoel. Met dat innerlijk weten dat ook in jouw zit. Weer kan herstellen! Zodat ook jij vanuit je hart kan gaan leven. Krachtig wordt! Een leider wordt! Je eigen leider wordt!

Voor wie is deze training?

‘Vertrouw op je gevoel en wordt je eigen leider is speciaal voor vrouwen die voelen dat ze niet meer voelen. Ja, wat een mooie zin he? Zo heb ik het in ieder geval altijd gevoeld. Ik voelde dat ik niet meer goed kon voelen. Voelen wat het was dat ik nu wilde. Voelen of ik op de juiste weg zet. Voelen of ik deed wat ik moest doen. Gewoon voelen. En als ik wat voelde. Als er een idee of inzicht omhoog kwam. Als ik opeens een ingeving had. Dan was ik even heel enthousiast om het al snel daar na weer neer te halen. Nee, dit was het toch niet. Of nee, dit kan ik niet doen. Of nee, er zijn al zoveel mensen die dit doen. Of nee, hiervoor met ik eerst voor 100 jaar een opleiding doen. Ik haalde mijn gevoel naar beneden. Ik durfde niet meer te voelen. Durfde niet meer te vertrouwen op mijn gevoel.

Voel jij dit ook? Voel jij dat er meer gevoel in je zit? Dat je meer uit jezelf kan halen? Meer antwoorden uit jezelf kan halen? Meer leiding uit jezelf kan halen? Vind je dat je veel te veel met alle winden mee waait. Je veel te veel laat beïnvloeden door wat anderen zeggen? Je veel te veel twijfelt. Te onzeker bent. En niet durft te vertrouwen? Dan is deze training voor jou!

Voor wie is deze training niet?

Als je niets met voelen, invoelen, intunen en afstemmen hebt. Als je vind dat voelen maar heel zweverig is. Als het jouw om harde cijfers gaat. Als je denkt eerst tig jaar marktonderzoek te moeten doen om te ontdekken of jouw idee levensvatbaar is. Of er markt voor is. Je denkt dat het creëren van je eigen werkelijkheid onzin is. Dingen over komen je toch? De minder leuke dingen is gewoon dikke pech. En voor alle leuke dingen moet je hard werken. Zoiets. Dan is deze workshop zeker weten niets voor jouw. Zap dan vooral snel verder!

Geloof jij wel in de mogelijkheden van het leven? Geloof jij, of wil je geloven, dat het leven het beste met je voor heeft? Wil je zo graag meer in contact komen met je gevoel en van daaruit leven. Van daaruit creëren. Leven en creëren vanuit je hart?

Dan is deze 3-weekse video training ‘Vertrouw op je gevoel en word je eigen leider’ zeker weten voor jou!

Je investering voor deze 3-weekse video training + 3x per week specifieke actiebladen om je nog meer te gaan verbinden met je gevoel is 77,-!

Voelt dit goed voor jou? Wacht dan niet langer en doe mee!

 

Waarom mee doen?

Waarom mee doen? Waarom zou je niet mee doen? Wat kost het je als je het niet doet? Als je vanuit je hoofd blijft leven? Blijft ploeteren en worstelen. In plaats van in de flow van het leven te stappen. Want dat is het! In de flow van je leven stappen. Zo ziet je leven eruit als je volgens je gevoel leeft. Als je vanuit je hart leeft. Dan leef je vanuit flow. Wordt het leven makkelijk. Leuk. Plezierig. Relaxt.

Niet dat dan alles perfect gaat. Nee, natuurlijk niet. Maar wel dat je altijd weet waar je je volgende stap kan vinden. Altijd weet wat het is dat je nu kan doen. Zonder dat je er eerst dagen, als het geen weken zijn, over hoeft te lopen piekeren, worstelen en te stressen.

Omdat je weet! Gewoon weet! Omdat je voelt! Gewoon voelt! Hoe heerlijk is dat? Laat ik je één dingen vertellen, als ervaringsdeskundige, beter wordt het niet!

Dus waarom mee doen? Daarom dus!

Ok, nog even praktisch.

 

Wat gaan we doen in deze training?

Week 1: Verbinden met je gevoel
Ik laat je zien hoe ook jij je kan gaan verbinden met je gevoel. En dat is gemakkelijker dan je denkt! En hoe ook jij alle, maar dan ook alle, antwoorden uit jezelf kan halen.

Week 2: Vertrouwen
Deze week staat in het teken van vertrouwen. Wat is dat. Hoe werkt dat. En hoe kan jij het ook krijgen? Vertrouwen? Want zonder dit werkt het niet. Zonder vertrouwen kan je niets! Hier valt of staat alles mee! En vertrouwen kan je leren! Echt waar! En ik ga je laten zien hoe!

Week 3: Je eigen leider worden
Jij gaat ontdekken hoe ook jij je eigen leider kan worden. Bewust je pad uit kan stippelen vanuit je hart. Bewust keuzes maken uit je hart. Vanuit je innerlijke stem. En zo een bewuste creator worden!

Dus. Wat gaat het worden? Ben jij klaar om op je gevoel te gaan vertrouwen? Klaar om vanuit je hart te gaan leven? Klaar om voluit te gaan leven?

Wacht dan niet langer en doe mee!

Na afloop van deze 3-weekse videotraining heb jij de tools in handen om elke dag bewust vanuit je hart te leven zodat je bewust het leven kan creëren wat je wilt.

En bewust je eigen leider wordt!

Ik weet hoe je je voelt :). Twijfel, twijfel, twijfel. Zal ik dit nu wel doen? Is dit wel de juiste training voor mij? Zal dit mij werkelijk helpen? Je weet wat ze zeggen: bij twijfel doen 🙂 !

Nu even serieus! Dit is precies waar deze training je mee gaat helpen! Hoe je makkelijker keuzes kan maken! En durft te vertrouwen op je keuzes. Omdat je weet dat ze je altijd verder zullen brengen. Ook al zie je nu nog niet waarheen. En pakt dit anders uit dan gedacht. En echt, als je dat kan. Op die manier kan leven. Op die manier in verbinding staat met je gevoel. Durft te vertrouwen. Durft te geloven. Durft te creëren. Dat is waar het begint! Jouw magische leven!

Dus stop met ploeteren en begin met leven! Magisch leven! Leven vanuit je hart!

Dus, waar wacht je nog op! Doe mee met de 3-weekse online video training ‘Vertrouw op je gevoel!’. Durf te leven. Vanuit je hart!