JE BENT MAAR 1 STAP VERWIJDERD VAN WAT HET IS DAT JE WILT!

En die stap is?

Loslaten!

Loslaten is het ultieme geheim. Loslaten is de ultieme stap. Naar wat het is dat jij wilt. Naar jouw mooiste leven. Je droomleven!

Waarom loslaten?

Daarin zit de magie! De magie van het leven zit in loslaten. Want zolang jij vast houdt.

Aan je angst. Aan je twijfel. Aan je onzekerheid. Maar bovenal! Aan het leven een handje helpen omdat je denkt dat het anders niet gaat gebeuren. Die dingen die jij wilt dat gaan gebeuren.

Dan sta je het leven in de weg! Dan laat je het leven niet toe. Om jou te helpen. En maak je het jezelf moeilijk. Terwijl dat helemaal niet nodig is.

Je hoeft niets te doen.
Je mag het laten gebeuren.
Je mag het leven laten gebeuren.
Het leven je de weg laten zien.

En dan komen er wel tekens voorbij! Tekens van actie die je mag nemen. Die super duidelijk zijn. Geen twijfel over mogelijk.

En dan is het jouw taak om daar actie op te nemen! Om dan niet bang te zijn. Of in ieder geval je niet door je angst te laten leiden. Want natuurlijk mag je bang zijn. Natuurlijk mag je zenuwachtig zijn. Als je je er maar niet door laat stoppen.

Maar wat ik de meeste mensen zie doen? En wat ik zelf ook zo lang heb gedaan?

Als een kip zonder kop rondjes rennen. Dingen doen! Omdat je denkt dat je ze moet doen. Omdat je denkt dat je iets moet doen! Om te krijgen wat het is dat je wilt.

Succes.
Geld.
Liefde.
Wat dan ook.

Maar is niets dat je moet doen! Van alles wat je kan doen. Maar niets wat je moeten doen!

En wat je dan kan doen?!

Dat mag je het leven aan je laten zien! Maar daarvoor is het belangrijk dat je het leven wel de ruimte laat om het aan je te laten zien!

En dat gebeurt niet als jij al zo druk bent met dingen doen gewoon om het doen. Omdat je denkt dat je moet doen.

Nee!

Jouw taak? Jouw enige taak?

Beslis wat het is dat je wil.
Geloof dat je het kan hebben.
Verwacht dat je het gaat hebben!

En leef je leven!

En laat het leven zijn magische werk doen. Zijn magische werk voor je doen! Want het leven wil je helpen. Het leven wil je ondersteunen.

Maar het leven kan je pas ondersteunen. Als jij een stapje opzij doet. Stopt met een controle freak zijn. Alles tot in de punt en komma te willen regelen. Zeker weten. Hoe de dingen zullen gaan.

Daarmee bouw je de boel dicht! Laat je geen ruimte voor het leven! Laat je geen ruimte voor de magie! Dus stop daar mee!

Beslis wat je wilt.
Geloof dat je het kan hebben.
Verwacht dat je het gaat hebben.

Leef je leven!

En laat het leven zijn magische werk doen!

En dan?

Mag jij reageren op het magische werk van het leven! Door de kansen te grijpen die voorbij komen. De actie te nemen die je voelt dat je mag nemen.

Niet omdat het moet. Niet omdat je denkt dat het moet. Niet omdat je denkt dat het nodig is. Maar omdat je voelt. Met elke vezel in je lijf. Dat dit de volgende stap is die je mag nemen.

Dat is de actie die je mag nemen!

En verder?

Hoef je niets te doen!

Want het meer jij doet. Omdat je denkt dat je het moet doen. Hoe meer je de boel loopt tegen te werken!

Laat los. Vertrouw. En leef je leven!

-XX-

Anke

 

Klaar om de leiding over je eigen leven te nemen en bewust het leven te creëren dat je wilt? Download dan hier mijn gratis ebook: de 5 vragen die jezelf elke dag moet stellen om het leven te creëren dat je wilt! 

Kijk. Hoe het leven werkt. Hoe jij het leven creëert wat je wilt. Dat ontstaat niet als jij vertwijfeld in de ronde blijft kijken. Jezelf afvragend. Is dit het nou?!

Nee! Het leven creëren wat je wilt. Creëer je van binnen uit! Vanuit jou dus! Door jezelf vragen te stellen. Door je hogere zelf vragen te stellen! Waardoor je een glashelder beeld krijgt van wat het is dat jij wilt.

En mag gaan claimen dat je het al hebt! En daardoor kan het leven niet anders dan je geven wat het is dat je wilt!

Hoe dit werkt?! Download nu mijn gratis ebook ‘De 5 vragen die je jezelf elke dag moet stellen’. En creëer het leven dat je wilt! 

{a3247ar40452}