GROEI JE LIJST én TREK KLANTEN AAN

met WEBINARS

Heb jij een online bedrijf? Wil jij je talenten met de wereld delen. Mensen helpen! Een verschil maken in de wereld. Post je jezelf een slag in de rondte op de social media’s. En toch. Lukt het je niet om nieuwe mensen aan te trekken. Klanten te krijgen! Je mailinglijst te laten groeien! En vraag je jezelf af.

Wat doe ik verkeerd?!

Simpel. Je hebt geen systeem! Een systeem waarmee je moeiteloos nieuwe mensen in jouw wereld aantrekt. Nieuwe mensen jouw vinden. Zich aanmelden voor jouw mailinglijst. Én klant bij je worden! 

Een beetje lukraak op social media aanwezig zijn is niet genoeg! Elke dag posten is niet genoeg! Mensen komen niet vanzelf naar je toe. Klanten melden zich niet vanzelf bij je aan. Je hebt een systeem nodig! 

Het systeem wat ik gebruik? Het systeem waarmee in 6 maanden mijn mailinglijst én facebook groep met 1000+ mensen groeide. En ik moeiteloos elke week nieuwe klanten naar me toe trek?! 

Webinars! 

Stel je voor. Elke week melden er zich nieuwe mensen aan op je mailinglijst. 

Elke week vind je mailtjes in je mailbox met betalingen van nieuwe klanten. Zomaar. Je hoeft er verder niets voor te doen! 

Want je hebt een systeem waarmee je moeiteloos je mailinglijst laat groeien én nieuwe klanten aantrekt! 

Het kan. Ook voor jou!

Als het mij is gelukt, kan jij het ook! Want echt. Het is geen hogere wiskunde!

 

Hoe zou het zijn?!

Als je mailinglijst elke week groeit?!

Als elke week aanmeldingen van nieuwe klanten in je mailbox verschijnen?!

En als tegelijkertijd ook nog eens je facebook groep als gek groeit?!

Als je eindelijk kan gaan doen wat jij hier op aarde te doen hebt. Mensen helpen! En daar nog geld mee verdienen ook!

Als je een SIMPEL, EENVOUDIG, maar SUPER KRACHTIG systeem had om dit MOEITELOOS voor je te laten werken?!

Je denkt dat het te ingewikkeld is?!

Ik snap het. Echt waar. Want zo voelde ik me ook. Dat heb ik ook zo lang gedacht. En er wordt ook zo ingewikkeld over gedaan! Met allemaal high tech systemen en toestanden waardoor je alleen aan het webinar systeem al een klein fortuin kwijt bent. 

Maar niet op de manier waarop ik het doe! Niet als je met mijn systeem aan de slag gaat. Want ik houd niet van ingewikkeld. Ik ben niet van moeilijk. Ik wil dat de dingen simpel zijn. Eenvoudig. Gemakkelijk. En leuk! En ik ben zeker niet bereidt om een klein fortuin uit te geven aan allerlei technische programma’s om mijn webinars te kunnen houden. 

En dat doe ik dus ook niet!

Ik doe de dingen op de gemakkelijke manier! Eenvoudig. Zonder toeters en bellen. Gewoon. Wat er nodig is! En dat werkt! 

En hoe ik dat precies doe? Hoe ik met het geven van webinars in 6 maanden tijd mijn mailinglijst én facebook groep met meer dan 1000 mensen heb laten groeien en structureel nieuwe klanten naar me toe trek? Op een manier die gemakkelijk en kinderlijk eenvoudig is? En leuk?! Dat ga ik je laten zien! In de training:

Groei je lijst én trek nieuwe klanten aan met webinars! 

Als ik het kan, dan KAN JIJ HET OOK!

Ik ben Anke en 3 jaar geleden heb ik mijn eerste passen in het online ondernemen land gezet. Mijn allereerste training was dan ook een 10-daagse Maak je eigen visiebord serie. Waarin ik gewoon 10 dagen lang een mailtje stuurde met daarin de training van de dag. De volgende was Vind je eigen Zielenpad. Wat eerst gewoon uit 6 pdf training bestond. Pas later, toen ik een beetje meer durfde, kwamen daar video trainingen bij. 

Waarom vertel ik je dit? Ten eerste omdat we allemaal ergens zijn begonnen en als je nu niet gewoon begint. Begint waar je bent. Je never nooit niet gaat komen waar je wilt zijn. 

En ten tweede om je er aan te herinneren te herinneren dat het allemaal niet zo ingewikkeld hoeft! Mijn eerste trainingen met alleen mailtjes en pdf’jes verkochten ook prima. En waren super waardevol! Mijn motto in mijn hele online reis is altijd geweest om het zo eenvoudig mogelijk te houden. Waarom?! Omdat ik dan meer kan doen en dus meer mensen kan helpen! Ik zie te veel vrouwen waardevol tijd verspillen met randzaken. Randzaken als het maken van online trainingen en ook webinars. Omdat ze denken dat het moeilijk moet! Maar dat hoeft het niet! Het kan ook gemakkelijker! Het mag eenvoudiger! En in de training ‘Groei je lijst en trek klanten aan met webinars’ ga ik je laten zien hoe!

WAT IS HET DAT JE KRIJGT?!

Een complete video training van ruim een uur waarin ik je van A tot Z uitleg hoe ook jij webinars in jouw bedrijf kan gaan gebruiken om moeiteloos je mailinglijst te laten groeien en nieuwe klanten aan te trekken. – waarde 197€

Bonus How to video’s waarin ik je achter de schermen mee neem van hoe ik het doe. Hoe de systemen werken die ik gebruik zodat je alles moeiteloos in je eigen bedrijf kan implementeren. En direct aan de slag kan gaan! – waarde 47€

Checklist met het hele stappenplan zodat je precies weet wat je wanneer moet doen.  – waarde 17€

Met een totale waarde van 261€ nu slechts voor 27€!