Hoe kijk jij naar het leven?

Je weet wel, ben je een optimist of een pessimist? Is bij jou altijd het glas halfvol of juist half leeg? Zie je altijd apen en beren op de weg of denk je juist in kansen en mogelijkheden?

Wat het verschil is? Het verschil tussen een leuk leven en een ploeter leven. Een waarin je doet waar je van houdt, plezier maakt, geniet, in de flow bent of een leven waarin je worstelt en ploetert. Een leven dat zwaar voelt. Dat dus.

En heeft dit werkelijk te maken met hoe jij naar het leven kijkt? Ja!

Wat aandacht krijgt groeit!

Dit is een waarheid als een koe. Wat aandacht krijgt groeit. Dus waar geef jij je aandacht aan? Aan alle dingen die je niet meer wilt in het leven? En hoe pakt dit voor je uit? Hoe loopt je leven? Doe je wat je wilt. Ervaar je je leven vol vrijheid, passie en plezier? Nee?

Dat betekent dat je met de verkeerde bril naar het leven kijkt! Tijd om een andere bril op te zetten. Een roze bril! Om op een andere manier naar je leven te kijken. Je aandacht te richten op wat het is dat je wel wilt. En dan? Dan gebeuren er magische dingen! Dan wordt het pas écht leuk!

Kan het echt zo makkelijk zijn?

Ja!

Zelf heb ik jaren lang met de verkeerde bril op gelopen. Ook al had ik toen nog niet eens een bril :). Laat ik het maar eerlijk zeggen. Ik was een pessimist. Zo eentje van: laat ik me maar op het ergste voorbereiden dan kan het alleen maar meevallen.

En dat deed het ook. Het viel altijd mee. Want dat verwachte ik. Maar het ging nooit makkelijk. Het was nooit leuk. Het was altijd hard werken. Ploeteren. Er aan trekken.

Totdat ik de omslag heb gemaakt. De omslag durfde te maken. Tot ik bewust een andere bril heb opgezet. Anders naar het leven ben gaan kijken. En dan heeft alles veranderd. Mijn leven veranderd. Ik ben veranderd.

Mijn leven is zoveel leuker geworden. Ik ben zoveel leuker geworden. En het gaat allemaal zoveel makkelijker. Zoveel relaxter. Ik creëer nu wat ik wil in plaats van wat ik niet wil! Ik ben een bewuste creator geworden! Ik creëer mijn eigen werkelijkheid! En dat wil ik ook voor jou!

Vandaar mijn nieuwste programma:

Zie het leven door een roze bril – En creëer het leven dat je wilt!

14 dagen. Jij en ik. Online. Elke dag een korte training in je mailbox.

Zodat ook jij op een andere manier naar het leven gaat kijken. Je meer plezier en lol hebt in je leven. Het gewoon allemaal net een beetje leuker en makkelijker wordt. Je positief gaat denken. Je bewust je eigen ervaringen gaat sturen en eindelijk gaat aantrekken wat je werkelijk wilt!

Want dat is waar het hier om gaat! Je eigen werkelijkheid creëren! En dat is geen grap. Ik ben bloedserieus. Je hebt zoveel meer invloed dan je denkt. Je bent zoveel krachtiger dan je denkt. Alleen gebruik je nu die kracht vooral onbewust waardoor hij tegen je gaat werken. De truc is om die kracht in jezelf vóór je te laten werken!

Hoe je dat doet? Dat laat ik je zien in de ‘Zie het leven door een roze bril – En creëer het leven dat je wilt’ training!

Laat het leven je niet meer overkomen. Word een bewuste creator!

Voor wie is deze training?

De ‘Zie het leven door een roze bril – En creëer het leven dat je wilt’ training is speciaal voor al die gedreven vrouwen die zo graag willen maar klaar zijn met niet durven. Klaar zijn met overal apen en beren op de weg zien. Die klaar zijn met het denken in problemen. Die klaar zijn met twijfelen. Die klaar zijn met bang zijn. En klaar zijn om te gaan geloven! Geloven in zichzelf! Geloven in het leven! In de oneindige mogelijkheden die het leven je te bieden heeft. Vrouwen die er gewoon zo genoeg van hebben om het zichzelf zo moeilijk te maken.

Heb jij dat ook? Dat je denkt het moet toch makkelijker kunnen? Ik heb dat wel altijd gedacht. Gevoeld ook. Ergens in mijn tenen. Voelde ik het moet toch anders kunnen? Het moet toch makkelijker kunnen? Gewoon leuk. En relaxed. Vanuit flow. Zoiets.

En dan kan! Dus ben jij klaar voor een leuker en makkelijker leven? Een leven vanuit flow? Een positiever leven? Klaar om al het moois dat het leven je te bieden heeft naar je toe te trekken? Dat is mijn 14 daagse online training ‘Zie het leven door een roze bril – En creëer het leven dat je wilt’ voor jou!

Ja, dit wil ik?!

Laten we het dan over de kosten hebben 🙂

Je investering voor de 14 daagse ‘Zie het leven door een roze bril – En creëer het leven dat je wilt’ training is €47,-. 14 dagen lang, elke dag een mail in je mailbox boordevol informatie en opdrachten! Zodat ook jij het leven door een roze bril kan gaan bekijken en aan gaat trekken wat je echt wilt!

Wacht niet langer en doe mee!

Je ontvangt direct de eerste dag van deze training in je mailbox!

Waarom mee doen?

Wat als je het niet doet? Wat als je gewoon verder leeft zoals je nu leeft. Doorgaat met doen wat je altijd doet? Naar de wereld blijft kijken zoals je er altijd naar hebt gekeken? Wat dan? Nou, dat antwoord is simpel. Dan blijft je leven zoals het is. Zoals het altijd was! Het verandert niet! Vind je dat wel prettig? Vind je dat eigenlijk wel ok? Klik dan gauw weg. Maar als jij tot in je tenen voelt: neee! Ik ben toe aan verandering. Ik ben klaar met ploeteren. Klaar met worstelen. Klaar met ‘hard’ werken. Dan is deze training voor jou! Het wordt tijd om het allemaal wat makkelijker te maken. Om het jezelf wat makkelijker te maken. Om je leven wat makkelijker te maken. En dat mag! Dat is ok! Ook jij hebt toestemming om je leven leuk te laten zijn! En dat heb je, werkelijk waar, voor een groot deel zelf in de hand! Dus als jij klaar bent om achter het stuur van je leven te gaan zitten, klaar bent om de creator van je eigen werkelijkheid te worden. Klaar bent om bewust naar je toe te trekken meer van dat wat je wilt. In plaats van onbewust naar je toe te trekken wat je niet wilt, dan is ‘Zie het leven door een roze bril – En creëer het leven dat je wilt’ dé training voor jou!

Waar gaan we het over hebben in deze training?

-Gedachtekracht
-Intenties
-Hoe ook jij in jezelf kunt geloven
-Een bewuste creator worden
-Omgaan met angsten en blokkades
-Meditatie (en nee, dat is niet 3 uur stil op een berg zitten 🙂 )
-Affirmaties
-Jezelf centraal stellen
-Geloof en vertrouwen
-Welk verhaal vertel jij jezelf?
-Actie, actie, actie!
-Met de stroom mee varen
-Jezelf herprogrammeren
-Je energie hoog houden
-Doen wat je echt wilt
-En nog veel meer!

Na deze 14 daags ‘Zie het leven door een roze bril – En creëer het leven wat je wilt’ zal je leven nooit meer het zelfde zijn. Je kijkt anders naar het leven. Je bent een bewuste creator geworden en weet hoe je aan kan trekken wat je werkelijke wilt!

Wacht niet langer en doe mee!

Veel gestelde vragen

Vraag 1: Waarom heb ik deze training nodig?

Gun het jezelf dat je leven ook makkelijk mag zijn. Het hoeft niet moeilijk te zijn! Echt niet! Jij creëert je eigen werkelijkheid. En door anders te denken, anders naar je leven te kijken, verander je je eigen werkelijkheid! Dus als jij voelt dat het nu het moment is om in je eigen kracht te gaan staan. En werkelijk de kracht, de creatiekracht, die in zit. Die je in je voelt. Te gaan gebruiken. Dan is dit de training die je moet hebben!

Vraag 2: Wat als ik opeens geen tijd meer heb om de training te volgen?

Geen probleem. Je kan deze training in je eigen tempo doen. Je ontvangt alle informatie en opdrachten in je mailbox en die blijven dus in jou bezit. Wel heeft het zeker voordelen om de training “live” te volgen omdat je zo mee kan liften op de energie van de groep. Maar mocht dit door omstandigheden niet mogelijk zijn dan kan je gewoon later beginnen of later de draad weer oppakken.

Vraag 3: Hoe betaal ik en wat gebeurd er dan?

Je betaald door op de knop ‘ja ik doe mee’ te klikken. Je wordt dan op de betaalpagina terecht. Als je betaling verwerkt is wordt je doorgestuurd naar een pagina waar je je naam en emailadres achter kunt laten. Hierdoor weten we zeker dat vanaf maandag de mails met informatie en opdrachten in je mailbox terecht komen.

Vraag 4: Wie is Anke?

Ja, wie ben ik? Ik ben Anke en ik het is mijn passie om vrouwen te helpen weer verbinding te maken met je gevoel, zodat je weet wat het is dat je wilt en gaat doen wat je wilt. Het is mijn passie om vrouwen te helpen weer een bewuste creator te worden! Om angsten en frustraties los te laten, je magie te laten schijnen om een Magisch Leven te creëren!

Zolang ik me kan herinneren heb ik me al bezig gehouden met de Wet van de Aantrekking. Eerst alleen voor mezelf, later ook in mijn werk als diëtist en nu dus volledig in het licht als een Magisch Leven expert. Waardoor ik nu werkelijk kan zeggen: Dit is het! Ik leef mijn passie, mijn droom, mijn Magisch Leven!

Hoe ben ik hier gekomen?

Er komt een punt dat je niet anders kan doen, dan wat goed voelt.

Jaren heb ik als diëtist bij verschillende organisaties gewerkt. Maar ik liep vast omdat ik me aan steeds meer regeltjes moest houden wat ik helemaal niet wilde. Ik wilde vrij zijn en mensen helpen. En me niet druk maken over hoeveel tijd ik aan iemand kon besteden. Ik wilde het verschil maken voor mensen. Ondertussen las ik alles wat los en vast zat over de Wet van de Aantrekking en was ik hier zelf al druk mee bezig. Ik snapte dat weer een nieuwe baan niet de oplossing zou zijn en dus ben ik voor me zelf begonnen. Veilig naast mijn goed betaalde baan in loondienst. Want ja, zekerheden loslaten is iets waar ook ik niet zo goed in was. Maar daardoor was ik opeens meer dan fulltime aan het werk. Ik moest steeds meer dingen van mezelf waardoor ik aan alles wat ik deed een hekel begon te krijgen. Ik zou bijna de handdoek in de ring gooien toen ik me realiseerde dat het leven bedoeld is om leuk te zijn! Ik ben terug gegaan naar de basis van de Wet van de Aantrekking: weten wat je wilt, heb vertrouwen en bereid je voor. Ik wist wat ik wilde, ik had vertrouwen en heb me voorbereid door tijd te maken voor wat ik wilde en dus mijn baan opgezegd. Sindsdien help ik vrouwen om van hun wens werkelijkheid te maken en ook het leven van hun dromen te creëren!