BEN JIJ EEN GEDREVEN VROUW DIE WEET DAT ZE GEBOREN IS VOOR MEER?!

En ben je he-le-maal klaar met het werk dat het is dat je nu doet? En weet je. Voel je. Diep van binnen. Dat je gewoon je eigen baas wilt zijn? 

Maar heb je geen wat het is waarin je wilt ondernemen? Waarmee jij de wereld wilt gaan helpen?

Dan ben je hier op de juiste plek! 

Want het kan anders! Als jij het verlangen hebt om te gaan ondernemen. Voor jezelf beginnen. Mensen helpen! Dan heb je het in je om dit waar te maken. Ook al heb je nu nog geen idee hoe. 

Zelf heb ik ook zo lang rond gelopen met een verlangen naar meer. Meer vrijheid, meer passie, meer plezier. Doen wat je wilt, wanneer je het wilt en hoe je het wilt. 

Je eigen regels maken! Je eigen baas zijn. 

Heerlijk leek me dat. En het is ook heerlijk. Maar ik had gewoon geen idee waarin. Waarin wilde ik dan ondernemen? Waarmee wilde ik dan helpen. 

Ik heb lange tijd gedacht dat het wel iets met voeding zou moeten zijn. Want daar had ik toch voor geleerd. Daar had ik een diploma voor. Ik was immers diëtist. Dus dan zou ik daar toch in kunnen gaan ondernemen. Gewoon voor mezelf beginnen. Een eigen diëtistenpraktijk.

Ik heb allerlei opleidingen en cursussen gedaan. Waaronder een training Start je eigen diëtistenpraktijk. Maar er nooit iets mee gedaan. 

Waarom niet?

Omdat het niet was wat ik werkelijk wilde! Het was niet waarin ik werkelijk wilde gaan ondernemen. Het was niet wat ik hier op aarde te doen had! 

En pas toen ik dat helder had. Toen ik dat echt snapte. En ben in aan tunen op wat het dan wel was. Wat ik dan wel wilde. Wat ik werkelijk wilde. Toen is voor mij alles verandert. Had ik al heel gauw helder wat het was dat ik hier op aarde te doen heb. Waar ik de wereld mee wilde helpen. En hoe ik daar geld mee kon gaan verdienen. Want ja. Ook dat is belangrijk. 

En dat wil ik ook voor jou! En daarom heb ik dit voor je gemaakt. 

Vind je zielsbedrijf idee

Een online workshop waarin je gaat ontdekken waarin jij wilt gaan ondernemen. Wat het is dat jij hier op aarde te doen hebt. En hoe je hier mee geld kan verdienen! Zodat ook jij kan gaan doen wat het is dat je echt wilt! 

Wat je goed moet snappen is dit:

Jouw zielsbedrijf. Wat het is dat jij hier op aarde te doen hebt. Waar jij mensen mee wilt helpen. Komt niet als een duidelijke functie omschrijving. 

Wat het is dat jij werkelijk wilt. Waar jij super blij van wordt. Waarvoor jij hier op aarde bent. 

Is dieper dan dat! Gaat dieper dan dat! 

Uiteindelijk draait het om 1 ding. Je boodschap! 

Wat is de boodschap die jij met de wereld te delen hebt! 

En als je dat weet? Als je die haarscherp hebt?! Dan ben je bij je zielsbedrijf! En dan hoef je die alleen nog maar in een vorm te gieten die bij jou past zodat je er moeiteloos geld mee kan gaan verdienen!

En dat is precies waar ik je mee ga helpen! In Vind je Zielsbedrijf idee! 

Hi! Ik ben Anke! 

Het is nu al weer bijna 4 jaar geleden dat ik mijn baan heb opgezegd en mijn eigen bedrijf begonnen ben. Een bedrijf waarin ik vrouwen help die weten dat ze geboren zijn voor meer. En helemaal klaar zijn met het werk dat ze nu doen. Om te gaan ontdekken wat het is dat ze hier nu werkelijk op aarde te doen hebben. En daar geld mee te gaan verdienen! 

Is dit voor mij zonder slag of stoot gegaan? Nee natuurlijk niet. Ik heb jaren lopen worstelen. En het mezelf veel moeilijker gemaakt dan nodig was. Ik wist al zeker 10 jaar dat ik iets voor mezelf wilde doen. Maar het kwam er nooit van. 

Waar het bij mij fout ging? Ik was op de verkeerde plek aan het zoeken! 

Ik dacht dat als het ging om ondernemen. Voor jezelf beginnen. Eigen baas zijn. Je dan iets moet doen wat duidelijk is. In een hokje past. Waar een functiebeschrijving van is. Je weet wel. Coach. Leraar. Therapeut. Diëtist. Dat soort dingen. 

Maar wat ik niet in de gaten had. Is dat dit allemaal hele mooie termen zijn. Die er niet werkelijk toe doen! 

Want het gaat om wat daar onder ligt! Het gaat om je boodschap. Jouw unieke boodschap! De boodschap die jou onderscheidt van de rest. De boodschap die jij met de wereld te delen hebt. 

En jouw zielsbedrijf? Rust op je boodschap! 

En als je die eenmaal helder hebt is het heel eenvoudig om daar je zielsbedrijf uit te vormen. En daar geld met te gaan verdienen! 

En vanaf het moment dat ik dit helder zag. Ben begonnen vanuit mijn boodschap. Daaruit mijn zielsbedrijf heb gevormd. Is alles voor me verandert! 

Doe ik wat ik wil, wanneer ik het wil. Leef ik een leven vol vrijheid, passie en plezier. En verdien ik geld met doen waar ik van houdt. 

En dat wil ik ook voor jou! 

Tijd om jouw Zielsbedrijf te gaan vormgeven! 

Het enige wat je hoeft te doen is beslissen dat je er klaar voor bent, de eerste stap zetten en aan de slag gaan! 

En dat is waarom ik Vind je eigen Zielsbedrijf heb gemaakt! Een live online workshop waarin je gaat ontdekken waarin het is dat jij wilt ondernemen. Wat het is waar jij de wereld mee wilt gaan helpen. En hoe je hier mee geld kan verdienen! Zodat je kan gaan doen wat het is dat je echt wilt! 

Wat gaan we doen in Vind je Zielsbedrijf idee?!

In deze 3 uur durende online workshop ga je diep. Heel diep. 

Ik help je om contact te maken met jouw boodschap.

Met wat het is dat jij hier op aarde te doen hebt. En hoe jij je mensen hiermee kan gaan helpen.
 
Of te wel. Hoe je jouw boodschap om kan buigen naar jouw Zielsbedrijf idee. En hoe je hier geld mee gaat verdienen!

Aan het eind van deze workshop heb jij: 

Complete helderheid over wat het is dat jij hier op aarde te doen hebt. 
Duidelijk wat jouw unieke boodschap is dat jij met de wereld hebt te delen. Of te wel. Wat jouw niche is :). 
Helder hoe jouw zielsbedrijf eruit moet zien. 
Een actieplan hoe je geld kan gaan verdienen met jouw Zielsbedrijf! 

Waar is deze masterclass?
Helemaal online .Na aanmelding ontvang je van mij direct de link naar de masterclass die je kan bekijken waar, wanneer en hoe vaak je maar wilt!

Je hebt levenslange toegang tot de opname van deze workshop! 

De waarde van deze workshop is 297€. Nu tijdelijk slechts 97€!!

Maar let op! Deze speciale prijs geldt maar voor heel even!!!

Klik op de button hieronder om je aan te melden!
En je ontvangt binnen een paar minuten de link naar de workshop in je mailbox!