Work met mij Vibes

Klaar om Magische stappen te zetten?

En de vrijheid in je leven te creëren waar je zo naar verlangt?

Ga doen wat het is dat jij het op aarde te doen hebt. Mensen helpen! Zodat ook jij het leven en bedrijf kan creëren waar je naar verlangt!


NAAR HET AANBOD

Het is nog niet zolang geleden dat ik was waar jij nu bent.

Vast in een baan die je niet meer wilt maar doodsbang om hem los te laten.
Elke vrije minuut vastgeplakt achter je laptop. Wanhopig om je online bedrijf van de grond te krijgen. Ontdekken waarin je wilt ondernemen. Wat jouw droombedrijf gaat zijn. En als je dat een beetje helder hebt. Elke week een nieuwe strategie uitproberen om je bedrijf van de grond te krijgen.

En ondertussen?
Moe van alle ballen in de lucht te houden. En jezelf afvragend of het je ooit gaat lukken om een succesvol online bedrijf te creëren.
En je ooit de vrijheid in je leven gaat ervaren waar je zo naar verlangt!


Wat het voor mij allemaal heeft verandert?

Het moment dat ik besefte dat mijn droombedrijf niet iets was dat ik buiten mezelf zou vinden. Maar dat ik het vanuit mezelf mocht laten ontstaan.
Dat was het moment dat alles voor me veranderde.
Ik heb alle regels losgelaten waarvan ‘ze’ zeggen dat je het moet doen.

Je weet wel:

Hoe je de perfecte niche uitkiest.

Hoe je online moet ondernemen.
Hoe je een online programma maakt.
Hoe je je diensten en programma’s online moet verkopen.

Allemaal bullshit!

Bullshit dus :).
En ben het op mijn eigen manier gaan doen! Niet vanuit mijn hoofd. Maar vanuit mijn hart! En laat me leiden door mijn innerlijke leiding.

Ik combineer eenvoudige systemen en structuren met spirituele principes.

Ik meng de praktische kant van het starten en runnen van een online biz met energie en afstemmingswerk. Want als je je energie niet op orde hebt! Geen energetische match bent voor wat het is dat je wilt. Dan maakt het niet uit wat je doet om jouw droombedrijf te creëren.
Het gaat niet voor je werken!

En sinds ik deze shift heb gemaakt. In mezelf en in mijn bedrijf. Creëer ik Magische resultaten in mijn bedrijf.

Ik help mijn klanten met de combinatie van het innerlijke én uiterlijke werk! Precies weten wat je moet doen. Om je droombedrijf neer te zetten.

Gemakkelijke systemen en structuren. Ik houd niet van gedoe. En dat combineren met het energetische werk. Waardoor je acties zoveel meer voor je gaan werken!

Of te wel. Ik help je om Magisch te ondernemen.
Want dat is de enige manier om gemakkelijk en moeiteloos jouw droombedrijf te creëren!

Tijd om jouw Zielsbedrijf te creëren!

1

Maak en verkoop je online training in 42 dagen

Klaar om je droombedrijf neer te zetten en te gaan doen waarvoor je hier op aarde bent? Dan is de Magisch Ondernemen Academie voor jou!

Dit is mijn complete business manifestatie systeem waarin ik je laat zien hoe je jouw zielswerk om kan zetten in een winstgevend bedrijf. En geld gaat verdienen met doen waar je van houdt!


Meer informatie

2

Groei je NWM biz

Ben je helemaal klaar met het maken van namenlijsten? En het benaderen van al je vrienden en familie. Waar je super druk mee bent maar je niet de resultaten geven die je wilt? Dan is Groei je Netwerk Marketing biz voor jou!

Stop met jagen! En begin met aantrekken. Het aantrekken van zielsmensen voor jouw Netwerk Marketing biz. Zodat ook jouw Netwerk Marketing biz snel en gemakkelijk gaat groeien.
En je eindelijk geld gaat verdienen met doen waar je van houdt.


Meer informatie

3

Boost je Sales

Worstel jij met verkopen? Heb je weinig tot geen klanten en inkomsten in jouw online bedrijf? Doe je alle dingen die je denkt dat je moet doen. Waarvan ‘ze’ zeggen dat je ze moet doen.

Gebruik je alle bekende strategieën om klanten te vinden. Maar toch heb je nog niet de resultaten die je wilt?!
Dan is Boost je Sales voor jou!


Meer informatie

4

Magisch Ondernemen Academie

Klaar om je droombedrijf neer te zetten en te gaan doen waarvoor je hier op aarde bent? Dan is de Magisch Ondernemen Academie voor jou!

Dit is mijn complete business manifestatie systeem waarin ik je laat zien hoe je jouw zielswerk om kan zetten in een winstgevend bedrijf. En geld gaat verdienen met doen waar je van houdt!


Meer informatie

5

Jouw Zielsbedrijf idee formule

Ben jij een gedreven vrouw die weet dat ze geboren is voor meer? En ben je he-le-maal klaar met het werk dat het is dat je nu doet? En weet je. Voel je! Diep van binnen. Dat je gewoon eigen baas wilt zijn. Je eigen bedrijf wilt runnen!

Maar heb je geen idee hoe dit eruit moet zien? Waarin je wilt gaan ondernemen. En waarmee jij de wereld wilt gaan helpen?
Dan is mijn 3-delige training Jouw Zielsbedrijf idee formule voor jou!


Meer informatie

6

Manifestatie Doorbraak Methode

Genoeg van de worsteling en klaar om het leven en bedrijf te creëren dat je wilt! Met gemak en vanuit flow door te doen waar je van houdt?! Dan is de Manifestatie Doorbraak Methode voor jou!

Mijn unieke 5-stappen manifestatie systeem om de Wet van de Aantrekking voor je te laten werken!


Meer informatie