VERLANG JIJ NAAR MEER KLANTEN IN JE ONLINE BEDRIJF?!

Heb je een handjevol mensen op je mailinglijst? Of helemaal geen mensen op je mailinglijst naast je moeder en je zus :)? En wil je daar nu eindelijk verandering in aanbrengen?!

Dan ben je hier op de juiste plek! 

Ik heb het al vaker gezegd. En ik blijf het zeggen. Je mailinglijst is de basis van je bedrijf! Facebook volgers is leuk. Likes op instagram op hardstikke mooi. Maar als Mark Z volgende week besluit om de stekker uit zijn social media platformen te trekken ben je dat allemaal kwijt. 

Maar niet je emaillijst! Je mailinglijst is van jou! 

En op je mailinglijst staan mensen die al hebben aangegeven dat ze geïnteresseerd zijn in wat het is waar jij mee kan helpen. Vol potentiële klanten dus. 

Als je het tenminste goed hebt aangepakt! 

Want hoe zorg je er nu voor dat jouw potentiële zielsklanten zich aanmelden voor jouw mailinglijst? Hoe zorg je er nu voor dat je een database vol potentiële klanten opbouwt? Zodat je een plek hebt om jouw diensten of producten onder de aandacht te brengen. 

En eigenlijk op commando geld kan verdienen?! Dat elke als jij er een mailtje uitstuurt met een aanbod er zich altijd nieuwe klanten aanmelden?

Dat ga ik je laten zien! In mijn nieuwste online workshop

Maak je Waanzinnige Aantrekkelijke Weggever

Een 2-delige workshop waarin ik je ga laten zien hoe ook jij een waanzinnige aantrekkelijk weggever kan maken om daarmee razendsnel je emaillijst te laten groeien met potentiële klanten!

Wat je goed moet snappen is dit:

Je emaillijst groeit niet vanzelf! Je moet mensen een reden geven om zich aan te melden voor jouw maillinglijst. Met een Waanzinnig Aantrekkelijke Weggever die naadloos aansluit bij wat het is waar jij mensen mee wilt helpen. Als je tenminste potentiële zielsklanten wilt aantrekken met jouw weggever. En dat lijkt me de bedoeling :). 

Het gaat hier dus niet om zomaar een leuk ebook te maken. We hebben het hier over het maken van een Waanzinnig Aantrekkelijke Weggever dat een Waanzinnig Pijnlijk Probleem voor jouw potentiële klant oplost. Waardoor deze niet anders kan dan jouw Waanzinnige Aantrekkelijke Weggever aan te vragen. En zich aan te melden voor jouw emaillijst. 

Waarna jij hem of haar kan gaan verwennen met extra waarde, informatie en inspiratie. En je diensten en producten kan gaan verkopen. 

En hoe je dat nu precies doet? Dat ga ik je laten zien in Maak je Waanzinnig Aantrekkelijke Weggever!

Hi! Ik ben Anke! 

Het is nu al weer bijna 4 jaar geleden dat ik mijn baan heb opgezegd en mijn eigen bedrijf begonnen ben.

Een bedrijf waarin ik vrouwen help die weten dat ze geboren zijn voor meer. En helemaal klaar zijn met het werk dat ze nu doen. Om te gaan ontdekken wat het is dat ze hier nu werkelijk op aarde te doen hebben. En daar geld mee te gaan verdienen! 

4 jaar geleden begon ik met 0. 0 mensen op mijn mailinglijst. En een handje vol mensen op mijn facebook pagina die daar nog zaten vanwege mijn vorige bedrijf. Een webwinkel :). Wat dus niets te maken had met wat ik toen ging doen. 

Wat voor mij het verschil heeft gemaakt? Waardoor mijn mailinglijst snel is gaan groeien? En ik dus ook snel klanten en inkomsten had in mijn bedrijf?!

Een Waanzinnig Aantrekkelijke Weggever! 

Die ik overal en nergens deelde. En binnen no time had ik meer dan 1000 mensen op mijn mailinglijst en was ik vertrokken! 

Maak je Waanzinnig Aantrekkelijke Weggever!

Klaar om je emaillijst snel te laten groeien met potentiële zielsklanten? Dan ben je klaar om jouw Waanzinnig Aantrekkelijke Weggever te maken! 

Het enige wat je hoeft te doen is beslissen dat dit het moment is, de eerste stap zetten en aan de slag gaan! 

En hoe je dat doet?! Dat ga ik je laten zien in de workshop Maak je Waanzinnig Aantrekkelijke Weggever!

Wat we gaan doen in Maak je Waanzinnig Aantrekkelijke Weggever?

In deze tweedelige workshop serie (verspreidt over 2 verschillende dagen) ga ik je precies laten zien hoe ook jij een Waanzinnig Aantrekkelijke Weggeven kan maken. Om daarmee je mailinglijst snel te laten groeien met potentiële zielsklanten! 

Want echt. Wil jij online ondernemen? Dan kan je niet zonder mailinglijst!!

Aan het eind van deze workshop serie heb jij: 

Complete helderheid over het onderwerp van jouw Waanzinnig Aantrekkelijke Weggever.
Heb je je eerste Waanzinnig Aantrekkelijke Weggever klaar om te delen met de wereld. 
En weet je hoe je je mailinglijst gaat laten groeien met jouw Waanzinnig Aantrekkelijke Weggever. 

Of te wel. 

Hoe mensen zich gaan aanmelden voor jouw Waanzinnig Aantrekkelijke Weggever!

Wanneer is deze workshop?
Deel 1: Woensdag 28 oktober om 10.00 uur.
Onderwerp van je Waanzinnig Aantrekkelijke Weggever.
Hoe maak je je Waanzinnige Aantrekkelijke Weggever.

Deel 2: Woensdag 4 november om 10.00 uur
Bespreken van jouw Waanzinnig Aantrekkelijke Weggever. 
Je mailinglijst laten groeien met jouw Waanzinnig Aantrekkelijke Weggever. 

Waar is deze masterclass?
Helemaal online. Na aanmelding ontvang je van mij een link naar de speciale online omgeving waar je de workshop serie live kan volgen.

En uiteraard komt er ook een opname. 
Die krijg je na afloop van elke workshop via de mail toegestuurd. 

En je ontvangt levenslange toegang tot de opname van deze workshop serie 

Wat is je investering voor dit alles?
77€

Klik op de button hieronder om je aan te melden!