Sta jij al in verbinding?

Met wie? Jezelf! Je innerlijke stem! Je weet wel, die krachtbron in jezelf waar je alle antwoorden kan vinden! Alles! Die weet. Gewoon weet. En die informatie met je wil delen. Graag zelf! Zolang jij maar in verbinding staat. In contact staat. De kanalen opent. In jezelf

Weet je wat het is? We zijn zo geneigd alles buiten ons zelf te zoeken. Wie ben ik? Wat wil ik? Wat heb ik hier op aarde te doen? Wat is mijn missie? Waar houd ik van? En zo kan ik wel even doorgaan :).

Zoeken, zoeken, zoeken. In alle hoeken. Op antwoorden op deze en andere vragen. Alleen vinden we het niet. Niet echt in ieder geval. O ja, je vindt heus wel iets. Een aanwijzing. Iets waarvan je denkt: dat vind ik leuk. Maar dat is niet echt vinden. Niet die dingen vinden. Die antwoorden vinden waar het werkelijk om gaat.

Want het maakt niet uit. Of je nu houdt van knippen of van plakken. Je mensen wilt helpen of kinderkleding wilt naaien. Het gaat erom waarom je dit wilt! Waarom wil je wat je wilt?! Wat drijft je? En als je dat eenmaal weet? Dan maakt het niet meer uit wat je doet als je het maar doet vanuit de juiste drijfveer.

Maar ik ga weer eens te snel :). Dat heb ik wel vaker. Als ik enthousiast ben. Heb over mijn passie heb. En dit is mijn passie! Mensen. Jij dus! Verbinden met je innerlijke stem!

Want daar zit het! Alle antwoorden op alles wat je maar wilt weten. Nou ja, het meeste dan :). Alles wat je zoekt. Alles wat je wilt. Is al in jezelf aanwezig.

Je hoeft niet op verkenning te gaan. De aardbol rond te zwerven. Tig opleidingen te doen. Honderdduizenden boeken te lezen. Niet dat daar wat mis mee is of zo. Ik bedoel, ik ben ook een leesfreak. Ik houd van lezen. Lezen inspireert mij. En dat is de reden waarom ik lees. Om geïnspireerd te worden. Niet om antwoorden te zoeken. Niet meer in ieder geval. En dat geldt voor alles.

Antwoorden zijn namelijk maar op 1 plek te vinden. In jezelf! Alles wat je nodig hebt is in jezelf aanwezig! Ik zeg het nog maar een keer. Want dit geloof ik echt! Tot in mijn tenen. Dit weet ik. Dit leef ik.

Als je maar weet hoe je die verbinding kan maken. Met jezelf. Met je innerlijke stem. Die bron in jou dit weet. Weet hoe je die verbinding moet maken. Welke vragen je aan jezelf kan stellen. En durft te luisteren. Naar de antwoorden die je krijgt. En daar naar te handelen. Actie durft te nemen. Iets te doen. Met de leiding die je ontvangt.

Leeft vanuit verbinding! Leeft vanuit contact. Met je innerlijke stem. Leeft vanuit je hart!

En dat kan! Ook voor jou!

Zelf heb ik jaren lopen worstelen. Omdat ik de verbinding kwijt was. Leefde ik hoofdzakelijk in en vanuit mijn hoofd. Alles overdenken. En piekeren. Uren piekeren. Zou ik dit? Of toch dat? En zo kon ik uren in kringentjes rond blijven denken. En een onrust dat dit gaf! En een energie dat dit me koste!

Terwijl ik wist dat het anders kon. Want het is niet altijd zo geweest. Als klein meisje was ik niet zo. Leefde ik niet zo. Stond ik in verbinding. Met mijn innerlijke stem. Met mijn innerlijke kracht. En voelde ik die kracht. In elke vezels in mijn lijf.

Maar ergens onderweg. In al die jaren. Was ik het kwijt geraakt. Was ik de verbinding kwijt geraakt. Maar toch wist ik. Voelde ik. Dat ik het in me had. Dat het nog in me aanwezig was. En dat het enige wat ik hoefde te doen was om die verbinding weer te herstellen. Het lijntje weer open te maken.

En dat geldt ook voor jouw! We hebben het namelijk allemaal! Die innerlijke stem. Dat innerlijk weten. Die krachtbron in jezelf. Die je leiding wilt geven. Antwoorden wilt geven. Je wilt helpen! Bij het vinden van je weg hier op aarde!

Ook al denk je nu misschien van niet. Dat jij geen antwoorden in jezelf kan vinden. Dat jij die verbinding niet meer kan herstellen. Of uberhaubt aan kan leggen.

Het kan! Ook voor jou! Als je maar weet hoe! Hoe je dit aan moet pakken. En welke vragen je aan jezelf moet stellen. Om het contact, de verbinding, weer op gang komt brengen.

En daarom heb ik iets voor je!  Iets unieks! Omdat ik weet. Hoe geweldig het is. Om weer volledig vanuit die verbinding te leven. Om je te kunnen laten lijden. Door je innerlijke stem. Om gewoon te weten. Te vertrouwen. Op jezelf. In jezelf.

Wat dit is?

Verbind je met je innerlijke stem! Een 21-daagse intensive waarin jij gaat graven in jezelf. Je gaat verbinden. Met je innerlijke stem. Het contact weer gaat herstellen. Zodat je alle antwoorden in jezelf kan vinden. Altijd en overal!

Aan het eind van deze 21 dagen sta jij in verbinding. Met jezelf. Je ware zelf. Je innerlijke stem. Je innerlijk weten. En weet jij. Weet jij. Wat het maar is dat je wilt weten. En leef je vanuit verbinding. Dag in en dag uit. En ben je in staat om alle antwoorden uit jezelf te halen!

De tijd van leven uit je hoofd is voorbij! Geen gepieker meer voor jou! Niet meer nachten wakker liggen en jezelf afvragen wat zal ik nou? Nee, jij weet! Dat er maar 1 plek is waar je naar toe hoeft te gaan. Je innerlijke stem! Want jij staat in verbinding. Leeft in verbinding! En kan alle antwoorden uit jezelf halen!

21 dagen lang.
Elke dag een training en opdrachten in je mailbox!
En de opname van 3 online Masterclasses waarin ik je alle ins en outs laat zien van het verbinden met je innerlijke stem!

+

Bonus training: De opname van mijn ‘Vertrouw op je gevoel en word je eigen leider’ online masterclass.

Is dit voor jou?!

Zorg dan dat je erbij bent!

En ga je verbinden met je innerlijke stem!

Waarom mee doen?

Ja, waarom zou je mee doen? Wat moet ik hier nu op antwoorden? Nou, laat ik het anders zeggen. Waarom zou je niet mee doen? Als je het niet vervelend vind. Om onrustig te zijn. Je een slag in de rondte te blijven zoeken. Te piekeren. Alles tot in de punten en komma’s te lopen overdenken. Nachten wakker te liggen. Met het bedenken van oplossingen. Als je dat niet erg vindt, dan zou ik vooral niet mee doen.

Maar als je klaar bent voor rust. Innerlijke rust wel te verstaan! Als je klaar bent voor innerlijke rust. Klaar bent voor weten. Om weten in je leven te brengen. Gewoon het soort weten omdat je weet. Niet dat je weet waarom je weet. Maar je weet gewoon. Als je klaar bent voor dat soort weten. En klaar bent om jezelf te gaan verbinden. Met je innerlijke stem. Te gaan vertrouwen op jezelf. In jezelf. in het leven! En klaar bent om je eigen leider te worden! Zelf de touwtjes van je leven weer in handen te nemen. Zelf aan het stuur van je leven te gaan zitten. Je eigen baas te worden! Dan is dit de training voor jou!

Waar gaan we het over hebben?

-Innerlijke stem, innerlijk weten en al dat soort zaken 🙂
-Verbinden, hoe doe je dat nu?
-Leven vanuit verbinding.
-Antwoorden vinden in jezelf. Op al je vragen!
-Wat doe je als je het even niet meer weet.
-Hoe zit het nu met vertrouwen?
-Omgaan met angsten en onzekerheden.
-En nog veeeeel meer.

O ja, nog even goed om te vermelden :). Dit is geen achterover leunen en lekker informatie opnemen training! Dit is een ik ga aan de slag en doe het werk training! Dat is in ieder geval wat ik van jou verwacht! Elke dag krijg je van mij opdrachten. Om je te helpen. Verbinding te maken. Met je innerlijke stem. Je innerlijk weten.

Dus wil je verbinding maken? Wil je weer leven vanuit verbinding? Leven vanuit je hart? Doe dat ook het werk! En neem er de tijd voor.

En nee, het is niet erg als je een keer een dagje overslaat. En eens 1 of 2 dagen tussen de opdrachten hebt zitten. Zolang je het uiteindelijk maar doet! Het werk! Wat er nodig is! Om te krijgen wat je wilt! Te leven vanuit verbinding!

Na afloop van deze 21-daagse training ‘Verbind je met je innerlijke stem’ sta jij in contact. Met je innerlijke stem. Je innerlijke zelf. Leef je vanuit verbinding. Leef je vanuit die krachtbron in jezelf. Die weet. Leef jij vanuit je hart! En weet jij. Hoe je alle antwoorden in jezelf kan vinden. En hoe ook jij je eigen leider kan worden!

Roept deze training ‘Ja dit wil ik’ naar jou? Wacht dan niet langer en meld je aan!

21 dagen lang.
Elke dag een training en opdrachten in je mailbox!
En de opname van 3 online Masterclasses waarin ik je alle ins en outs laat zien van het verbinden met je innerlijke stem!

+

Bonus training: De opname van mijn ‘Vertrouw op je gevoel en word je eigen leider’ online masterclass.

Is dit voor jou?!

Zorg dan dat je erbij bent!

En ga je verbinden met je innerlijke stem!

Veel gestelde vragen

Vraag 1: Wat als ik opeens geen tijd meer heb om de training te volgen?

Geen probleem. Je kan deze training in je eigen tempo doen. Je ontvangt alle informatie en opdrachten in je mailbox en die blijven dus in jou bezit. Wel heeft het zeker voordelen om de training “live” te volgen omdat je zo mee kan liften op de energie van de groep. Maar mocht dit door omstandigheden niet mogelijk zijn dan kan je gewoon later beginnen of later de draad weer oppakken.

Vraag 2: Hoe betaal ik en wat gebeurd er dan?

Je betaald door op de knop ‘ja dit wil ik’ te klikken. Je wordt dan op de betaalpagina terecht. Als je betaling verwerkt is wordt je doorgestuurd naar een pagina waar je je naam en emailadres achter kunt laten. Hierdoor weten we zeker dat vanaf maandag de mails met informatie en opdrachten in je mailbox terecht komen.

Vraag 3: Wie is Anke?

Ja, wie ben ik? Ik ben Anke en ik heb mijn passie gevonden in het helpen van vrouwen om angsten en frustraties los te laten, je magie te laten schijnen om een Magisch Leven te creëren! Zolang ik me kan herinneren heb ik me al bezig gehouden met de Wet van de Aantrekking. Eerst alleen voor mezelf, later ook in mijn werk als diëtist en nu dus volledig in het licht als een Magisch Leven expert. Waardoor ik nu werkelijk kan zeggen: Dit is het! Ik leef mijn passie, mijn droom, mijn Magisch Leven!

Hoe ben ik hier gekomen?

Er komt een punt dat je niet anders kan doen, dan wat goed voelt.

Jaren heb ik als diëtist bij verschillende organisaties gewerkt. Maar ik liep vast omdat ik me aan steeds meer regeltjes moest houden wat ik helemaal niet wilde. Ik wilde vrij zijn en mensen helpen. En me niet druk maken over hoeveel tijd ik aan iemand kon besteden. Ik wilde het verschil maken voor mensen. Ondertussen las ik alles wat los en vast zat over de Wet van de Aantrekking en was ik hier zelf al druk mee bezig. Ik snapte dat weer een nieuwe baan niet de oplossing zou zijn en dus ben ik voor me zelf begonnen. Veilig naast mijn goed betaalde baan in loondienst. Want ja, zekerheden loslaten is iets waar ook ik niet zo goed in was. Maar daardoor was ik opeens meer dan fulltime aan het werk. Ik moest steeds meer dingen van mezelf waardoor ik aan alles wat ik deed een hekel begon te krijgen. Ik zou bijna de handdoek in de ring gooien toen ik me realiseerde dat het leven bedoeld is om leuk te zijn! Ik ben terug gegaan naar de basis van de Wet van de Aantrekking: weten wat je wilt, heb vertrouwen en bereid je voor. Ik wist wat ik wilde, ik had vertrouwen en heb me voorbereid door tijd te maken voor wat ik wilde en dus mijn baan opgezegd. Sindsdien help ik vrouwen om van hun wens werkelijkheid te maken en ook het leven van hun dromen te creëren!

Verbind je met je innerlijke stem! Een 21-daagse intensive waarin jij gaat graven in jezelf. Je gaat verbinden. Met je innerlijke stem. Het contact weer gaat herstellen. Zodat je alle antwoorden in jezelf kan vinden. Altijd en overal!

Aan het eind van deze 21 dagen sta jij in verbinding. Met jezelf. Je ware zelf. Je innerlijke stem. Je innerlijk weten. En weet jij. Weet jij. Wat het maar is dat je wilt weten. En leef je vanuit verbinding. Dag in en dag uit. En ben je in staat om alle antwoorden uit jezelf te halen!

De tijd van leven uit je hoofd is voorbij! Geen gepieker meer voor jou! Niet meer nachten wakker liggen en jezelf afvragen wat zal ik nou? Nee, jij weet! Dat er maar 1 plek is waar je naar toe hoeft te gaan. Je innerlijke stem! Want jij staat in verbinding. Leeft in verbinding! En kan alle antwoorden uit jezelf halen!

21 dagen lang.
Elke dag een training en opdrachten in je mailbox!
En de opname van 3 online Masterclasses waarin ik je alle ins en outs laat zien van het verbinden met je innerlijke stem!

+

Bonus training: De opname van mijn ‘Vertrouw op je gevoel en word je eigen leider’ online masterclass.

Zorg dat je erbij bent!

En ga je verbinden met je innerlijke stem!