Ben jij klaar om te worden wie het is dat je wilt zijn en daarmee het leven te creëren dat je wilt?

JE KAN HET PAS WORDEN ALS JE HET BENT.

Ik geloof dat dit waar is. Ik weet dat dit waar is. Je moet het zijn voordat je het kan worden.

Alles ontstaat van binnen uit. Alles! Echt. Alles!

Hoe?

Door wie jij bent!

Wil je meer overvloed in je leven? Dan zal jij meer overvloed moeten zijn.
Wil je meer liefde in je leven? Dan zal jij meer liefde moeten zijn.
Wil je meer geluk in je leven? Dan zal jij meer geluk moeten zijn.

Dat is hoe het werkt!

Verandering ontstaat niet in de buitenwereld. Verandering ontstaat niet als jij van alles om je heen gaat veranderen.

VERANDERING ONTSTAAT ALS JIJ VERANDERT!

Als jij wordt wie het is dat je wilt zijn. Als jij gaat leven vanuit zijn! Nu! Ook als je het nog niet bent!

Op dat moment. Als je dat kan. Als je dat doet. Als je zo leeft.

Dan verandert alles!

Waarom doen we dat niet? Waarom veranderen we niet?

Omdat je denkt dat het niet kan! Denkt dat jij het niet kan!

Dat was het met mij in ieder geval. Ik dacht dat het niet kon. Dat ik het niet kon. Niet echt in ieder geval. Ik bedoel. Dat zeggen we toch altijd?

Ik bent wie ik ben.
Ik ben nu eenmaal zo.

Ik ben verlegen. Ik ben bescheiden. Ik ben bang. Ik ben iemand die begint te praten zonder na te denken. Ik ben geen ondernemer.

Ik ben….
Ik ben geen…

Met het idee dat dit een vaststaand feit is. Een onveranderbare waarheid.

Dat het zo is. En dus altijd zo zal blijven.

Dat heb ik ook altijd gedacht.

Maar dat is het niet! Het is geen feit. Het is geen waarheid! 

JIJ KAN VERANDEREN! JIJ KAN WORDEN WIE HET IS DAT JE WILT ZIJN! EN HET LEVEN LEVEN DAT JE WILT LEVEN!

Als je begint met leven vanuit zijn!

Andersom dus! Andersom dan wat we gewend zijn. Andersom dan hoe we geleerd hebben te leven.

Hoe ik ook altijd heb geleefd! Nadenkend over wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik? Er altijd van uitgaande dat ik was wie ik was. En ik het daar mee moest doen.

Wie ik dacht dat ik was?

Iemand met weinig vertrouwen in zichzelf.
Iemand die niet durfde.
Een angsthaas.
Niet goed genoeg.
Geen ondernemer :).
Iemand die nog niet genoeg wist.

Zo iemand :).

En dus deed ik niet. Jaren niet. Wat ik diep van binnen voelde wat ik moest doen.

Want ja, ik vond het eng. En ik was nu eenmaal iemand die niet zo goed durfde. Een eigen bedrijf? Zou me geweldig lijken. Maar ja, ik was nu eenmaal geen ondernemer.

En ik dacht. Wie weet. Ooit. Als ik wat meer vertrouwen heb ik in mezelf. Wat meer in mezelf geloof. Me meer een ondernemer voel. Wie weet. Dan. Ga ik dan doen. Wat ik voel dat ik moet doen.

Wat ik heb ontdekt?

Dat je het niet hoeft te accepteren! Wie je denkt dat je bent! En hoeft te wachten. Totdat je uit het niets op een ochtend anders gaat voelen. En je opeens wel durft. 

Want ja, laten we eerlijk zijn. Dat gaat nooit gebeuren. Het is bij mij in ieder geval nooit spontaan gebeurt. En bij jou ook niet. Anders was het ondertussen wel gebeurd.

Maar het kan wel! Je kan je wel anders voelen! Je kan iemand anders worden! Je kan de persoon worden die je wilt zijn!

Hoe?

Door te beslissen wie het is dat je wilt zijn! Nu!

En in de energie van die persoon te stappen. Nu! Te denken als die persoon. Te geloven wat die persoon zou geloven. Te doen wat die persoon zou doen. Nu!

En dan? Wat dan?

Dan word je op een dag wakker en denk je inderdaad verrek! Ik ben wie ik altijd wilde zijn! En kijk je om je heen en denk je. Shit. Ik leef het leven wat ik altijd wilde leven!

Want dat is hoe het werkt!

JE MOET HET ZIJN VOORDAT JE HET KAN WORDEN!

En dat kan! Je kan zijn! Wie het is dat je maar wilt zijn! Nu! Voordat je het daadwerkelijk bent :).

En daardoor het leven creëren wat je werkelijk wilt!

Sinds ik dit door heb. Echt door heb. Hoe dit werkt. En op deze manier leef.

Is  alles voor me verandert! Alles!

En dat wil ik ook voor jou!

En daarom heb ik deze training ontwikkeld.

WORDEN WIE JE WILT ZIJN

3 weken lang. Jij en ik. Elke week een video training. En 3x per week actiebladen. Oefeningen. Om dit alles in je systeem te integreren. Want daar gaat het uiteindelijk om. 

Zodat je echt kan zijn! Wie het is dat je wilt zijn! En het kan worden!

Voelt dit als een JA DIT WIL IK training voor jou?!

Wacht dan niet langer en meld je aan!

Waarom mee doen?

Tja. Waarom zou je mee doen? Wat zal ik hier eens op antwoorden :).

Weet je wat het is. Wat ik om me heen zien. Vrouwen zoals jij mee worstelen. En waar ik ook jaren mee geworsteld heb. Verlangen. Dromen. Naar een ander leven. Een leven met meer vrijheid, passie, plezier. Meer rust. Meer voldoening.

En proberen. Van alles proberen. Om dit voor elkaar te krijgen.

Maar het blijft bij proberen!

Waarom? Omdat je het niet bent!

Je kan alle actie nemen die je wilt. Alle actie die je maar kan verzinnen. Doen wat jij denkt dat je moet doen. Om je leven die kant op te sturen dat je wilt dat het gaat.

Maar zolang jij niet bent. Wie het is dat je wilt zijn. Zal het niet gebeuren! Zal het niet ontstaan. Zal je het niet leven!

Waarom niet?

Omdat het niet van de juiste energie komt! De energie van zijn! Want die energie van zijn?! Die trekt aan als een magneet! Is super aantrekkelijk! En maakt dat wat jij wilt jou ook wilt!

Dus stop met lukraak dingen te doen. En begin met zijn! Wie het is dat je wilt zijn! Om van daaruit dingen te doen! En ervaar het verschil!

Waar gaan we het over hebben?

-Wie ben je nu?
-Hoe zie je jezelf?
-Wat geloof je over jezelf?
-Hoe je altijd krijgt wat je gelooft.
-Wie wil je zijn?
-Hebben, doen, zijn.
-Zijn, hebben, doen.
-Leven vanuit zijn. Hoe doe je dat nu?
-En nog veeeel meer!

O ja, nog even goed om te vermelden :). Dit is geen achterover leunen en lekker informatie opnemen training! Dit is een ik ga aan de slag en doe het werk training! Dat is in ieder geval wat ik van jou verwacht! 3x per week krijg je van mij actiebladen. Met nog meer tips en tricks. Oefening. Om direct mee aan de slag te gaan! Om echt de diepte in te gaan. In jezelf! Echt in jezelf te gaan graven. Zodat ook jij aan het eind van deze 3 weken kan gaan leven vanuit zijn!

En het leven gaan leven dat je wilt!

Tijd om aan de slag te gaan! Met het echte werkt! Het innerlijke werk! En te worden wie het is dat je wilt zijn! Ik heb er zo’n zin in. Want dit is waar het werkelijk om gaat!

Veel gestelde vragen

Vraag 1: Wat als ik opeens geen tijd meer heb om de training te volgen?

Geen probleem. Je kan deze training in je eigen tempo doen. Je ontvangt alle informatie en opdrachten in je mailbox en die blijven dus in jou bezit. Wel heeft het zeker voordelen om de training “live” te volgen omdat je zo mee kan liften op de energie van de groep. Maar mocht dit door omstandigheden niet mogelijk zijn dan kan je gewoon later beginnen of later de draad weer oppakken.

Vraag 2: Hoe betaal ik en wat gebeurd er dan?

Je betaald door op de knop ‘ja ik doe mee’ te klikken. Je wordt dan op de betaalpagina terecht. Als je betaling verwerkt is wordt je doorgestuurd naar een pagina waar je je naam en emailadres achter kunt laten. Hierdoor weten we zeker dat vanaf vrijdag de mails met informatie en opdrachten in je mailbox terecht komen.

Vraag 3: Wie is Anke?

Ja, wie ben ik? Ik ben Anke en ik heb mijn passie gevonden in het helpen van vrouwen om angsten en frustraties los te laten, je magie te laten schijnen om een Magisch Leven te creëren! Zolang ik me kan herinneren heb ik me al bezig gehouden met de Wet van de Aantrekking. Eerst alleen voor mezelf, later ook in mijn werk als diëtist en nu dus volledig in het licht als een Magisch Leven expert. Waardoor ik nu werkelijk kan zeggen: Dit is het! Ik leef mijn passie, mijn droom, mijn Magisch Leven!

Hoe ben ik hier gekomen?

Er komt een punt dat je niet anders kan doen, dan wat goed voelt.

Jaren heb ik als diëtist bij verschillende organisaties gewerkt. Maar ik liep vast omdat ik me aan steeds meer regeltjes moest houden wat ik helemaal niet wilde. Ik wilde vrij zijn en mensen helpen. En me niet druk maken over hoeveel tijd ik aan iemand kon besteden. Ik wilde het verschil maken voor mensen. Ondertussen las ik alles wat los en vast zat over de Wet van de Aantrekking en was ik hier zelf al druk mee bezig. Ik snapte dat weer een nieuwe baan niet de oplossing zou zijn en dus ben ik voor me zelf begonnen. Veilig naast mijn goed betaalde baan in loondienst. Want ja, zekerheden loslaten is iets waar ook ik niet zo goed in was. Maar daardoor was ik opeens meer dan fulltime aan het werk. Ik moest steeds meer dingen van mezelf waardoor ik aan alles wat ik deed een hekel begon te krijgen. Ik zou bijna de handdoek in de ring gooien toen ik me realiseerde dat het leven bedoeld is om leuk te zijn! Ik ben terug gegaan naar de basis van de Wet van de Aantrekking: weten wat je wilt, heb vertrouwen en bereid je voor. Ik wist wat ik wilde, ik had vertrouwen en heb me voorbereid door tijd te maken voor wat ik wilde en dus mijn baan opgezegd. Sindsdien help ik vrouwen om van hun wens werkelijkheid te maken en ook het leven van hun dromen te creëren!