Een 6 weekse online training waarin ik je alle ins en outs van het werken met orakelkaarten laat zien.

Ben jij klaar om in de magische wereld van orakelkaarten te stappen?!

Klinkt leuk he? Magische wereld? En het is ook leuk! Orakelkaarten dan! Maar magisch? Zeker! Alleen minder magisch dan je waarschijnlijk denkt :). Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik ben een nuchtere meid. Altijd al geweest. En als ik dan anderen vertelde dat ik iets met kaarten deed. Kaarten legde. Voor mezelf en anderen. Dan vielen ze bijna van hun stoel. Jij?! Maar jij bent toch zo nuchter zeiden ze dan.

Nu heb ik nuchter en spiritualiteit nooit als 2 verschillende dingen gezien. Volgens mij gaan nuchter zijn en spiritualiteit heel goed samen! Juist heel handig. Om niet te veel met je hoofd in de wolken te blijven zweven maar gewoon met je beide voetjes op de grond te blijven staan. Maar wel verbonden! Met ‘daar boven’. Wat dat ook is. En hoe je dit ook ziet.

Ik zie orakelkaarten namelijk als een soort spirituele coachingskaarten. Voor momenten dat je even vast zit. Niet weet hoe je verder moet. En een inzicht nodig hebt. Om je te helpen verbinden. Met je gevoel. Je intuïtie. Je hart. Je innerlijk weten. Hoe je het maar noemen wilt.

Om je te laten zien waar je vast loopt. Wat je nodig hebt. Welke kant je op mag gaan. Dat soort dingen.

Toen ik dan ook ongeveer 10 jaar geleden voor het eerst met orakelkaarten in aanraking kwam voelde het dan ook als een soort thuis komen. Als een weten. Dat dit het was. Waarmee ik verder mocht gaan. En dat heb ik dan ook gedaan. Ik ben met de kaarten aan de slag gegaan. Eerst voor mezelf. Later ook voor anderen. En hoe leuk ik het ook vond om kaarten te leggen voor anderen. Ik merkte dat ik het nog leuker vind om jou te laten ontdekken hoe je zelf met orakelkaarten aan de slag kan gaan. Hoe de kaarten ook met jou kan laten praten. Dat ook jou wat te vertellen hebben!

Zodat je niet stad en land hoeft af te zoeken naar een ander die de kaarten voor je legt. Maar dit gewoon zelf kan doen! Voor jezelf! En als je dat wilt natuurlijk ook voor een ander :).

Hoe ik orakelkaarten zie?

Als een perfect hulpmiddel om je hoofd met je gevoel te verbinden.

Want zoals ik al vaker heb gezegd, ik geloof er heilig in dat je alle antwoorden in jezelf kan vinden. Met of zonder kaarten :). Maar soms ik het gewoon lastig. Om echt verbinding te kunnen maken met je gevoel. En volledig te vertrouwen op wat het is dat je voelt. En daar komen orakelkaarten perfect van pas.

Hoe orakelkaarten werken? Volgens de Wet van de Aantrekking! En laat dat nu precies waar ik, ook in dit bedrijf, de hele dag mee bezig ben. Elke dag over praat.

Grappig is dat. Ik dacht dat mijn liefde voor orakelkaarten niet samen ging met mijn huidige bedrijf. Omdat ik nu iets heeeel anders aan het doen ben. Terwijl ik gewoon thuis echt nog regelmatig de kaarten voor mezelf leg.

Totdat ik me dus realiseerde: het is helemaal niet anders! Het is in de kern precies het zelfde! Het heeft allemaal te maken met contact maken met je gevoel, vertrouwen op je gevoel en het leven creëren wat je wilt!

En toen wist ik dat ik mocht ophouden mezelf voor de gek te houden. Want ja, ik sta toch voor doen waar je van houdt? Doen wat je leuk vindt? En ik vind orakelkaarten leuk! En ik vind het leuk om jou te laten zien hoe ook jij met orakelkaarten kan werken. Hoe de kaarten ook met jou kunnen praten. Hoe ook jij antwoorden kan vinden op levensvragen met behulp van orakelkaarten! En daarom dus dit! 

Werken met Orakelkaarten! – Een 6 weekse online training waarin jij alle ins en outs van het werken met orakelkaarten gaat ontdekken! 

Je gaat je onderdompelen in de magische wereld van de orakelkaarten! Die dus minder magisch zijn als je misschien had gedacht. Het is allemaal energie. Het werkt allemaal op basis van de Wet van de Aantrekking. En je trekt dus altijd die kaart aan die perfect bij je past. Maar dat ga je ontdekken in de training!

Wat gaan we doen?

6 weken lang. Elke week een training. Elke week opdrachten. En. Huiswerk begeleiding! En een certificaat!

Hoe leuk is dat?

Elke week. Als je de module van die week hebt afgerond. En de opdrachten van die week hebt gedaan. Mag je mij je huiswerk mailen. En kijk ik erna. En geef je feedback! Gewoon. Vanuit mijn gevoel. Wat ik voel. Dat de kaarten je te vertellen hebben.

En aan het eind van die 6 weken? (En als het je een paar weken langer duurt om het af te ronden is ook niet erg 🙂 ). Als je al je huiswerk opdrachten hebt gedaan en naar me hebt opgestuurd?

Dan stuur ik je een certificaat dat je deze training met succes hebt afgerond!

Na afloop van deze training weet jij alles over hoe ook jij orakelkaarten kan gebruiken voor het beantwoorden van levensvragen. Ik laat je zien hoe de kaarten kan gebruiken om nog meer op je gevoel te vertrouwen. Je gaat ontdekken hoe je met behulp van orakelkaarten antwoorden kan krijgen op alle mogelijke levensvragen, zoals vragen over liefde, levensdoel en gezondheid. En natuurlijk laat ik je ook zien hoe je de kaarten kan gebruiken om vragen van anderen te beantwoorden!

Voor wie is deze training?

De online training ‘Werken met orakelkaarten’ is perfect voor jou als je op zoek bent naar meer mogelijkheden om je te verbinden met je gevoel. Als je gewoon weet dat je een super gevoelsmens bent maar het je niet altijd lukt om bij je gevoelens te komen. De training is ook super geschikt als je op zoek bent naar een andere manier om antwoorden te vinden op levensvragen. Vragen zoals: waarom ben ik hier? Wat heb ik hier op aarde te doen? Wat is mijn levensmissie? Kunnen ook met de kaarten beantwoord worden.

En verder is deze training natuurlijk ook ideaal als je gewoon nieuwsgierig bent naar orakelkaarten en er meer over wilt weten. Contact wilt maken met je spirituele helpers. Wilt leren zelfstandig kaart readings te doen. En misschien zelfs een spirituele praktijk wilt beginnen! Trouwens, ik vind dat orakelkaarten het perfecte hulpmiddel zijn voor elke coach!

Maar boven al is deze training de place to be als je wilt leren hoe orakelkaarten te gebruiken om je meer te kunnen verbinden met en vertrouw op je gevoel!

Je investering voor al dit moois?

Ik heb deze training altijd voor €197,- verkocht. Maar dat gaan we nu niet doen :). Want weet je wat het is? Ik ben super gepassioneerd over orakelkaarten. Naast alle antwoorden op levensvragen die ze je kunnen geven zijn orakelkaarten ook het perfecte hulpmiddel om je meer te verbinden met je gevoel. En te vertrouwen op je gevoel! En daarom wil ik dat iedereen deze training kan doen!

Je investering voor de 6-weekse training ‘Werken met Orakelkaarten’ is dan ook maar €97,-!

Dus wat wordt het? Ben je

Klaar om in de magische wereld van orakelkaarten te stappen?

Klik op de button hieronder en meld je aan!

En binnen een paar minuten heb je de eerste module van deze training in je mailbox!!!

Waarom zou je mee?

Omdat ik vind dat iedereen de bijzondere werking van orakelkaarten moet ervaren! Maar dat is natuurlijk geen reden :). Doe het niet om mij. Doe het om jezelf! Om je te verbinden met je gevoel! Je te verbinden met je eigen spiritualiteit! Om de antwoorden die in je zitten, op al je levensvragen, naar boven te halen! Zodat ook jij gaat vertrouwen op je gevoel!

Wat ga je ontdekken in deze training?

Wat gaan we doen in deze 6 weken? 6 weken lang. Elke week een module. Met daarin een training, video’s en werkbladen. En de mogelijkheid om je eerste kaartleggingen ed naar me te mailen en mijn persoonlijke feedback te ontvangen! En natuurlijk je certificaat aan het eind van deze training!

Module 1: Vertrouw op de kaarten

In deze module leggen we de basis zodat jij vertrouwen krijgt om met de orakelkaarten aan de slag te gaan.
Ik laat je zien:

Hoe je de kaarten voorbereid
Hoe je de kaarten gebruikt (zoals het schudden en bewaren van kaarten)
Welke vragen de kaarten kunnen beantwoorden
Wat de vraag achter de vraag is
Hoe je een kaart trekt
Hoe je de kaarten interpreteert en wat je doet als dit niet duidelijk is
De 1 kaart reading

Module 2: Vertrouw op je intuïtie

In deze module ga je verder aan de slag met de verschillende legpatronen en leer je echt op je intuitie te vertrouwen.
Ik laat je zien:

Hoe je een kaartenset kiest
Hoe je jezelf voorbereid op een reading
Dat je mag vertrouwen op je intuitie
De 3 kaarten reading
Hoe je kan werken met meerdere kaartensets
Hoe je het verhaal gaat vinden
Wat je doet als het niet duidelijk is

Module 3: De diepte in – 1

In deze module gaan we een stapje verder en gaan we gericht aan de slag met specifieke legpatronen voor specifieke vragen.
Ik laat je zien:

Hoe je het antwoord vindt op liefdesvragen
Hoe je het antwoord vindt op levensdoel vragen
Hoe je het antwoord vindt op gezondheidsvragen

Module 4: De diepte in – 2

In deze module leer je nog meer details uit de kaarten te halen.
Ik laat je zien:

Hoe je het antwoord vindt op ja / nee vragen
Hoe je tijdsgebonden vragen kunt beantwoorden
Hoe je het antwoord vind op vragen over vorige levens
Hoe je een jaarlegging kan doen

Module 5: Word een expert

In deze module gaan we aan de slag met alle onzekerheden en twijfels die in het proces van readings doen naar boven kunnen komen. Ik leer je hoe je hier mee om kunt gaan en wat je nodig hebt om vol vertrouwen met de kaarten aan de slag te kunnen gaan.
Ik laat je zien:

Hoe je met onzekerheden om kunt gaan
Hoe je readings aan anderen kunt geven
Wat je doet als je reading niet duidelijk is
Hoe je je eigen leggingen kan maken

Module 6: Word een professional

Na het afronden van deze module heb jij echt de top bereikt en ben je er klaar voor om zelfstandig readings te gaan geven. Ik leer je hoe je een eigen praktijk kan starten en hoe je aan klanten kunt komen.
Ik laat je zien:

Hoe je een eigen praktijk kunt starten
Hoe je readings via de telefoon geeft
Hoe je reading via het internet of de mail geeft
Hoe je klanten aan kunt trekken
Hoe je je prijzen bepaald
En natuurlijk gaan we nog meer leggingen doen!

En dat is nog niet alles! Ik heb ook nog 3 toffe bonus modules voor je! Iets over getallen, aartsengelen en beschermengelen. Laat je verrassen :).

En nog een hele gave super bonus!!! Om je te helpen. Echt te vertrouwen. Op de kaarten. Maar bovenal. Op jouw gevoel! Want dat is waar het uiteindelijk om draait! Wat hebben de kaarten jouw te zeggen! Wat zegt jouw gevoel?!

Maar vooral omdat ik het gewoon leuk vind om te geven :).

En daarom dit. Als extra bonus. Van mij. Voor jou. Mijn 3-weekse video training: Vertrouw op je gevoel en word je eigen leider!

Helemaal gratis en voor niets :). Bij Werken met Orakelkaarten!!

Klaar om in de magische wereld van orakelkaarten te stappen?

Klik op de button hieronder en meld je aan!

En binnen een paar minuten heb je de eerste module van deze training in je mailbox!!!

Ok. Nog even samenvattend. Dit is wat je krijgt. 

Werken met Orakelkaarten

-6 modules boordevol informatie
-3 bonusmodules
-Mogelijkheid om je huiswerk van de week naar me te mailen en mijn persoonlijke feedback hierop te ontvangen!
-Certificaat na afloop van deze training als je alle modules hebt afgerond en je huiswerk naar me hebt gemaild.
-Bonus training Vertrouw op je gevoel en word je eigen leider

Dus. Klaar om de kaarten ook tegen jou te laten spreken? Klaar om te gaan werken met orakelkaarten?

Klik op de button hieronder en meld je aan!

En binnen een paar minuten heb je de eerste module van deze training in je mailbox!!!

Vragen?

Vraag 1: Kan ik echt leren om met orakelkaarten te werken?

Ja hoor! Ik ben er echt heilig van overtuigd dat iedereen (die dit uiteraard wilt en zich er voor inzet) in staat is om te leren werken met orakelkaarten. Alles wat je nodig hebt is een duidelijke uitleg van het hoe en het wat. Plus leren om te vertrouwen in je eigen intuïtie en spirituele vermogens. En dat is nu precies wat je in deze training gaat leren!

Vraag 2: Wat als ik opeens geen tijd meer heb om deze training af te maken?

Niets aan de hand. Deze training kun je volledig in je eigen tempo doen. Na aanschaf van de training heb je onbeperkt toegang tot het materiaal. Je kan op elk gewenst moment weer inloggen en verder gaan met waar je gebleven was. Alle modules volgen elkaar in een logische wijze op. Dus als je even 2 weken wilt pauzeren ivm vakantie of iets dergelijks dan is dat geen probleem. De Facebook groep blijft ook gewoon open!

Vraag 3: Ik heb een eigen set orakelkaarten. Kan ik deze ook bij de training gebruiken?

Natuurlijk! Zelf werk ik vooral met de kaarten van Doreen Virtue. Die zal je dan ook regelmatig in de training voorbij zien komen. Maar in principe is elke set orakelkaarten geschikt om voor deze cursus te gebruiken. Let wel, deze cursus gaat over orakelkaarten en niet over tarot, lenormand of zigeunerwaarzegkaarten.

Vraag 4: Ik heb nog geen orakelkaarten. Waar kan ik deze bestellen?

Je kan kaarten bestellen via Koppenhol (www.tarot.nl) of gewoon bij bol.com. Vind je het lastig om te kiezen? Geen probleem. Ik en je mede cursisten helpen je graag! Plaats een berichtje in de facebook groep of stuur me een mailtje en we hebben het er over.

Vraag 5: Ik wel alleen maar leren om de orakelkaarten voor mezelf te gebruiken. Is deze training dan ook voor mij geschikt?

Zeker weten! Alle technieken om readings voor anderen te doen zijn ook op jezelf van toepassing. dus ook als jij alleen de kaarten voor jezelf wilt gebruiken, en meer wilt dan alleen een dagkaart of 1 kaartreading, is deze training super geschikt voor jou!

Vraag 6: Hoe betaal ik en wat gebeurt er dan?

Je betaald door op de knop ‘ja ik doe mee’ te klikken. Je wordt dan op de betaalpagina terecht. Als je betaling verwerkt is wordt je doorgestuurd naar een pagina waar je je naam en emailadres achter kunt laten. Je ontvang dan direct een bevestiging. In de loop van de dag ontvang je van mij een mail met daarin de link en je inlog gevens voor de afgesloten leden omgeving voor deze training.