Het is weer die tijd van het jaar!

Je weet wel. Die tijd van het jaar waarin de canvas doeken bij de Action de deur uitvliegen. Ook de lijmstiften gretig aftrek vinden. En jij je hele huis vol hebt liggen met oude tijdschriften.

Waarom?

Om een visiebord te maken natuurlijk! Dat doe je toch?! Elk jaar. Of in ieder geval regelmatig. En als je dit nog niet doet. Dan wil je het wel doen. Voel je die kriebel. Om te gaan knippen en plakken. Alleen. Tja. Komt het er gewoon nog niet van.

Want ja. Hoe dan? En wat dan? Wat moet er dan op dat bord?

Want nee! Je moet niet zomaar lukraak wat mooie plaatjes lopen gaan plakken! Wil je een visiebord voor je laten werken. Wil je ook daadwerkelijk gaan creëren wat het is dat je wilt in 2019. Dan is het handig als er een systeem achter zit!

En wat dat systeem is? Dat ga ik je laten zien!!

Want jep. Ook hier ligt het allemaal al weer klaar :). Een canvas doek. Ergens verstopt in een kast zodat de kinderen hem niet vinden en hem gebruiken voor hun knutsel partijen :).

En ik wilde al enthousiast beginnen met mijn visiebord voor 2019 toen ik wat vragen op de mail voorbij zag komen.

Over hoe je dat nu doet? Een visiebord maken? En hoe je dit nu handig aanpakt. Zodat zo’n leuk bord ook voor je werkt! En. Ook niet onbelangrijk! Hoe je nu weet wat je op zo’n bord moet plakken!

Want daar gaat het namelijk mis. Als je het hebt over het maken van een visiebord dat echt werkt. Een visiebord dat voor je werkt! En dat is?

Dat je geen idee hebt wat het is dat je wilt manifesteren in 2019 en dus gewoon maar wat mooie plaatjes op je bord plakt. Plaatjes die je een goed gevoel geven. Plaatjes waarvan je denkt. Ja, die zijn wel leuk.

Maar als die plaatsen niet matchen met wat het is dat je echt wilt?! Dan heeft het geen enkel effect! En gaat je prachtige visiebord niet voor je werken!

Hoe mooi je visiebord er ook uitziet en hoe prachtig hij ook matched met de rest van je interieur.

Herkenbaar? Dat dacht ik wel :). Maar geen zorgen! Niet deze keer! Niet dit jaar! Want ik ga je helpen!

Met het vormgeven van een haarscherpe visie voor 2019 en het maken van je visiebord. Gebaseerd op je visie! Zodat je zeker weet dat jouw visiebord matched met wat het is dat je ook daadwerkelijk wilt! En zijn Magische werk voor je kan doen!

Wat gaan we doen?!

Vision party – Wat is jouw visie voor 2019?!

Een live online training waarin jij je visie voor 2019 gaat neerzetten. Met 10-daagse follow up waarin ik je laat zien hoe je jouw visie kan verwerken in een visiebord dat echt werkt!

Dat dus :).

Hoe ziet dit eruit?!

We kicken de vision party af met een live online training van 1,5 a 2 uur waarin ik je ga helpen jouw visie voor 2019 neer te zetten! Haarscherp. Laserfocus!

En daarna. 10 dagen lang! Elke dag een training in je mailbox. Video. Pdf. We wisselen het af. Waarin ik je ga laten zien hoe je je visie nu op je visiebord krijgt. Zodat je visiebord zijn Magische werk kan gaan doen en voor je gaat werken!

Concreet

We starten met de live online training. Wanneer?! Dinsdag 11 december om 10.00 uur. En no worries als je er niet live bij aanwezig kan zijn. Ik neem alles op. Voor jou. Om terug te bekijken waar, wanneer en hoevaak je maar wilt!

En daarna. 10 dagen lang. Elke dag een training in je mailbox waarin ik je meeneem in het creatie proces! Hoe maak je nu een visiebord En dan eentje die echt werkt! Die voor je werkt!

We duiken in het creatie proces. Hoe doe je dat nou? Een visiebord maken? Welke woorden gebruik je? Welke afbeeldingen gebruik je? Waar moet je opletten. Al die dingen.

Het betere knip en plakwerk :).

Maar dat niet alleen! Ik ga je ook laten zien hoe jij er voor kan zorgen dat je visiebord ook daadwerkelijk voor je gaat werken!

Want elke dag 10 minuten naar je visiebord staren is niet genoeg! Er is meer voor nodig! En als je dit niet weet. Je dit niet doet. Dan heeft een visiebord maken geen enkele zin en kan je je tijd beter besteden aan nog wat extra Netflixen.

Maar als jij er klaar voor bent om nu eindelijk eens een visiebord te maken dat echt werkt! Een visiebord dat ook nog eens daadwerkelijk je visie voor 2019 weergeeft. Die afgestemd is op wat het is dat jij daadwerkelijk wilt.

Dan is dit voor jou!

Vision party – Wat is jouw visie voor 2019?!

Ben je er klaar voor? Om een haarscherpe visie voor 2019 neer te zetten? En een visiebord te maken 100% afgestemd op jouw visie?! Een visiebord dat echt werkt!

Dan is deze Vision Party voor jou!

Zorg dat je er bij bent!

En voor de eerste 10 aanmeldingen heb ik nog een super gave bonus! Mijn 5 delige Magisch Leven video bundle! 5 video trainingen. Van 15 – 30 minuten over visualiseren, intuïtie, focus, dankbaarheid en loslaten! Waarde 147€!

Alleen voor de eerste 10!!!

Klik op de button hieronder om je aan te melden!!!